Cea mai jalnica metoda de a respandi un virus ?, Nu am curaj sa deschid executabilul :)
![]() ![]() ![]() |
Cea mai jalnica metoda de a respandi un virus ?, Nu am curaj sa deschid executabilul :)
bogdan3l |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) untitled1.JPG ( Size: 162.12k ) Number of downloads: 322 |
||
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa-l deschizi... Da sa fii pe calculatorul dusmanului...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
miroase a teapa de la 1 posta. ce antivir are 46k? ...sa fim seriosi.
chiar daca il stii pe "expeditor" si esti sigur ca nu e tepar, nu ai de unde sa fii sigur ca nu i-a impersonat cineva userul de mail pentru a trimite acest mesaj. e foarte simplu sa trimiti mesaje in numele altuia. eu zic sa nu-l executi si sa-i spui amicului ca e posibil sa aiba calculatorul virusat (sunt virusi care cauta adrese de mail prin calculatorul gazda, impersoneaza una din ele si se autotrimite la celelalte ca si cum ar veni din partea adresei impersonate) ![]() |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
bogdan3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Am uitat sa spun ca nu cunosc adresa de la care a fost trimis
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Poti sa-l stergi linistit.
This post has been edited by Mache: 15 Feb 2006, 15:02 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
alex_axn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 639 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
cre ca e teapa pe fata.. am si eu 5 mailuri cu acelasi titlu, de la aceeasi persoana, si cu atachement de vreo 13 k insa cu toate ca ma roade foarte tare sa le deschid m-am abtinut, si astept sa ajung pe la o sala de net sa le citesc de acolo ..
![]() |
--------------------
vw
passat
2009
- B __ ___ "putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
"codul malitios" din acel fisier nu poate fi executat daca nu rulezi acel exe. deci poti sa il tii in mailbox cat vrei tu ca nu o sa se intample nimic. poti si sa-l salvezi pe HDD ca tot nu o sa se intample nimic. insa din secunda in care l-ai executat, nu prea iti poate spune nimeni ce o sa se petreaca (decat daca afli numele virusului care se ascunde acolo si il cauti prin knowledge base-ul unui producator de antivirusi). In principiu, daca il rulezi pe alt sistem, nu are cum sa-ti afecteze calculatorul tau de acasa.
Este foarte posibil (si o practica des intalnita la virusii de azi) ca in momentul in care l-ai rulat sa iti caute adrese de mail peste tot pe unde poate (documente, address book, fisiere din cache-ul browser-ului, etc) si sa se autoexpedieze la acele adrese. Recomand sa nu rulati niciodata atasamente nesolicitate (chiar de la persoane cunoscute). Daca verificati mailul in internet explorer sau outlook express, recomand nici macar sa nu deschideti mesaje ciudate, intrucat pot avea scripturi care sa ruleze la afisare si sa profite de diversele vulnerabilitati cunoscute in respectivele aplicatii. |
--------------------
DACIA
Nova GT
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Am primit mailuri de genul asta de haaaaaaa haaaaaaa.... Eu avand Linux, am avut curaj sa descarc faimosul atasament. Va sigur ca Yahoo Mail scaneaza fisierul, vede virusul din el si nu permite downloadarea acestuia. Asa ca daca din greseala dati "Save", nu se va intampla nimic rau.
|
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
florindu |
![]()
|
![]() Membru' doar, dar vechi! Group: Members Posts: 354 Joined: 28 May 02 From: ...acu' Timisoara ![]() |
Dar salvat si scanat cu toate neamurile de antivirusi nu e mai sigur?
|
--------------------
Renault MeganeII
1,5dCi/80CP
2005
- Doamna: vezi mai sus
Domnul: Audi A4, 1,6, 2004 Juniorul: Nintendo Wii Nu stii, te'nvatam. Nu poti, te'ajutam. Nu vrei, te'obligam! V.I.Lenin |
|
bertro |
![]()
|
e o solutie, numai sa nu te increzi atat de tare mesajul "no infection found" incat sa si rulezi respectivul exe
![]() |
--------------------
DACIA
Nova GT
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
QUOTE(DRE @ 15 Feb 2006, 16:36) Am primit mailuri de genul asta de haaaaaaa haaaaaaa.... Eu avand Linux, am avut curaj sa descarc faimosul atasament. Va sigur ca Yahoo Mail scaneaza fisierul, vede virusul din el si nu permite downloadarea acestuia. Asa ca daca din greseala dati "Save", nu se va intampla nimic rau. ca sa nu zic ca si scrie ca fisierele atasate sunt scanate cu NORTON ANTIVIRUS undeva in dreapta...(cred ca se vede si pe imagine ![]() si Norton e un antivirus excelent in varianata Enterprise inclusiv la update-uri ... bertro se poate rula si altfel decat daca dai tu enter pe el ![]() This post has been edited by avathan: 15 Feb 2006, 16:20 |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
liviu_lb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 11 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(avathan @ 15 Feb 2006, 17:19) ca sa nu zic ca si scrie ca fisierele atasate sunt scanate cu NORTON ANTIVIRUS undeva in dreapta...(cred ca se vede si pe imagine ![]() si Norton e un antivirus excelent in varianata Enterprise inclusiv la update-uri ... bertro se poate rula si altfel decat daca dai tu enter pe el ![]() Da. Este virus. http://www.bitdefender.ro/VIRUS-117972-ro-...timan.A@mm.html E ala anti-manele. Utilitar de desinfectie gratuit aici: http://www.bitdefender.ro/site/Download/do...emovalTool/387/ This post has been edited by liviu_lb: 15 Feb 2006, 16:42 |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2004 1.6MPI Fluence 1.5 dCi 110 cp
|
|
bertro |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Nova GT
|
|
avathan |
![]()
|
|
--------------------
a
Rosu
1800
|
|
dragos.avramescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 6 May 05 ![]() |
46k... Unde-s vremurile cand un virus de 500 de bytes era considerat mare
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-64-TUX
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
daca ie ala antimanele ruleaza-l si mai da-l si altora! familie! prieteni! cunoscuti si necunoscuti!!
