caloriferul, despre pozitionarea caloriferului
![]() ![]() ![]() |
caloriferul, despre pozitionarea caloriferului
decrvl |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 24 February 05 ![]() |
|
||
--------------------
logan
1,5 dci
2006/dci
|
|||
decrvl |
![]()
|
QUOTE(decrvl @ 12 Feb 2006, 09:46) Cine poate sa-mi spuna cum trebuie aranjat caloriferul in locasul lui?Intreb pentru ca acele bride de fixare sub forma de semicercuri care-l fixeaza au intrat sub el si l-au inaltat cam 5mm de la baza si ma gindesc ca poate intra pe acolo aer fals.Si am mai observat ca acele bride nici nu stau tensionate ca sa apase pe calorifer.Oare ele nu trebuiau sa aibe contact pe cele doua muchii ale caloriferului(la mine au contact numai pe muchia de jos).Daca ma puteti ajuta cu un raspuns va multumesc anticipat! |
--------------------
logan
1,5 dci
2006/dci
|
|
didosdoru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 414 Joined: 2 July 05 ![]() |
Eu l-am pozitionat cum am putut mai bine dupa care am pus in spatiu ce ramane jos sau sus niste franghie de asbest(asta am avut la indemana) dar merg si alte materiale resistente la caldura.Trebuie sa te asiguri ca nu o sa-ti treaca aer pe langa calorifer.Asa o sa ai caldura (cat de cat).
|
--------------------
Dacia/Opel
Pick-Up/Logan MCV/Astra G
2003/2009/2000
- GL O6 HKV / 53 DGD
|
|
decrvl |
![]()
|
Deci nu conteaza unde ramine spatiul gol?
|
--------------------
logan
1,5 dci
2006/dci
|
|
decrvl |
![]()
|
Chiar din toti forumistii care au dacii nu stie nici unul sa-mi dea un sfat sau o parere?
|
--------------------
logan
1,5 dci
2006/dci
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(didosdoru @ 12 Feb 2006, 16:02) Eu l-am pozitionat cum am putut mai bine dupa care am pus in spatiu ce ramane jos sau sus niste franghie de asbest(asta am avut la indemana) dar merg si alte materiale resistente la caldura.Trebuie sa te asiguri ca nu o sa-ti treaca aer pe langa calorifer.Asa o sa ai caldura (cat de cat). Happy cancer ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
vsvali |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 13 February 06 ![]() |
...si eu m-am chinuit cu bridele. Am reusit sa le fixez...cat de cat...
Apoi am schimbat termostatul... Dar ca sa am caldura cu adevarat mi-am montat o aerotermă de Lada... ![]() Daca ai bani poți să cumperi o aeroterma universală, doar sa o montezi, e in jur de 2900000. Sau mai poti incerca si altceva: cumperi un calorifer de supernova(cam1200000) si un ventilator de server (in jur de 250000), furtun, coliere etc. si improvizezi o aeroterma de nota 10. This post has been edited by vsvali: 14 Feb 2006, 13:03 Attached thumbnail(s) euro_vs_america.jpg ( Size: 78.18k ) Number of downloads: 55 |
--------------------
Dacia
Dacia 1310 TX
- CL 29 AGF Nu te pune cu prostu' că are mintea odihnită!!!
|
|
decrvl |
![]()
|
Dacia este 1310 din 1991 si nu am spus ca n-am caldura.Ba din contra am dat jos aeroterma de ford care era montata sub bord pe polita.Problema era de pozitionare corecta a caloriferului si nu de caldura.Daca bridele nu stau prea bine ma tem sa nu zboare de-acolo.De aceea insist pe pozitia corecta a caloriferului.Daca stie cumva cineva.....
|
--------------------
logan
1,5 dci
2006/dci
|
|
decrvl |
![]()
|
QUOTE(decrvl @ 14 Feb 2006, 10:21) Dacia este 1310 din 1991 si nu am spus ca n-am caldura.Ba din contra am dat jos aeroterma de ford care era montata sub bord pe polita.Problema era de pozitionare corecta a caloriferului si nu de caldura.Daca bridele nu stau prea bine ma tem sa nu zboare de-acolo.De aceea insist pe pozitia corecta a caloriferului.Daca stie cumva cineva..... |
--------------------
logan
1,5 dci
2006/dci
|
|
decrvl |
![]()
|
|
--------------------
logan
1,5 dci
2006/dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 06:57 |