Schimbare lonjeron, La ce trebuie sa fiu atent?
![]() ![]() ![]() |
Schimbare lonjeron, La ce trebuie sa fiu atent?
amartiniuc |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 26 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310
Break
- B99EEP [COLOR=red] Va doresc o zi buna
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Pai aici nu cauta ce-i mai ieftin, e foarte important sa fie facut cu raspundere, ca daca le pune strambe aia nu mai e masina...cel mai bine e sa te duci intr-un service Dacia(Daciaservice) sa-ti dea garantie etc...tinichigiul trebuie sa fie priceput..ca daca nu o sa-ti mearga masina numai drept nu.
Oricum cert e ca nu o poti face in fata blocului ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
D2ani |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 21 February 05 ![]() |
salut, eu mi-am schimbat un lonjeron la vechea berlina, era mincat rau, din cauza unei lovituri. ai grija ca s-ar putea sa fie si altele de schimbat. la o masina tablaria este mai grava, motorul il faci mai usor. la mine lonjeronul mi-a fost schimbat dar nu am stiut ca in urma loviturii se deplasase putin. rezultatul a fost bascula inferioara fata cu +. daca vrei un service ok, accesibil, dar in zona colentina ( numai acolo merg cu masina mea, pentru orice nu pot face singur) scrie-mi pe mail antoniu_surlea2000@yahoo.com si iti dau datele
|
--------------------
dacia
nova gt
1998
- b16rgw
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 11:29 |