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
QUOTE(bogdan3l @ 15 Feb 2006, 15:17) Uite ce am primit acum o jumatate de ora . Chiar nu stiu ce sa cred .....este putin probabil sa fi gresit omul adresa ....plus ca nu stiu ce antivirus ar avea numai 46k. Alte pareri ? ![]() Dai forward la mine ii schimb eu denumirea, il mai maresc un pic si apoi il trimit si lui ![]() DAR ANTIVIRUS nu e 100%, eu am luat o gramada de virusi din .exe (erau convertore) |
--------------------
.
.
.
|
|
bogdan3l |
![]()
|
QUOTE(liviu_lb @ 15 Feb 2006, 17:38) Da. Este virus. http://www.bitdefender.ro/VIRUS-117972-ro-...timan.A@mm.html E ala anti-manele. Utilitar de desinfectie gratuit aici: http://www.bitdefender.ro/site/Download/do...emovalTool/387/ Hmm...nu m-a nimerit ca nu ascult manele ... XMihai, deja l-am sters ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
Asta seamana cu ala care cica iti spune cum sa descoperi parola unui cont de mail la Yahoo
![]() |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
iulik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 8 September 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Berlina 1310L
- AB-02-RWK The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them.
- George Bernard Shaw |
|
avathan |
![]()
|
|
--------------------
a
Rosu
1800
|
|
bertro |
![]()
|
pai am zis si eu mai sus ca daca foloseste omul IE sau Outlook, are sanse mari ca la deschiderea mesajului (nu a attach) sa dea cu nasul de un script care sa ruleze si sa faca magariile de pe lume sau sa execute atasamentul. Vbs kicks ass
![]() |
--------------------
DACIA
Nova GT
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
Exista virus antimanele ?
Daca da....imi schimb parerea despre baietii care concep virusii..... Daca-l aveti....raspanditi-l..... |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
ideea este ca vecinul meu de la etajul 2 nu are computer dar asculta manele la greu ... Are careva idee cum as putea sa-l infestez cu virusu asta?
![]() Edit: Parca parca as incerca sa-l raspandesc si prin diverse autoturisme "tunate".... This post has been edited by nairam: 16 Feb 2006, 17:38 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
nik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 2 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Unul dintre cei mai tari virusi........facut de roman pt roman
![]() |
--------------------
Dacia
Nova R 523
1997 No one needs you to be smart, I need you to be smarter. altFEL
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
QUOTE(nairam @ 16 Feb 2006, 18:37) ideea este ca vecinul meu de la etajul 2 nu are computer dar asculta manele la greu ... Are careva idee cum as putea sa-l infestez cu virusu asta? ![]() Edit: Parca parca as incerca sa-l raspandesc si prin diverse autoturisme "tunate".... Downloadezi virusu in calculator, ii schimbi numele (ceva de genu: CREAZA SI TU O MANEA) daca zici ca-i manelist si apoi ii dai pe un CD, alaturi de alte programele si il dai si vecinului....si gata ![]() ![]() ![]() LE: Acum am citit cu atentie, NU ARE COMPUTER, am inteles ca nu are NET. Scuze, se poate sterge postul This post has been edited by XMihai: 16 Feb 2006, 21:51 |
--------------------
.
.
.
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
E bine mereu sa folosesti un antivirus cunoscut dintr-o sursa sigura, iar ca metoda de prevenire, cea mai buna este sa nu deschizi niciodata un fisier executabil, batch, command, sau alt gen de program, daca nu il cunosti si nu stii despre ce e vorba. Sunt satul de cei care trimit virusi pe mail, pe IRC, yahoo messenger sau alte metode care mai de care mai ingenioase.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
liviu_lb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 11 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2004 1.6MPI Fluence 1.5 dCi 110 cp
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(liviu_lb @ 15 Feb 2006, 16:38) Da. Este virus. http://www.bitdefender.ro/VIRUS-117972-ro-...timan.A@mm.html E ala anti-manele. Utilitar de desinfectie gratuit aici: http://www.bitdefender.ro/site/Download/do...emovalTool/387/ AH, e ala antimanele?F bine, pot primi un fov. va rog? Stiu eu cui l-as da... ![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
vreau si eu acest utilitar.
daca se poate sa sterga si manelele de pe mobil as fi foarte fericit sa dau cateva sms-uri mms-uri ems-uri sau ce-o mai fi ![]() |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th July 2025 - 20:21 |