DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Vibreaza geamul fata

kinder74
post 7 Feb 2006, 14:42
Post #1

Membru

Group: Members

Salut

Poate stie careva dintre voi ce ar putea fi. Ieri am incercat sa deschid geamul electric fata si nu am reusit, era inghetat. Dupa ce am reusit sa-l deschid, cu greu, m-am procopsit cu o vibratie a gemului in mers de toata frumusetea.
Se deschide normal, urca normal, nu pacane nu trosneste...doar ca, inchis fiind, in timpul mersului zornaie, vibreaza.....

Are cineva o idee ?

Multumesc anticipat

--------------------
LOGAN 1.4 LAUR - B-25-MYB
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
seba3621
post 7 Feb 2006, 14:55
Post #2

Membru

From: Timisoara

La fel face si la mine. biggrin.gif De iarna trecuta... Am fost la service cu masina si mi-au zis ca asa fac dupa un timp sau daca sunt fortate din cauza conceptiei macaralei care e cu un singur cablu huh.gif . Au zis ca se rezolva daca schimba macaraua la geamul respectiv asa ca am lasat-o balta. De la o vreme a tacut de la sine, dar acum la ridicare geamul are o miscare fata-spate (care nu ma deranjeaza). Daca o sa mai faca galagie o sa ma interesez cat costa macaraua si o sa o schimb.

--------------------
Dacia Solenza 1.4mpi Clima 2004 - TM 36 xxx
+
kinder74
post 7 Feb 2006, 15:09
Post #3

Membru

QUOTE(seba3621 @ 7 Feb 2006, 14:55)
La fel face si la mine. biggrin.gif De iarna trecuta... Am fost la service cu masina si mi-au zis ca asa fac dupa un timp sau daca sunt fortate din cauza conceptiei macaralei care e cu un singur cablu  huh.gif . Au zis ca se rezolva daca schimba macaraua la geamul respectiv asa ca am lasat-o balta. De la o vreme a tacut de la sine, dar acum la ridicare geamul are o miscare fata-spate (care nu ma deranjeaza). Daca o sa mai faca galagie o sa ma interesez cat costa macaraua si o sa o schimb.
*

sa zic ca ma obisnuiesc cu zgomotul, desi greu de crezut, se poate sparge geamul ?

--------------------
LOGAN 1.4 LAUR - B-25-MYB
+
seba3621
post 7 Feb 2006, 15:23
Post #4

Membru

From: Timisoara

Nu cred sa se sparga doar pentru ca vibreaza. Eu m-am lovit oglinda in oglinda cu un BMW care venea din sens opus (la vreo 70 - 80 km/h) si carcasa de la oglinda a dat in geam, dar nu are decat o zgarietura, asa ca par destul de rezistente...

--------------------
Dacia Solenza 1.4mpi Clima 2004 - TM 36 xxx
+
Magua
post 9 Feb 2006, 21:46
Post #5

Membru

From: Cluj-Napoca

Mie-mi vibreaza parbrizu' la trecerea prin denivelari wacko.gif ; am luat niste pietre de la tirurile din contrasens, in drum spre Bacau.

--------------------
Toyota Rav4 2011 2.0 VVT - CJ XX XXX
"Concentrati in metropole,condusi de GPS
Vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des"
Parazitii
+
marius80_eugen
post 9 Feb 2006, 22:55
Post #6

Membru autentic

From: Bucuresti

Nu are cum sa vibreze parbrizul ! Poate bordul ... Nu mai incercati s deschideti geamurile electrice si chiar pe cele mecanice cand sunt inghetate !!! Costa o gramada de bani orice s-ar intampla la ele . Chiar nu v-ati gandit ca fortati niste chestii destul de fragile pe acolo ???? Ele ingheata la chederul orizontal , deci abia dupa ce-l dezghetati pe ala puteti incerca ... desi iarna la ce va foloseste ? Dupa ce se incalzeste bine masina , in timp ce mergeti indreptati aerisitoarele spre geam si in 5 minute se dezgheata .

--------------------
Reno / de toate Reno 2003 - 2017
+
pit-bull
post 9 Feb 2006, 23:10
Post #7

Membru autentic

From: Banat

De necrezut!!!
Am vrut sa lipesc pe parbriz o prostie rotuna de guma(ca nustiu exact cum ii zice) impinzand un pic mai tare am observat cum parbrizul se misa cu garnitura de cauziuc care vine prinsa de masina!!! La voi se misa ati incercat sa vedeti?
Daca ar fi lipit cu siguranta nu s-ar misca, cred ca toata problema este de la chederul de guma de la geam.

