Vopsea numere, S-a sters
![]() ![]() ![]() |
Vopsea numere, S-a sters
b64chr |
![]()
|
||
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|||
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Cu un marker negru.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
sau autocolant..
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
faci frumos un sablon din hartie izolezi cu scotch si hartie restul si dai cu un spary de vopsea.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
hmmm.. dar de ce vrei s ale vopsesti? Sunt numere date de la politie, daca s-au stricat din cauza calitatii proaste a vopselei lasa-le asa si cu asta basta. Daca te intreaba politia de sanatate le spui ca nu te intereseaza, sa alerge el dupa alte numere ca tu nu te bagi sa le aduci modificari gen vopsit bla bla ...
|
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
QUOTE(b64chr @ 20 Feb 2006, 09:41) Va multumesc pentru sfaturi, dar nu ati citit corect intrebarea. N-am intrebat cum sa le vopsesc ci unde. Adica care sunt firmele care fac asa ceva, legal, si eventual daca stiti vreo astfel de firma in locatia mea din profil. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
care-i de fapt problema ? cum adica sa le vopseasca "legal"
daca dai tu marketul de ce este ilegal? asta nu-i treaba de accident sa-ti trebuiasca dovada, dai cu vopsea si gata Chiar nu inteleg...... |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
b64chr |
![]()
|
Nu stiu daca markerul tine la intemperii. Ok, iau un spray dar e ceva de munca sa iasa frumos. Ma gandeam ca sunt firme specializate pe asa ceva, care au deja sabloane cu toate caracterele, si la care apeleaza si politia ca sa faca numerele.
Treaba cu "legal" era o gluma. In TM sunt firme care iti fac ce numere vrei, de Anglia, de Germania, de Tunisia, dar costa cam scump. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
QUOTE(b64chr @ 21 Feb 2006, 11:45) In TM sunt firme care iti fac ce numere vrei, de Anglia, de Germania, de Tunisia, dar costa cam scump. Aoleu, Politia stie? In fine sa revenim la topic, eu zic sa iei frumusel numerele de pe masina le duci la politie si zici ca ti s-au sters si ei or sa-ti dea unele provizorii pana le vopsesc pe ale tale. Asa a facut vecinul meu. Cica vopseaua aia e fosforescenta si nu e o vopsea pe care o gasesti la toate magazinele cu piese auto sau alte alea. |
--------------------
.
.
.
|
|
anamana |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 2 September 05 ![]() |
Pai nu cred ca s-a "dus" zona reflectorizanta.
Si mie mi s-au sters literele/cifrele, si le-am dat cu marker (permanent). In timp se duce, dar ce conteaza. Le mai retusez tot la 6 luni. Eu zic ca nu are rost sa te duci la politie si sa te mai complici. Dai cu marker si ai rezolvat in 2 minute. Nu are cum sa fie ilegal. This post has been edited by anamana: 21 Feb 2006, 18:23 |
--------------------
xx
ABC Mircea cel Batran a fost inmormantat la Cozia impreuna cu umbra sa.
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
daca e dus reflectorizantu' alb.. la politie si sa isi rezolve ei vopseaua, sau don't bother ca e ok si cu un numar semisters... mai ales ca este legal.. ia vezi ce radare frumoase iei si nu au cum sa te amendeze ca nu se vede clar numarul iar daca carcotesc ceva le ceri poza si cu ea te falfai pe la tribunal 2 minute si ai scapat basma curata.
daca e doar negrul dus.. ala cel mai bine iese cu orice vopsea ordinara neagra si data cu pensula atent.. adica sa dureze circa 10min tot vopsitul nu juma de secunda ca si cand dai o semnatura. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Cum zice Asi, cu pensula cu vopsea neagra. Sau ca taximetristii, cu ... degetul...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Te duci exact in locul unde se elibereaza numere noi, la Politie in Timisoara, si acolo te interesezi. Faci comanda si cand sunt gata le predai pe cele vechi si le primesti pe cele noi. Nu se revopsesc...
Bafta! |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
apropos de numere... azi cand ies din parcare cevad pe strada.. un bmw care avea nr b.. nustiucat dar era din plexiglass galben si scris cu negru.. cum sunt cele din franta.. dar era nr romanesc
are voie??? aviz si celor care au la nr un carton scris cu markeru sau mai rau cu pixul.. chiar si creion am intalnit ![]() |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
QUOTE(Asi @ 22 Feb 2006, 15:28) aviz si celor care au la nr un carton scris cu markeru sau mai rau cu pixul.. chiar si creion am intalnit ![]() Amenda+ridicarea certificatului 3 luni scrie pe aia, bunicul meu a patit asa, a pierdut nr din spate si a scris el unu cu marker-ul pe o bucata de carton(carton alb) la oprit politia si cand s-a dus politaiul in spatele masini si a vazut ce nr are...ia suspendat certificatul de inmatriculare pe 3 luni.(Norocul lui ca venea iarna si oricum nu scotea masina din garaj) |
--------------------
.
.
.
|
|
Asi |
![]()
|
si la ala cu plexiglas? e voie? adica totusi e perfect vizibil, reflectorizant.. frumos.. mai ales ca parca e alt aspect la plexiglas slefuit bine cu margini frumoase. etc.. decat nr de tabla ruginita pe ici pe colo cu vopsea scorojita cu 2 suruburi in centru si indoit de-l ia
![]() dar legal cum e? banuiesc ca e tot cu amenda.. dar ar fi frumos sa avem o alternativa la un alt model de numar |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:49 |