Despre foi de parcurs
![]() ![]() ![]() |
Despre foi de parcurs
stuiberv |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Papuci
marimea 43
3 ani bocanci
- is xx undoitrei “All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you
are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can’t get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer.” — IBM maintenance manual, 1925 |
|||
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Teoretic da
![]() EDIT: altfel, inseamna ca mergi in interes personal si intra la venituri, si trebuie sa platesti impozit ![]() This post has been edited by tatabobu: 15 Feb 2006, 10:50 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Da
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
adica teoretic toti oamenii care primesc masina de servici inclusiv pentru a se deplasa de acasa la work, trebe sa aiba foaie de parcurs?? foarte interesant...
|
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Bertro, n-ai inteles: trebuie sa aibe foaie de parcurs sau intra in pachetul salarial si se plateste impozit
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
stuiberv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
Eu m-am linistit.
Am sa platesc impozit ![]() Doar nu imi da amenda politistul ca nu am foaie de parcurs? Oricum, nu stiu daca am pastrat 3 bonuri de benzina in 12 k km de cand am masina sa le ¨bag¨ in contabilitate. |
--------------------
Papuci
marimea 43
3 ani bocanci
- is xx undoitrei “All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you
are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can’t get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer.” — IBM maintenance manual, 1925 |
|
ice cube |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 13 November 04 From: Tg-Jiu ![]() |
QUOTE(stuiberv @ 15 Feb 2006, 15:49) Eu m-am linistit. Am sa platesc impozit ![]() Doar nu imi da amenda politistul ca nu am foaie de parcurs? Oricum, nu stiu daca am pastrat 3 bonuri de benzina in 12 k km de cand am masina sa le ¨bag¨ in contabilitate. Faci o decizie a adunarii generale a asociatilor (actionarilor, daca-i SA), prin care se hotaraste ca tu, conduci auto nr. ___ in interes de serviciu cu foaie de parcurs si in interes personal fara foaie de parcurs. Daca te opreste cineva, spui ca esti in interes personal si le bagi hartia sub nas. |
--------------------
dacia
logan ambition
- Gj-03-XYB
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am in torpedou o foaie de parcurs in alb. Dureaza 30 de secunde sa o completez:)
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Mai, incep sa intru la idei! Si eu conduc masina de firma in interes personal si fara foaie de parcurs. Nici macar angajat al firmei nu-s.
Da' nici n-am bagat vreun bon de benzina in contabilitate! This post has been edited by Illusi0n: 15 Feb 2006, 18:57 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(stuiberv @ 15 Feb 2006, 10:48) Au, am si eu o intrebare: Masina mea apartine firmei mele. Trebuie sa imi fac foaie de parcurs de fiecare data cand merg??? Stai linistit ca nu te intreaba nimeni de foaia aia de parcurs, eu am aproape 70 de mii de km de cand merg cu masini pe leasing. O singura data am patit-o, era noapte si m-au oprit capetele de creta in Braila. Cand au vazut baietii ca-s galatean, normal, au inceput sa ma foota la cap sa imi gaseasca ceva. N-au gasit nimic, asa ca s-au luat de lipsa foii de parcurs. "masina poate fi furata". Eram incepator pe atunci, asa ca nu l-am luat la rost sa-i explic ca o masina nu se poate fura cu actele si cheile originale, eventual sa-l si cunosc pe proprietar, care n-ar fi avut nimic impotriva. De atunci nu m-a mai intrebat nimeni de vreo foaie de parcurs. L-au mai oprit si pe unchi-miu, tot in braila si tot asa l-au intrebat de foaie de parcurs dar i-a trimis la plimbare, pana la urma e o tampenie sa faci foaie de parcurs ca sa poti merge cu masina muncita de tine. Oricum asa ar trebui ca jumatate din tara sa umble cu foi de parcurs la ei. Daca ma vor mai intreba vreodata ii trimit la plimbare. Eventual le zic ca e in interes personal, sa vad cum se duc ei la fisc sa sesizeze asta ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
De la un "organ al legii" stiu ca daca te opreste si te intreaba de ea, ii poti spune ca firma nu gestioneaza foi de parcurs.
This post has been edited by catalin-g3: 16 Feb 2006, 10:17 |
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 07:27 |