Bat planetarele
![]() ![]() ![]() |
Bat planetarele
Bogdy |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 4 December 03 From: Cluj N ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1410
/Opel Vectra B2
1998/2002
|
|||
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
e ceva general bogdy.incearca sa te duci la un mecanic sa vezi daca meg rectificate
|
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu mi-am rectificat planetarele vara trecuta crrezand ca ele sunt de vina dar zgomotul tot nu a disparut. Ideea este ca devenea enervant in curbe si cand acceleram mai tare. Ei bine, rezolvarea a fost una de gaga dar care mi-a luat jumatate de an (in decembrie am redus-o la tacere). Tot zgomotul venea de la scut care in partea dinspre cutia de viteze era indoit si se lipise de esapament. In momentul in care acceleram esapamentul tremura si lovea in scut producand zgomotul. I-am dat cateva ciocane si i-am pus o buca de cauciuc intre scut si partea de deasupra lui (in zona unde vine surubul de fixare) ca sa il departeze de teava. Nu prea merge pusa bucsa direct pe esapament ca se topeste. Ca atare de atunci e liniste (bine, nu mai face zgomotul asta, dar zdrangane ea in alte parti, a se subintelege hayonul care pe piatra cubica ma scoate din minti).
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
ovidiucornateanu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 30 October 03 ![]() |
Eu le-am schimaba cu planetare reconditionate de la o firma din Tunari.Au un an garantie si sunt la 1/2 pret fata de unele noi.Dupa aceea le-am folosit aproape 2 ani si nici o problema(dupa aceasta per mi-am achiz alta masina,deci ele sunt bine-sanatoase pe Dacia).
|
--------------------
Ex Renault
Megane Hatch
2004 Avem o tara frumoasa.Pacat ce este locuita.
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Planetarele mi le-am reconditionat vara trecuta la Motor Service. Este pe Socului imediat dupa Petromul de langa intersectia cu Calea Muncii. Toata distractia m-a costat aproximativ 1300000 (1.100.000 planetarele si 200.000 manopera). Au garantie un an si merg la fel de bine ca si cele noi dar care sunt 2.500.000 bucata. Nasol e ca trebuie sa-ti faci programere si ai ceva de asteptat. Plus ca a trebuit sa pierd jumatate de zi pe acolo pentru ca am vrut sa mi le reconditioneze pe ale mele asa ca a trebuit sa astept sa termine ca sa pot pleca.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Mircea Zahan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 14 April 12 From: Timisoara ![]() |
Mie imi bate planetara din dreapta, de cand am cumparat-o , din fabrica
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1998
- TM07WWB
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Esti sigur ca-s planetarele? Oi fi pus tot uzate. Pentru a inlatura stresul de bataie in curba sau cand masina e incarcata pe spate, rectifica-le asa cum am dat eu in film, exemplul. Nu te costa nimic si nici nu umbli la strictura materialului "lalelei" .Vei ramane surprins, cat de bine o sa iasa, si facute de mana ta.
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 16:56 |