Vibreaza geamul fata
![]() ![]() ![]() |
Vibreaza geamul fata
kinder74 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 9 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
LOGAN
1.4 LAUR
- B-25-MYB
|
|||
seba3621 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 11 October 05 From: Timisoara ![]() |
La fel face si la mine.
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4mpi
Clima 2004
- TM 36 xxx
|
|
kinder74 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 9 June 05 ![]() |
QUOTE(seba3621 @ 7 Feb 2006, 14:55) La fel face si la mine. ![]() ![]() sa zic ca ma obisnuiesc cu zgomotul, desi greu de crezut, se poate sparge geamul ? |
--------------------
LOGAN
1.4 LAUR
- B-25-MYB
|
|
seba3621 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 11 October 05 From: Timisoara ![]() |
Nu cred sa se sparga doar pentru ca vibreaza. Eu m-am lovit oglinda in oglinda cu un BMW care venea din sens opus (la vreo 70 - 80 km/h) si carcasa de la oglinda a dat in geam, dar nu are decat o zgarietura, asa ca par destul de rezistente...
|
--------------------
Dacia
Solenza 1.4mpi
Clima 2004
- TM 36 xxx
|
|
Magua |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 29 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mie-mi vibreaza parbrizu' la trecerea prin denivelari
![]() |
--------------------
Toyota
Rav4
2011 2.0 VVT
- CJ XX XXX "Concentrati in metropole,condusi de GPS
Vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des" Parazitii |
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu are cum sa vibreze parbrizul ! Poate bordul ... Nu mai incercati s deschideti geamurile electrice si chiar pe cele mecanice cand sunt inghetate !!! Costa o gramada de bani orice s-ar intampla la ele . Chiar nu v-ati gandit ca fortati niste chestii destul de fragile pe acolo ???? Ele ingheata la chederul orizontal , deci abia dupa ce-l dezghetati pe ala puteti incerca ... desi iarna la ce va foloseste ? Dupa ce se incalzeste bine masina , in timp ce mergeti indreptati aerisitoarele spre geam si in 5 minute se dezgheata .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
De necrezut!!!
Am vrut sa lipesc pe parbriz o prostie rotuna de guma(ca nustiu exact cum ii zice) impinzand un pic mai tare am observat cum parbrizul se misa cu garnitura de cauziuc care vine prinsa de masina!!! La voi se misa ati incercat sa vedeti? Daca ar fi lipit cu siguranta nu s-ar misca, cred ca toata problema este de la chederul de guma de la geam. |
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
DOREL |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 19 November 05 ![]() |
Vibratul geamului s-ar putea să fie o impresie înșelătoare. La începutul lunii ianuarie, am fost pus și eu în situația de a crede că vibrează geamul. Am mers la Service unde mecanicul a descoperit că de fapt vibra actuatorul de la închiderea centralizată deoarece se slăbise șurubul cu care era prins. A strâns bine șurubul iar acum am problema rezolvată. Incearcă și această variantă.
|
--------------------
dacia
solenza diesel
- B-35-JTW
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai chederul trebuie sa fie moale pentru ca altfel ti-ar intra apa pe la imbinari . Daca ar fi prea fix , la schimbarile bruste de temperatura si mai ales la torsionarile la cere este supusa masina s-ar crapa ! Am prieten cu Cielo care a patit-o . A fsot de cosmar faza . Dimineata in parcare era inghetat parbrizul si dupa ce s-a incalzit masina , da sa plece si aude o troznitura , ca si sum s-ar fi rupt gheata , si cand vede cum apare brusc o linie din dreapta sus , pana la stanga pe mijloc , serpuind pe parbriz . A ramas blocat initial , si pana la urma a schimbat parbrizul .
Problema la Solenza este ca , dupa cate stiu , parbrizul nu este duplex , adica nu are doua straturi de geam si un strat de plastic intre ele si in caz de accident se face bucatele f mici . Daca as putea sa pun o folie perfect transparenta pe interior as pune sa stii . Geamul ala in timpul accidentului este foarte periculos ! Daca vrei sa fixezi mai bine geamul poti pune cu pistolul cu silicon de jur imprejur , dar sa lasi cele doua "aerisiri" in laterale jos neastupate . Siliconul sa fie sanitar , univesal , neacrilic , transparent si sa aiba proprietatea de a ramane elastic dupa uscare . Den Braven sau Bison sunt super calitate , iar pretul e pe la 100.000 max. Bafta ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
alex_axn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 639 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(marius80_eugen @ 10 Feb 2006, 11:12) Problema la Solenza este ca , dupa cate stiu , parbrizul nu este duplex , adica nu are doua straturi de geam si un strat de plastic intre ele si in caz de accident se face bucatele f mici . Daca as putea sa pun o folie perfect transparenta pe interior as pune sa stii . Geamul ala in timpul accidentului este foarte periculos ! parbrizu la toate masinile este stratificat, adica se crapa in bucati mari, dar asta pt ca in cazul in care iei o pietricica ceva sa se faca doar o dunga pe parbriz, nu sa se faca tot praf, ci sa poti sa-ti continui drumul.. iar lateralele si luneta sunt securizate, adica se sparg in bucatete f mici. si asta e ff bine, si de multe ori iti salveaza viata. |
--------------------
vw
passat
2009
- B __ ___ "putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
|
|
moustache |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 12 July 04 From: Brasov ![]() |
QUOTE(marius80_eugen @ 10 Feb 2006, 11:12) Problema la Solenza este ca , dupa cate stiu , parbrizul nu este duplex , adica nu are doua straturi de geam si un strat de plastic intre ele si in caz de accident se face bucatele f mici . Ba este. Am avut eu acident si stiu. Raman bucati mari. La mine parbrizul s-a curbat spre interior, au aparut pe el sute de crapaturi, dar nici o bucatica nu a cazut. Din fericire, pt. ca m-am dus pe ploaie sa-l schimb. |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- BV-36-MAT
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Si mie imi vibreaza mai nou geamul din stanga de la sofer cand e deschis. Dar nu oricum, ci doar cand dau volum mare in subwoofer
![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 23:51 |