Cum stie politia ca folia e autorizata?
![]() ![]() ![]() |
Cum stie politia ca folia e autorizata?
nvp_playboy |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 24 January 06 From: Roman ![]() |
|
||
--------------------
dacia 1410
1410
- nt 03 wuv Putin traiesc viata, majoritatea doar exista !
|
|||
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Cand pui folia primesti si o hartie sau ceva de genu asta pe care scrie ca folia e autorizata RAR.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai este un topic pe tema asta. Oricum, pt militie nu exista "folie autorizata" , si conform regulamentului nu exista folie autorizata.
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
micutu82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 2 October 05 ![]() |
Din cate stiu eu nu exista folie autorizata
![]() ![]() This post has been edited by micutu82: 7 Mar 2006, 22:43 |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2004
- 123135
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
exista folie autorizata.
hartia pe care ti-o dau cei de la firma care ti-o pun nu reprezinta nimic in fata politistului. trebuie mers cu hartia la rar si mentionat in talonul masini.de-abia atunci e legal. |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
valmont |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 165 Joined: 22 December 05 ![]() |
Eu cand mi-am luat masina, proprietarul mi-a dat autorizatia RAR (erau 2 foi si 2 chitante).Mi-a spus ca politia nu a mai zis nimic cand a vazut alea.Si eu trebuie sa le tin tot timpul dupa mine...
|
--------------------
Dacia
Logan
- CT 19 FVY Trup si suflet pentru Rapid & Logan!
|
|
nvp_playboy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 24 January 06 From: Roman ![]() |
MAMA CE M-ATI LAMURIT....
Exista anunturi "montez folie autorizata RAR", costa cam 1 800 000 (chiar 7 000 000)....faza e de unde stie politia ca folia mea de pe geam e autorizata de 7 mil sau din bazar de 200 000 ??? Poate ne lamureste tipu' care vinde in Bursa asa ceva ..!?? |
--------------------
dacia 1410
1410
- nt 03 wuv Putin traiesc viata, majoritatea doar exista !
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(nvp_playboy @ 8 Mar 2006, 08:35) MAMA CE M-ATI LAMURIT.... Exista anunturi "montez folie autorizata RAR", costa cam 1 800 000 (chiar 7 000 000)....faza e de unde stie politia ca folia mea de pe geam e autorizata de 7 mil sau din bazar de 200 000 ??? Poate ne lamureste tipu' care vinde in Bursa asa ceva ..!?? auzi..marius-gabriel a vorbit degeaba aici? QUOTE(marius-gabriel @ 7 Mar 2006, 23:04) exista folie autorizata.hartia pe care ti-o dau cei de la firma care ti-o pun nu reprezinta nimic in fata politistului. trebuie mers cu hartia la rar si mentionat in talonul masini.de-abia atunci e legal. La folia de 200 000 nu-ti da hartie, si daca iti da o sa-ti dea cei de la rar in cap cu ea. La folia scumpa primesti o hartie valabila pe baza careia ce-i de la RAR fac modificari in talon. This post has been edited by argon: 8 Mar 2006, 08:45 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
micutu82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 2 October 05 ![]() |
NU vreau sa fie cu suparare
![]() ![]() Am un coleg la facultate care avea lipit pe toate geamurile mai putin parbriz ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2004
- 123135
|
|
adrianne |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
eu am geamuri ionizate (parerea mea e ca sunt mai bune decat folia), am hartie de ionizare cum ca service-ul respectiv SC XXX SRL (fara reclama) a ionizat sticla conf licenta RAR si nu am avut probleme niciodata din 99 incoace
|
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B44UCJ parerea unui amator...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 21:09 |