S-au scos vizele cu Elvetia!!!
![]() ![]() ![]() |
S-au scos vizele cu Elvetia!!!
asarban |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
|
||
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|||
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Pai eu am fost acum 2 ani jumate in Elvetia fara viza... cu pasaport romanesc
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
asarban |
![]()
|
Sa o crezi matale!
Ia uita-te in pasaportul ala romanesc sa vezi viza aplicata! Sau daca ai fost cu pasaport de serviciu aia e altceva ca viza ti-a fost obtinuta de angajator Sau daca ai fost cu turma la specializare aveati viza multipla/comuna! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Probabil c-ai fost in tranzit si ti-au dat aia o viza temporara, in frontiera
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
asarban |
![]()
|
Sau asa!
Vizele de Elvetia se obtineau cel mai greu! Te frecau aia ca pe infractori! |
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Nu e adevarat, vizele de Elvetia se obtineau cel mai usor! Azi la 10 depuneai actele, maine dupa 12 le luai.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.212 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Azi la 10 depuneai actele, maine dupa 12 le luai. Cind se intipla asta? :roll: Eu stiu ca in principiu roman=infractor pentru ei! |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
Marty |
![]()
|
Noiembrie 2000, Decembrie 2000, August 2001 (la asta am facut eu invitatia si nu aveam rezidenta permanenta).
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.212 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Exempu:
Data cererii: Iunie 2002 Subiect: Sofer, 23 ani, soacra cu CETATENIE Elvetia Data obtinerii: Septembrie 2002 PS Nu mai zic ca era sa nu obtina tranzit Austria |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Oameni buni, nu am avut viza de Elvetia! In septembrie 2001 am fost in Elvetia fara viza, cu pasaport romanesc! Daca nu vreti sa credeti, e treaba voastra :wink:
PS. Aveam rezidenta austriaca si pentru rezidentii statelor Shengen NU e nevoie de viza... :wink: |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
miki |
![]()
|
Pai in acest caz mi se pare normal sa te accepte fara viza, pentru ei tu ai fost considerat "austriac"
|
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Nu e adevarat, vizele de Elvetia se obtineau cel mai usor! Azi la 10 depuneai actele, maine dupa 12 le luai. La fel a fost si la mine: eu aveam invitatie de la o companie Elvetiana. Ce mi s-a parut interesant a fost ca ulterior, cind treceam vama in alte tari vestice, pe mine ma frecau mai putin decit pe colegii mei ce nu aveau viza de Elvetia (viza de elvetia se recunoaste usor, e lipita)- poate placebo dar pare credibil. Oarecum offtopic: am auzit ca daca ai viza de Israel nu primest viza pentru Arabia Saudita? Stiti ceva? |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Oarecum offtopic: am auzit ca daca ai viza de Israel nu primest viza pentru Arabia Saudita? Stiti ceva? si reciproca e valabila |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
barzanv |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 5 May 03 From: Buc ![]() |
QUOTE QUOTE Oarecum offtopic: am auzit ca daca ai viza de Israel nu primest viza pentru Arabia Saudita? Stiti ceva? si reciproca e valabila 2 pasapoarte si gata. Faci cerere care ti se va aproba sigur. |
-------------------- |
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE 2 pasapoarte si gata. Faci cerere care ti se va aproba sigur. Serios? Merge asa ceva? |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE Oarecum offtopic: am auzit ca daca ai viza de Israel nu primest viza pentru Arabia Saudita? Stiti ceva? La mine la firma, pe comenzile venite din tarile arabe, exista urmatorul text:" Marfa sa nu fie produsa sau cumparata si revinduta de la o firma israeliana!" Cred ca nu mai e nevoie de comentarii. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
nicolau.cosmin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 15 August 03 From: Galati ![]() |
" Marfa sa nu fie produsa sau cumparata si revinduta de la o firma israeliana!"
La transportul naval, pe conosamentele si/sau pe manifestele de marfa, exista chiar o stampila cu formularea de mai sus la care se adauga si faptul ca nava nu va acosta in vreun port israelian. |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
- GL-05-UJR Life Is A Shit And I Want My Money Back !!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 15:50 |