probleme cu stergatoarele
![]() ![]() ![]() |
probleme cu stergatoarele
ynzaghy9_andrey |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 13 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
- B 27 LNO
|
|||
Marius T. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 222 Joined: 22 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Verifica in primul rand ca maneta care actioneaza stergatoarele sa fie bine cuplata in mufa. Apa iti arunca pe parbriz?
|
--------------------
ex. Dacia
1310
1989
|
|
ynzaghy9_andrey |
![]()
|
am verificat firele, sunt bine cuplate si nu arunca nici apa.pana acum cateva zile mergea. eu ma gandeam ca poate s-a ars vreo siguranta din panou.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
- B 27 LNO
|
|
Marius T. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 222 Joined: 22 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Sincer nu mai tin minte daca exista siguranta separata pt stergatoare. Eu cand am avut astfel de probleme a fost intotdeauna de la maneta. Imprumuta o maneta de la un prieten sa vezi ce se intampla.
|
--------------------
ex. Dacia
1310
1989
|
|
ynzaghy9_andrey |
![]()
|
mersi mult
![]() ![]() This post has been edited by ynzaghy9_andrey: 23 Feb 2006, 10:52 |
--------------------
Dacia
1310
- B 27 LNO
|
|
fat_racer |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 22 February 06 ![]() |
Intradevar are si siguranta separata...dar inainte de orice da jos prima data maneta de stergator, da-i cateva pale(adica bate-l de cateva ori de bord) si dupa aia pune-o la loc, daca nici atunci nu mai merge, poti sa-l schimbi linistit
P.S. Pe capacu de la panou de sigurante deasupra fiecarei sigurante este cate un simbol desenat, referitor la ce foloseste siguranta respectiva! |
--------------------
dacia
logan
- cj 18 tim
|
|
=virus= |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 1 February 06 ![]() |
La un prieten nu ii mai functionau stergatoarele dupa ce a schimbat cablul de chilometraj
![]() |
--------------------
-
-
-
- - Addicted driver
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 19:00 |