Servodirectie, se merita pe europa?
![]() ![]() ![]() |
Servodirectie, se merita pe europa?
zanga |
![]()
|
||
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|||
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Se poate face, doar la Pitești și nu constă doar în adăugarea unei pompe de servodirecție. Se schimbă casetă, calculator, etc.
Cost estimativ 1000E |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
deci nu se merita. Merci
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.624 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce legatura are servodirectia cu calculatorul motorului? Ca sunt curios.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Este același lucru ca și a/c!
Servopompa casetei de direcție are nevoie de putere de la motor, dacă o ia motorul se va opri din pricina reducerii ralantiului! |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
|
|
toto |
![]()
|
![]() Destul de fost membru Group: Members Posts: 432 Joined: 26 April 04 From: Bucuresti ![]() |
nu prea am inteles...dar nici eu nu cred ca are vre-o legatura cu calculatorul...
pompa de servo merge mereu (cand merge si motorul) si nu se poate decupla...spre deosebire de A/C...deci motorul nu se poate astepta la "surprize" din partea ei...ca sa zic asa... |
--------------------
Honda
CIVIC
5D 1.8 Sport M/T - '07 romania, frumoasa tara...pacat ca e locuita...
|
|
dragOn |
![]()
|
Când nu învârți de volan pompa nu este un consumator!
![]() |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
nu exista se merita cum nu exista nici se expira (termen de valabilitate, nu actiunea de a respira aer).
nu mai intrasem demult pe forum si deja primele 2 threaduri ma fac sa ma iau cu mainile de cap si sa ma intreb de ce nu puteti si voi sa scrieti cum trebuie. |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
zanga |
![]()
|
Ok greseala mea atunci rectific: Este o idee buna sa montez pe o solenza europa servodirectie? Oricum din spusele lui dragOn "Cost estimativ 1000E" s-ar parea ca nu.
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
|
JohnDoe1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 11 February 05 ![]() |
QUOTE(toto @ 20 Feb 2006, 21:39) nu prea am inteles...dar nici eu nu cred ca are vre-o legatura cu calculatorul... pompa de servo merge mereu (cand merge si motorul) si nu se poate decupla...spre deosebire de A/C...deci motorul nu se poate astepta la "surprize" din partea ei...ca sa zic asa... Pai instalatia de servodirectie are pe conducta de inalta presiune un preostat si din acel preostat ies niste fire care duc la calculatorul masinii; din cate am inteles eu acel preostat ii spune calculatorului masinii care e presiunea in instalatie. Daca se misca de volan automat servodirectia va lua din puterea motorului, insa acel preostat ii va spune calculatorului masinii acest lucru si motorul isi va compensa turatia de relanti; deci servodirectia are legatura cu calculatorul masinii. |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
- B-34-... decat mult si prost, mai bine putin si fara rost.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 11:44 |