DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Probleme electrice Dacia 1307 4x4, Probleme electrice in bord

ghedaniel0
post 16 Feb 2006, 08:38
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Am o Dacie 1307 din 1998 Bord CN4 Si am mai multe probleme la partea electrica printre care amintesc cele care ma streseaza pe mine:
- nu CUPLEAZA pe 4x4 cand apas pe buton , are si niste modificari in bord niste fire puse cam ciudat O sa pun niste poze in curand
- nu imi indica temperatura desi am schimbat senzorii aia doi de pe motor
- cand comutez butonul pt faruri il invart si il dau in jos nu imi apare lumina in bord cum ar trebui si cand schimb pe faze nu imi indica pe bord la martori (dar daca ies afara ele sunt aprine dar in bord nu indica). MARTORI SI LUMINA IN BORD se aprind numai daca apas pe primul buton ala de langa faruri de ceata
- la fel si cu farurile de ceata cand apas pe buton nu merg

M-ar ajuta foarte mult o schema electrica la Dacie dar din asta mai noua pt bord CN eu am pe CD un manual de reparatii dar nu prea ma ajuta cu nimic

Daca am gresit cu ceva va rog sa ma scuzati e primul meu post aici

--------------------
renault laguna 1 ph2 1.8 16v 2000
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
didosdoru
post 17 Feb 2006, 19:35
Post #2

Membru autentic

In primul rand ar trebui prin a incepe cu verificarea sigurantelor,a buroanelor,a releilor de protectie(pt 4X4 si ceata sunt bagate in bord langa ceasuri),a becurilor de la ceasuri(trebuie sa demontezi o parte din bord sa le schimbi).Ceasul de apa se verifica relativ usor:pui contactul, scoti firul de la sonda si un prieten il atinge de chiuasa.Daca se duce acul de la ceas la maxim insemna ca e bun.

--------------------
Dacia/Opel Pick-Up/Logan MCV/Astra G 2003/2009/2000 - GL O6 HKV / 53 DGD
+
ghedaniel0
post 21 Feb 2006, 14:27
Post #3

Membru incepator

QUOTE(didosdoru @ 17 Feb 2006, 19:35)
In primul rand ar trebui prin a incepe cu verificarea sigurantelor,a buroanelor,a releilor de protectie(pt 4X4 si ceata sunt bagate in bord langa ceasuri),a becurilor de la ceasuri(trebuie sa demontezi o parte din bord sa le schimbi).Ceasul de apa se verifica relativ usor:pui contactul, scoti firul de la sonda si un prieten il atinge de chiuasa.Daca se duce acul de la ceas la maxim insemna ca e bun.
*

Am rezolvat o problema din bord cu becurile (din cauza sigurantelor) dar cu butonul de 4x4 tot nu merge

--------------------
+
ghedaniel0
post 21 Feb 2006, 14:35
Post #4

Membru incepator

cine stie cum vin firele de la chestia aia 4x4 din cutia de viteze si sa le monteze in releu si buton

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th May 2025 - 14:13
Forum Renault