LOGAN-ul nu mai are cauciucuri Montana
![]() ![]() ![]() |
LOGAN-ul nu mai are cauciucuri Montana
Costy_clipcea |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 19 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.6 Laureat
- B XXXXX
|
|||
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
De la un timp in functie de versiune vine cu alte marci de cauciucuri.
Kormoran sunt de fapt Montana care suna bine pentru export. Vezi topicul de cauciucuri. Search! |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Sint un pic mai bune decit Montana,dar nici ele nu sint de vreo rana...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
eu am Kormoran de iarna pe care scrie Mare in France...pe cele de vara scrie clar Made in Romania...
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
old news... de aproape 1 an se dau numai cu kormoran in loc de montana. si sunt identice dar branduite diferit.
Costy, strange bani si schimba-le. Cu cauciucurile e similar ca si cu prezervativele. Este indeajuns o data sa faca bum si gata! |
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
Costy_clipcea |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 19 January 06 ![]() |
O sa ii pun cat de curand jenti de aliaj si o se le schimb
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6 Laureat
- B XXXXX
|
|
BAD_MF |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 9 May 05 From: Iasi ![]() |
Montana e cumparata de Michelin, pneurile kormoran care se fac pentru logan sunt kormoran cu profil montana, in viitorul apropiat o sa se faca cu profil de kormoran all season.
|
--------------------
Seat leon FR
1.8 TURBO
2003
- IS-xx-COD 9.5j 255/35R18>>8.5J 225/40R18 PORSCHE CHROME WHEELS
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Oricum le-ai zice , Montana sau Kormoran ..sunt PRAF PRAF PRAF frate! Absolut degeaba!
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
anditza |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 21 July 05 ![]() |
Acum cateva zile am fost in service IPSO pt. cateva probleme si revizia anuala.
Am studiat masinile pregatite pt. vanzare si iata la ce concluzie am ajuns, legata de cauciucuri: -- Ambition: Michelin -- Laureat cu ABS: Continental -- Restul modelelor: Kormoran sau Barum; nu cred sa fie vreo regula Toate erau: 185/65 R15 parca la inceputuri, in afara de Ambition, erau de 175 This post has been edited by anditza: 7 Feb 2006, 08:52 |
--------------------
Logan
Ambition
- B-77-___
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
gumele Kormoran au acelasi desen ca o montana, insa au alta compozitie. TOt la floresti se produc..
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Crad ca problema asta s-a masi discutat pe ici pe colo.... in legatura cu echiparile, cu vanzarile etc. Oricum, acest topic reprezinta mai mult un anunt decat un subiect de dezbatere...
Ca urmare, aici se inchide... |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:17 |