Capota fibra, capota fibra pe DSN
![]() ![]() ![]() |
Capota fibra, capota fibra pe DSN
Godzylla |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 14 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SupeRNova
2002
- B 28 CJN I Love my car
|
|||
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Pai zii cat costa tot ce trebuie, si poate ma bag si eu.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Maff_77 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 12 October 05 From: constanta ![]() |
prea multi bani aruncati degeaba in dsn.cred ca or sa fie clienti dar nu destui ca sa acoperi cheltuielile.mult noroc.
|
--------------------
Dacia supernova 2001
opel calibra 2000 16v 4x4 turbo
1992
- CT 05 ZMA x-team racing club member
|
|
Godzylla |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 14 November 04 From: Bucuresti ![]() |
nu stiu ince exact cati bani, depinde si de nr de persoane, insa nu chiar atat de multi bani incat investitia sa fie in zadar, MAI ALES daca am face diferenta de greutate dintre o capota de fibra si una de fier, ca sa nu mai mentionam si de proprietatile unei capote de fibra care nu rugineste, pastreaza o temperatura mai rece la motor degajand caldura emanata de acesta SI se poate modela dupa gusturi si ideii, ca spre exemplu: prelungita peste faruri gen pleoape, prize de aer, forma si modele.
oare investitia e fara sens???! |
--------------------
DACIA
SupeRNova
2002
- B 28 CJN I Love my car
|
|
Maff_77 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 12 October 05 From: constanta ![]() |
io stiu nu stiu ce sa-ti zic.cam despre ce suma de bani e vb?
|
--------------------
Dacia supernova 2001
opel calibra 2000 16v 4x4 turbo
1992
- CT 05 ZMA x-team racing club member
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
M-ar interesa si pe mine...da intai sa aflu pretu.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 01:10 |