Hoteluri sinaia, ce ati alege?
![]() ![]() ![]() |
Hoteluri sinaia, ce ati alege?
SwatKat |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|||
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Daca ai bani, alea. In rest nu prea stiu in Sinaia.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Vezi ca Mara e proprietatea RAPPS, si e posibil sa nu mai fie deschis pubilcului sau sa ai servicii proaste ca la orice firmade stat.
New Montana e ok, dar cred ca e scump. In centru mai sunt inca 2 hoteluri mai noi, Anda vis-a-vis de New Montana si ROWA DANY, proaspat deschis sezonu' asta. Personal, cred ca as alege Hotelul International daca vreau in centru sau Casa ANA, in caz ca e deschisa (arata foarte bine, dar parca nu era miscare in interior - cauta pe net, poate au site), pe drumul spre "La Brace" si Taverna Sarbului. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
dexter |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 15 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am fost acum 2 ani la hotel "Cerbul" si am fost foarte multumit.
Era proaspat renovat si conditii bune: curat, camere mari, termopan (nu era zgomot dinspre gara). Si era si foarte ieftin pe vremea aia (500.000 camera pe noapte). Acum am vazut ca e mai scump. E situat in centru, foarte aproape de gara. La New Montana au fost niste prieteni anul trecut si au fost nemultumiti; conditiile nu sunt la nivelul preturilor ![]() This post has been edited by dexter: 3 Mar 2006, 09:59 |
--------------------
Skoda
Octavia 2 Tdi
Trend / septembrie 2008
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.107 Joined: 11 February 04 ![]() |
Daca iti permiti du-te la New Montana!
Camera e maricica, finisajele super, au piscina, sauna, fitnes. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Incearca si la H Sinaia ,am stat acum 2 ani ..excelent dar cam scump !
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Si eu tot la H Sinaia am stat , este super.Prima data cind sint de acord cu body.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
daca esti cu cineva si cu prtofelul nu prea plin ... recomand "furnica" sau "economat" ptr. ca este mai retras ... deasemenea orice vila din jurul furnicii ... daca ai mai multi bani palas (camera cu vedere spre parc) si (nu stiu daca se mai poate) dar acum 2 ani parca (nu mai tin minte exact) am dormit la pelisor ... incearca "persoana" va fi incantata ... iar tu vei ramane fara bani
![]() |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 18:54 |