Taxa pe viciu, e de rau :(
![]() ![]() ![]() |
Taxa pe viciu, e de rau :(
SiloS |
![]()
|
||
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
|
||
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|||
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
cica da, e pe foarte bune. s-a anuntat oficial de mai multe saptamani treaba asta (imediat dupa gogoasa aia cu 90.000 pachetul de tigari - lovitura psihologica: dupa ce au anuntat 90k si au speriat oamenii, acu au bagat 50k astfel incat lumea sa fie linistita ca "bine macar ca nu-i 90" - ceva de genul: "zi merci ca numai ti-am luat banii si nu ti-am dat si-n cap").
de spirtoase mi se rupe in 14 ca oricum beau numai bere si vinisor, care nu se vor scumpi. iar pt tigari sa traiasca baietii de peste prut! ![]() PS: eu auzisem ca se baga de la 15 martie. This post has been edited by bertro: 27 Feb 2006, 18:01 |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
Danielle |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 166 Joined: 9 December 05 From: Pe alt forum. ![]() |
Najpa, uite ca guvernul se gandeste si la sanatatea romanului (va mai amintiti de soia?
![]() Eu zic ca o sa va lasati de fumat sau nevestele de voi (deh bani multi viciu' asta) si ca o sa mergeti mai des la wc in carciuma (daca se scumpesc spirtoasele ![]() |
--------------------
Bad User
Bad Example
- Be Aware Moderating Team, remember?
"Excesul de severitate produce ura. Excesul de ingaduinta produce haos." |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai Silos, la varsta ta mi-as face mai putine probleme cu taxele pe tigari si bautura. In locul tau m-as rezuma la prezervative.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Sa fie si 10 lei pachetu de tigari! Sa fie si taria de 3 ori mai scumpa! Nu o sa mai aibe din ce sa ia taxe si o sa ia din... BENZINA!
Doamne, o sa se lase romanii de fumat, pe bune! Da ce ne facem daca se dubleaza benzina? |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
ne apucam de mers pe jos
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
TDK |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 21 December 05 ![]() |
Ahaaaaaaaaaaa sa traiti bineeeeee!
This post has been edited by TDK: 27 Feb 2006, 21:59 |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
- XX xx XXX
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Prevad ca daciaclub o sa-si pierda brusc din trafic si o sa apara trascauclub.ro, bauturicalatineacasa.ro, tigarifacutemanual.ro, cefumamazi.ro si alte asemenea
![]() Acum serios, nu ma afecteaza ca se scumpesc, ca nu fumez si nici prea mult nu beau. Oricum, cand o sa pot sa ma duc si eu intr-un club/pub/orice fara sa ies de acolo cu ochii inlacrimati si cu hainele putind o sa fiu fericit. |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
stoianco |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 5 November 04 ![]() |
Ovidiusoft....subscriu!
|
--------------------
Dacia Logan
PRESTIGE
2006
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
rtulea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 11 April 05 From: Ploiesti (Alba-Iulia) ![]() |
Din cate stiu eu parca la englezi s-a data o lege prin care este interzis fumatul in pub-uri si alte crasme.
|
--------------------
Dacia
Logan
sept 2006, Laureate 1,6
- PH-78-UTU Do not try to forget your past, IT made you what you are!
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Foarte bine nene!Sa se puna taxe si para taxe..trebuie sa traiasca si statul asta! Oricum pentru nivelul nostru de trai(plus civizizatia lipsa) se bea si fumeaza mult prea mult!
Sunt nenorociti care la 7 dimineata sunt deja beti..si-si plang de mila ca n-au de lucru si alea alea. Dar nici nu vor sa munceasca! Cat despre carciumi mi se pare normal sa existe si pentru fumatori. E alegerea lor si mi s epare nedrept sa nu existe locatii ptr fumatori! This post has been edited by Lexy: 28 Feb 2006, 11:25 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
stuiberv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
Am fumat 10 ani, de ceva timp am renuntat.
Vreau sa pot merge in bar fara sa plang de la fumul de tigara. Totusi, nici sa interzici nu cred ca e corect. La urma urmei, daca omul vrea sa fumeze, treaba lui. Doar sa faca spatii separate pt. fumatori si pt. nefumatori. |
--------------------
Papuci
marimea 43
3 ani bocanci
- is xx undoitrei “All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you
are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can’t get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer.” — IBM maintenance manual, 1925 |
|
MariusI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 24 March 03 From: Bucuresti ![]() |
La ce haos e in tara asta, puneti pariu ca la fix un an dupa intrarea in vigoare a legii incasarile la buget o sa fie exact aceleasi ? Si consumul n-o sa scada deloc, dar minoritarii aia care vand facturi la colt o sa se reprofileze pe tigari..
![]() This post has been edited by MariusI: 28 Feb 2006, 13:15 |
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
Kunzite |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 23 February 05 ![]() |
Nu stiu in Marea Britanie, dar in Irlanda legea asta exista de ceva vreme (parca ei au fost primii, urmand Spania?). Culmea, irlandezii nu par a se plange; cand le 'arde buza' ies frumos afara si-aprind tigara. Iar pachetul de tigari costa suficient cat sa-ti burdusesti geamantanele (chiar renuntand la o parte din haine) cand pleci de-acasa
![]() Cat despre spatii separate, teoretic legea (noastra) asa spune. Practic insa... In caz ca nu-i evident, eu sunt pentru interzicerea totala fumatului in spatii publice inchise. This post has been edited by Kunzite: 28 Feb 2006, 13:25 |
--------------------
Oltena
12TRS
|
|
bogdan3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
La mai mare !!! Poate asa nu se vor mai apuca copiii sa fumeze de la 13 ani.
Unchiul meu s-a lasat de fumat dupa 40 de ani /2 pachete pe zi , deci unde e vointa sau constrangere ( din punct de vedere financiar cum se intampla acum ) se poate . Acum sa speram ca nu va creste contrabanda .... |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Hehe stati linistiti ca romanii au ban de vicii.N-au ce pune pe masa la copii dar nu le lipseste bauturica din pahar si carpatiul din mana
![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
CristianH |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 10 August 04 From: Sighisoara ![]() |
Cred ca va trebui sa reluam la studiu acest topic : http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=20689 , pentru ca altfel e de rau.
150-200 lei pe tigari in fiecare luna e cam mult. Oare toti cei care s-au laudat pe acolo ca s-au lasat au rezistat tentatiei ? |
--------------------
Ex DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4 mpi
/ Skoda Octavia Tour 1.9 tdi
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Am venit de la cumparaturi . M-am intors acasa cu 30 de pachete mari . Economia pe care am facut-o este de 500 mii
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:44 |