Tatuaj provizoriu, Ce,cum,unde,cat...
![]() ![]() ![]() |
Tatuaj provizoriu, Ce,cum,unde,cat...
Lexy |
![]()
|
||
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|||
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
hehe tata,eu mi-am facut unul permanent prin armata...(nu din acela la care se gandesc carcotasii,gen:sirene,ancore,etc),ci un tribal f frumos batut,de care sunt multumit si in ziua de azi.
in privinta durerii,depinde unde ti-l faci... ![]() acul trebuie sa fie obligatoriu steril,sunt atatea saloane de tatuaje,daca vii prin c-ta,te ajut cu un nr de tel unde lucreaza un baiat foarte priceput. dupa ce a fost batut,tr sa te ungi cu ceva...(unguent) de spalat te poti spala,doar nu o sa stai nespalata! ![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu ma refer la cele provizorii, da banuiesc ca dor la fel de tare ca cele definitive. Si mai banuiesc ca daca ti-l faci pe os ca sa zic asa doare mai tare decat pe muschi.
In fine, astept detalii de la cine stie ceva exact. |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
ache2 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 9 October 03 From: Berceni, PH ![]() |
cel mai putin dor alea care sunt facute pe piciorul de lemn !
la asa ceva te ajut eu, cu o dalta si un grund de lemn (marca la alegerea ta) ![]() pe care os vrei sa-l faci ? pe acarita, ciocan sau nicovala ? |
--------------------
FIAS / Baikal
Clona BROWNING / IJ 18 MN
calibru 12 / 223Rem
- PH-07-LUD, PH-10-CJF
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
nu-ti face tatuaj. te plictisesti relativ repede de el plus ca tu nu faci armata ca sa ai cu ce sa te falesti. uita-te si tu cine isi face tatuaje. think twice!
totusi daca tii mortis intra intr-un salon de tatuaje serios din oras si afli tot acolo. p.s. : de la cine ai luat acordul ? ![]() This post has been edited by GABONE77: 24 Feb 2006, 09:16 |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
lexy, daca ai bani baga unul "permanent" acu iar peste 1-2 ani cand te saturi de el/expira "licenta"
![]() |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
Lexy |
![]()
|
Nope.Vreau provizoriu. Nu vad sensul la unul permanent(ptr mine ma refer)
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bertro @ 24 Feb 2006, 09:15) lexy, daca ai bani baga unul "permanent" acu iar peste 1-2 ani cand te saturi de el/expira "licenta" ![]() nu curata tot, rosul iese foarte greu, si de ramas, ramane o cicatice usor vizibila (ca de arsura superficiala) cu forma tatuajului vechi. daca te plictisesti de el cel mai bine e sa-ti faci unul peste...insa trebuie sa fie facut de unu' priceput ![]() cat despre cele cu hena, nu dor si ies destul de repede |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
Danielle |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 166 Joined: 9 December 05 From: Pe alt forum. ![]() |
|
--------------------
Bad User
Bad Example
- Be Aware Moderating Team, remember?
"Excesul de severitate produce ura. Excesul de ingaduinta produce haos." |
|
Lexy |
![]()
|
Pana la poze mai e haaat drum lung...
Chiar nu stie nimeni detalii(unde,cum,cu ce,cat,etc etc?! ) |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Ai putea pune poze doar cu locul, ca sa ne pronuntam asupra oportunitatii. Chiar daca e temporar, consider ca e o chestiune prea serioasa ca sa fie facuta la voia intamplarii.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
unde: pagini aurii sau google, ca nu vreau sa fac reclama
![]() cum: cum doreste clientul! ![]() cu ce: depinde! ![]() cat: depinde de "cum" ![]() etc etc: DA! ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
Lexy |
![]()
|
F folositoarele informatiile,multumesc.
![]() In afara ca poti contacta hepatita C nu am aflat nimic folositor... This post has been edited by Lexy: 24 Feb 2006, 10:11 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
Danielle |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 166 Joined: 9 December 05 From: Pe alt forum. ![]() |
Din categoria "No pain but satisfaction guarantee" ai putea incerca asa ceva.
P.S. - Si sa nu sariti acum cu gura pe mine ca astea sunt la fel ca alea din pungile de pufuleti ![]() Ca bonus daca il cumperi pe primul mai primesti un al 2lea gratuit (acum la asta nu zice daca e cu PopeyeTheSailor sau cu TomitaCruse) ![]() This post has been edited by Danielle: 24 Feb 2006, 10:14 |
--------------------
Bad User
Bad Example
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Da la ce iti trebe tatuaj, totusi? Vei fi mai desteapta cumva? Ca mai frumoasa sigur NU vei fi...
![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
Argon >> deci tu esti ala cu tatuaj pe limba...
![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
|
Lexy |
![]()
|
Danielle c'mon eu ziceam de niste chestii mai serioase
![]() MoneyTalks...il vreau si punct.O sa-ti zic dupa daca m-a facut intr-un fel sau altul ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Lexy draga....lasa prostioarele. Bine zicea cineva mai sus....uita-te cine isi face tatuaje. Uita-te bine...CINE isi face tatuaje.
Sfat prietenesc....las-o balta, chiar daca ei fi cochetat ceva timp cu idea. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Lexy |
![]()
|
Ca vad ca unii n-au inteles si au postat repede la bula..tatuajul pe"os" inseamna de ex la fund fix pe noada ca sa zic asa sau pe gat la ceafa,tibie etc ...got the point ??????
@driverx: nu-mi fac tatuaj pe biceps cu o pereche de catuse si scris a ta forever,veta ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
buahahaha...
si sor'mea face diferente intre telenovele. parol. |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Deoarece stii foarte bine ca nu se poate face un proiect fara releveu, studiu topo, geomorfologic, etc..eu zic sa ne prezinti situl pentru a-ti putea da o idee despre proiect si solutiiile constructive, materiale de finisaj, structura, intalatii, etc...
Acte necesare pentru intocmiea documentatiei: -fotografii detaliate ale locatiei -acordul beneficiarului si al consortului acestuia -studiul topogeomorfologic cu indicarea locurilor unde se fac forajele -date despre structura solului in conormitate cu STAS-ul Institutului INCERC-prelevate prin pipait, miros, etc... Dupa aia mai discutam... |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Danielle |
![]()
|
![]() Lexy mama asa o fi,nu te contrazic. Ehh maica alte vremuri alte fete alte pretentii. ![]() |
--------------------
Bad User
Bad Example
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
eu fiind un puscarias care deabea s-a liberat de la zdup,vin cu o intrebare pentru acei domni de societate care au osu' fin si nu accepta notiunea de tatuaj: cine isi face tatuaje?!
am vazut medici,juristi,si toate categoriile sociale avand tatuat ceva frumos,in diferite locuri...dar adevarul e ca nu erau inchistati in idei preconcepute gen:vai,cum sa te tatuezi ?! nu vezi ca doar scursurile societati au tatuaje?! tu esti un dinozaur care-si poate pierde prestanta de incuiat daca faci asta! |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 01:22 |