--------------------
DACIA Solenza 2004 Confort
Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris
+
DOREL
post 10 Feb 2006, 09:13
Post #8

Membru incepator

Vibratul geamului s-ar putea să fie o impresie înșelătoare. La începutul lunii ianuarie, am fost pus și eu în situația de a crede că vibrează geamul. Am mers la Service unde mecanicul a descoperit că de fapt vibra actuatorul de la închiderea centralizată deoarece se slăbise șurubul cu care era prins. A strâns bine șurubul iar acum am problema rezolvată. Incearcă și această variantă.

--------------------
dacia solenza diesel - B-35-JTW
+
marius80_eugen
post 10 Feb 2006, 11:12
Post #9

Membru autentic

Mai chederul trebuie sa fie moale pentru ca altfel ti-ar intra apa pe la imbinari . Daca ar fi prea fix , la schimbarile bruste de temperatura si mai ales la torsionarile la cere este supusa masina s-ar crapa ! Am prieten cu Cielo care a patit-o . A fsot de cosmar faza . Dimineata in parcare era inghetat parbrizul si dupa ce s-a incalzit masina , da sa plece si aude o troznitura , ca si sum s-ar fi rupt gheata , si cand vede cum apare brusc o linie din dreapta sus , pana la stanga pe mijloc , serpuind pe parbriz . A ramas blocat initial , si pana la urma a schimbat parbrizul .
Problema la Solenza este ca , dupa cate stiu , parbrizul nu este duplex , adica nu are doua straturi de geam si un strat de plastic intre ele si in caz de accident se face bucatele f mici . Daca as putea sa pun o folie perfect transparenta pe interior as pune sa stii . Geamul ala in timpul accidentului este foarte periculos !
Daca vrei sa fixezi mai bine geamul poti pune cu pistolul cu silicon de jur imprejur , dar sa lasi cele doua "aerisiri" in laterale jos neastupate . Siliconul sa fie sanitar , univesal , neacrilic , transparent si sa aiba proprietatea de a ramane elastic dupa uscare . Den Braven sau Bison sunt super calitate , iar pretul e pe la 100.000 max. Bafta !

--------------------
Reno / de toate Reno 2003 - 2017
+
alex_axn
post 10 Feb 2006, 11:43
Post #10

Membru autentic

QUOTE(marius80_eugen @ 10 Feb 2006, 11:12)

Problema la Solenza este ca , dupa cate stiu , parbrizul nu este duplex , adica nu are doua straturi de geam si un strat de plastic intre ele si in caz de accident se face bucatele f mici . Daca as putea sa pun o folie perfect transparenta pe interior as pune sa stii . Geamul ala in timpul accidentului este foarte periculos !

*

parbrizu la toate masinile este stratificat, adica se crapa in bucati mari, dar asta pt ca in cazul in care iei o pietricica ceva sa se faca doar o dunga pe parbriz, nu sa se faca tot praf, ci sa poti sa-ti continui drumul.. iar lateralele si luneta sunt securizate, adica se sparg in bucatete f mici. si asta e ff bine, si de multe ori iti salveaza viata.

--------------------
vw passat 2009 - B __ ___
"putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
+
moustache
post 12 Feb 2006, 19:40
Post #11

Membru autentic

From: Brasov

QUOTE(marius80_eugen @ 10 Feb 2006, 11:12)

Problema la Solenza este ca , dupa cate stiu , parbrizul nu este duplex , adica nu are doua straturi de geam si un strat de plastic intre ele si in caz de accident se face bucatele f mici .
*

Ba este. Am avut eu acident si stiu. Raman bucati mari. La mine parbrizul s-a curbat spre interior, au aparut pe el sute de crapaturi, dar nici o bucatica nu a cazut. Din fericire, pt. ca m-am dus pe ploaie sa-l schimb.

--------------------
Dacia Solenza Clima - BV-36-MAT
+
Daedalus
post 13 Feb 2006, 01:57
Post #12

sound addicted

Si mie imi vibreaza mai nou geamul din stanga de la sofer cand e deschis. Dar nu oricum, ci doar cand dau volum mare in subwoofer biggrin.gif

--------------------
Dacia Solenza Scala 1.4 MPI 2004 - B xx FTU
mda
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th June 2025 - 23:51
Forum Renault