Vreau si eu!, HH
![]() ![]() ![]() |
Vreau si eu!, HH
amc |
![]()
|
||
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|||
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
eu nu vad bijuteria ?
![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() mai incerc This post has been edited by amc: 1 Mar 2006, 00:11 |
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Pariu ca e ceva albastru cu jante albe?
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
tm8bnz |
![]()
|
![]() turbomatic Group: Members Posts: 379 Joined: 13 March 05 From: RO,TM ![]() |
Bhua ce ai nimerito Muttley...eu credeam ca se refera la asta : http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...pe=post&id=6979
![]() |
--------------------
Dacia 1.3T / Renault
5 GTT
- 1986 / 1988
- TM8BNZ / TM88BNZ
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ultima e chicioasa, eleronu' ala zici ca e masuta de calcat rufe iar toba aia seamana a dozator TEC.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi
|
|
amc |
![]()
|
Pana la urma stie cineva, cei cu dacia asta?
This post has been edited by amc: 1 Mar 2006, 18:23 |
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
E a cuiva care sta pe undeva pe la Lizeanu (in Bucuresti).
Se zice ca ar avea motor normal de dacie, doar la exterior s-a umblat. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
tm8bnz |
![]()
|
![]() turbomatic Group: Members Posts: 379 Joined: 13 March 05 From: RO,TM ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 1 Mar 2006, 02:16) Ultima e chicioasa, eleronu' ala zici ca e masuta de calcat rufe iar toba aia seamana a dozator TEC. Si-a dat seama si proprietarul ca eleronul era de tot kktul cand a inceput sa apara pe ciuperciile din oras,asa ca a facut o consistenta transformare de look : http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...e=post&id=10032 |
--------------------
Dacia 1.3T / Renault
5 GTT
- 1986 / 1988
- TM8BNZ / TM88BNZ
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
E un pic mai bine, dar tot zgarie la ochi.
De abtibildu ala nu comentez, dar plasticul barilor nu prea merge cu cromul si aluminiul... iar in spate am senzatia ca masina a fost ridicata intentionat, pentru ca galeria care atarna si toba care iese inoportun din caroserie, sa nu taraie pe jos. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
ce vrei sa sti despre masina aia ? are motor de dacie , discuri ventilate pe fata , nu are manere la restul usilor si arata foarte bine masina .
|
--------------------
.
.
. 929y
ma urmareste vis-a-vis :)))) |
|
tm8bnz |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 1 Mar 2006, 12:48) dar plasticul barilor nu prea merge cu cromul si aluminiul... iar in spate am senzatia ca masina a fost ridicata intentionat, pentru ca galeria care atarna si toba care iese inoportun din caroserie, sa nu taraie pe jos. Mama cata superficialitate ![]() Din cate am inteles eu pe proprietar lo interesat mai mult partea de sub capota... Si cand stai sa te gandesti ca lipsesc 2 spire din fiecare arc...uf mama iei de poza facuta de jos in sus...pacaleste oamenii fara ochiul format ! ![]() |
--------------------
Dacia 1.3T / Renault
5 GTT
- 1986 / 1988
- TM8BNZ / TM88BNZ
|
|
amc |
![]()
|
e departe rau hibridul asta de o dacie ideala, ca design!
http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...e=post&id=10032 This post has been edited by amc: 1 Mar 2006, 17:04 |
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
tm8bnz |
![]()
|
Asa e...umbla vorba ca inima nu mai e de Dacie de mult...cica ar fi ceva motor de Renault pe ea...nu mai stiu exact...Probabil de aia si toba aia cat hornu de la casa !
![]() |
--------------------
Dacia 1.3T / Renault
5 GTT
- 1986 / 1988
- TM8BNZ / TM88BNZ
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
QUOTE(amc @ 1 Mar 2006, 18:01) e departe rau hibridul asta de o dacie ideala, ca design! http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...e=post&id=10032 DSN-u din dreapta e a lu ANTRAX ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
madcos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 333 Joined: 17 October 05 From: CONSTANTA ![]() |
e adevarata rau dacia aia(wrc).imi plac mult masinile cu aspect curat.tot respectul,desi putea sa-i faca ceva la motorul ala de aspirator(parca este pacat de restul masinii)
|
--------------------
NOVA GT
NOVA GT
- CT 06 UDH
|
|
tm8bnz |
![]()
|
QUOTE(XMihai @ 1 Mar 2006, 17:40) Din pacate masina aia acum e pachet...numa ce avanduto iar noul proprietar a dato la polishat...si cum se obishnuieste la romani,peste noapte ucenicu a scoso "4 a spin" si a facuto muci ! Nici macar RCAul nu era intrat in vigoare ! |
--------------------
Dacia 1.3T / Renault
5 GTT
- 1986 / 1988
- TM8BNZ / TM88BNZ
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
E meseriasa rau albastra, simplu si la obiect si totusi impecabila .
Si eu vreau sa o fac la fel dar culoarea asta This post has been edited by Pedro: 2 Mar 2006, 11:17 Attached thumbnail(s) culoare.jpg ( Size: 142.42k ) Number of downloads: 94 |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Mutat, nu e subiect de Imbunatatiri.
In plus, nici nu prea e clar ce vrea initiatorul. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
amc |
![]()
|
pai deocamdata aceasta masina este un exempu clar de imbunatatire estetica!
asa ca nu stiu ce cauta la Diverse! This post has been edited by amc: 2 Mar 2006, 13:17 |
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Pai omu a pus o poza, daca facea el ceva eram si eu de acord ca este o imbunatatire.
Noi doar am conversat "diverse" pe marginea subiectului din poze. Mi se pare corect. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
QUOTE(amc @ 1 Mar 2006, 00:02) Titlu topic: "Veau si eu" Am gasit pe forum in galerie 2 poze cu bijuteria asta. Stie careva detalii despre aceasta masina? Nici o problema, cumperi ceva de la Flanco, cu livrare la domiciliu, si, in cel mult 48 de ore, ai si tu una in fata casei... A, nu te refereai la bijuteria de dubita ?! Pai, care alta? This post has been edited by GABY IS BACK !: 2 Mar 2006, 14:09 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:38 |