problema cu aparatu foto digital, need help...
![]() ![]() ![]() |
problema cu aparatu foto digital, need help...
JeRRy |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 18 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
- B-31-VYK
|
|||
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
1. verifica daca are cumva comutator "lock" pe el, sa fie pe pozitia "off"
2. verifica daca ai introdus cardul corect. 3. daca cumva e plin si nu mai ai loc pe el...goleste-l. 4. poate s-a bulit, desi ma indoiesc... |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
JeRRy |
![]()
|
cardu nu e blocat..sau sigurantza aia nu e trasa nu stiu exact cum se spune..e introdus corect ca nu sunt tampit...e gol golutz abia am descarcat pozele dupa el...e gol..daca avea ceva pe el imi arata..
|
--------------------
Dacia
1310
- B-31-VYK
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
de la card e mai putin probabil
asa am patit si eu si a trebuit sa schimb aparatul nu mai scoate card-ul ; fa-ti rost de cablu si conecteaza-l asa la PC (fara sa scoti card) |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
blackout |
![]()
|
teoretic nu ar trebui sa fie absolut nici o problema daca se scoate cardul, dar...cine stie....
![]() |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
JeRRy |
![]()
|
o sa incerc si varianta ta costy..cand scot cardu din el..nu mai imi apare textu . pot sa fac maxim o fotografie. am mai vb cu cineva si mi-a zis ca sa bulit cardul..normal daca era de la aparat ne trebuia sa imi apara si textu cand e cardu scos ?
|
--------------------
Dacia
1310
- B-31-VYK
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Incearca sa formatezi card-ul folosind optiunea din meniul aparatului foto. Vezi sa fi salvat in prealabil toate pozele de pe card pentru ca se vor pierde.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
JeRRy |
![]()
|
Alex ejti un geniu... am sa iti dau o bere
![]() |
--------------------
Dacia
1310
- B-31-VYK
|
|
blackout |
![]()
|
fac eu iarasi pe desteptu'
![]() 1. ori cardul a fost plin (ai descarcat pozele de pe el dar nu s-au sters de pe card, doar le-ai copiat); 2. ori a ramas vreun fisier pe acolo si aparatu' nu mai stia saracu' ce sa citeasca de pe card; 3. poate cititoru' ala de carduri modifica ceva pe card cand il sterge si iarasi aparatu' nu mai stie ce sa faca. mai fa niste teste pana te lamuresti ![]() |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
JeRRy |
![]()
|
1..pe card aveam 20 de poze...
2.. am dat la poze CUT si PASTE...cardu era 1000 % gol 3...am mai facut poze dar niciodata nu mi-a facut asa... ![]() dar iti multumesc oricum ![]() |
--------------------
Dacia
1310
- B-31-VYK
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Pe viitor nu mai sterge pozele de pe card folosindu-te de calculator. Sterge-le din aparat. Am patit si eu aceeasi chestie cu un aparat Olympus. In loc de Cut, alege doar Copy.
|
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
E vorba de anumite modele, nu de toate. Eu am zis ca am mai patit asa ceva, nu ca asa se intampla mereu.
![]() |
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:13 |