zgomot ciudat in partea dreapta
![]() ![]() ![]() |
zgomot ciudat in partea dreapta
mankuso |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 26 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
- IS-96-RIK
|
|||
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Ai dat prea putine informatii ca sa te poata ajuta cineva. Doar daca a mai patit cineva fix ce-ai patit tu (ceea ce ma indoiesc) ca sa iti zica exact ce si cum.
Cel mai bine e sa vezi cum anume poti reproduce zgomotul, sa mergi la un service si sa iei un mester cu tine in masinsa si sa-i arati problema iar apoi sa-si bata ei capul cu ea. Daca ai garantie cu atat mai bine ca nu te costa nimic investigatia si eventuala reparatie. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
Flores |
![]()
|
![]() ALIEN Group: Members Posts: 372 Joined: 24 March 05 From: behind enemy lines ![]() |
Nu cumva ai iesit putin pe banda de urgenta? Pe unele autostrazi, stratul de vopseaua care delimiteaza banda unu de banda de urgenta este un pic in relief si intrerupt, e de ajuns sa-l atingi un pic cu roata si zici ca esti cu tractorul. E doar o parere, nu dati cu parul!
![]() |
--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI-
Dacia Logan
Laureate 1.6 Mio C230
If it has tits or wheels it will give you problems ! |
|
mankuso |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 26 February 06 ![]() |
QUOTE(Flores @ 5 Mar 2006, 13:32) Nu cumva ai iesit putin pe banda de urgenta? Pe unele autostrazi, stratul de vopseaua care delimiteaza banda unu de banda de urgenta este un pic in relief si intrerupt, e de ajuns sa-l atingi un pic cu roata si zici ca esti cu tractorul. E doar o parere, nu dati cu parul! ![]() Nu era banda de urgenta. Acum apare acelasi zgomot si cand merg pe un drum pavat. Eu nu ma pricep deloc la mecanica de aceea nu stiu ce alte informatii sa mai dau. Huruitul e insotit si de o usoara vibratie sa zic. Se simte si in pedala de acceleratie vibratia respectiva. Prima data am avut impresia ca vine de la roata din spate. Acum nu mai e la fel. Parca se aude tot din partea dreapta dar din fata. ![]() QUOTE(DigitalScribe @ 5 Mar 2006, 13:04) Ai dat prea putine informatii ca sa te poata ajuta cineva. Doar daca a mai patit cineva fix ce-ai patit tu (ceea ce ma indoiesc) ca sa iti zica exact ce si cum. Cel mai bine e sa vezi cum anume poti reproduce zgomotul, sa mergi la un service si sa iei un mester cu tine in masinsa si sa-i arati problema iar apoi sa-si bata ei capul cu ea. Daca ai garantie cu atat mai bine ca nu te costa nimic investigatia si eventuala reparatie. Acum apare acelasi zgomot si cand merg pe un drum pavat. Eu nu ma pricep deloc la mecanica de aceea nu stiu ce alte informatii sa mai dau. Huruitul e insotit si de o usoara vibratie sa zic. Se simte si in pedala de acceleratie vibratia respectiva. Prima data am avut impresia ca vine de la roata din spate. Acum nu mai e la fel. Parca se aude tot din partea dreapta dar din fata. Ideea e ca trebuie sa ajung in tara si am ceva emotii pt drum. Sunt totusi 2000 km si ma gandesc sa nu am vreo surpriza pe drum. Multumesc! |
--------------------
Dacia
Logan
- IS-96-RIK
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 00:49 |