parasolare, nu le mai schimbam?
![]() ![]() ![]() |
parasolare, nu le mai schimbam?
nosa |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 1 June 05 From: Lyngdal Norvegia ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane scenic laguna 2
2004 2002
- RJ14043
|
|||
nosa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 1 June 05 From: Lyngdal Norvegia ![]() |
doar o poza inca nu am apucat sa il modific domineata se deschide piata doar
Attached thumbnail(s) parasola2.JPG ( Size: 265.13k ) Number of downloads: 75 |
--------------------
renault
megane scenic laguna 2
2004 2002
- RJ14043
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
eu unu nu am avut probleme cu ele niciodata asa ca nu m-au deranjat atat doar ca am vrut sa le dau jos sa am mai mult spatiu in masina dar m-am vazut obligat sa le montez la loc dupa ce am pus scaune joase si dunga de la parbriz de sus nu mai facea fata dar si asa le tin date spre parbriz adica lipite de parbriz.... eu am facut treaba cu placaju de traforaj in loc de cartonu de la fetele de usi... acolo chiar era o necesitate prinsesera deja niste forme dubioase...
si nu stiu cum faci cu lipitu la loc ca parca materialu ala de pe parasolare e lipit nu? il cosi ? va iesi bine??? nu se ingreuneaza parasolarele ??? vor mai sta ridicate ??? |
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
aicidincolo |
![]()
|
![]() in timp ce tu citesti eu ma plimb cu masina ! Group: Members Posts: 161 Joined: 13 March 05 From: Valcea&Bucuresti ![]() |
te duci frumos la dezmembrari cu ruleta si masori: de ford de golf vectra... MBW ...Hummer... si daca gasesti dai 200-300 mii pe ele si scapi de agitatie!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2006
- VLxxXXX chestii de tabla vopsita cu 4 roti care ar trebui sa se invarta
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 03:25 |