Probleme Sony Ericsson K300, ati auzit de asa ceva?
![]() ![]() ![]() |
Probleme Sony Ericsson K300, ati auzit de asa ceva?
kaspersky |
![]()
|
||
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|||
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
eu am k300 si nu se trimite nimic . Cel putin nu am vazut eu .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
sddragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
cmres80 |
![]()
|
![]() Respectul se castiga...nu se poate fura! Group: Members Posts: 173 Joined: 12 October 04 ![]() |
S-ar putea sa fie vreun virus dar nu stiu daca asa ceva este totusi posibil
![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1998 1.4L
- xx-xx-RES Some things never change...
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Treaba cu SMS-ul s-a aflat in felul urmator: se genera cost suplimentar, s-a cerut factura detailata de la portocala si acolo figureaza SMS-ul in fiecare zi!
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
F posibil sa nu fie firmware oficial si sa aiba un "cadou" la pachet...
Sau poate astea s-e se updateaza ca windozu, prin sms-uri in suedia... ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(kaspersky @ 8 Mar 2006, 13:44) Acum vreo luna ma roaga cineva sa-i duc un Sony Ericsson K300 sa i se schimbe firmware-ul deoarece nu avea meniu in limba romana. Dus la baieti, schimbat firmware, dat telefonul inapoi. Azi ma suna ca cica telefonul are probleme de cind cu schimbatu' de firmware se pare ca trimite un SMS la un nr. de tel din Suedia (asta fara sa se vada pe telefon). Pe factura apar SMS-urile la numarul respectiv trimise la ore cind nimeni nu avea acces la telefonul respectiv. Intrebarea mea este daca asta se datoreaza firmware-ului sau are K300 vreo optiune prin care se realizeaza trimiterea acelui SMS? Eu am SE K300 cam de 1 luna meniul avea by defaul si limba romana al meu e blocat pe connex a ... tastatura este foarte sensibila, eu reusesc sa trimit cel putin 2 SMS / saptamana la primul nume din agenda ![]() sa nu fie si la tine aceeasi situatie |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
kaspersky |
![]()
|
QUOTE(tarzy @ 8 Mar 2006, 14:30) a ... tastatura este foarte sensibila, eu reusesc sa trimit cel putin 2 SMS / saptamana la primul nume din agenda ![]() sa nu fie si la tine aceeasi situatie exclus, au fost trimise SMS-uri la ore la care telefonul statea linistit pe masa Telefonul a fost cumparat nou in magazin in RO, nu avea meniu RO by default, probabil ca tara de origine a telefonului e Spania (scria AMENA pe el). This post has been edited by kaspersky: 8 Mar 2006, 14:37 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
|
|
sddragos |
![]()
|
Imposibil sa fie trimis la un numar (real) din Suedia, din greseala. Imposibil. Ericsson e firma suedeza?
|
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
kaspersky |
![]()
|
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
|
|
sddragos |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
kaspersky |
![]()
|
E.T. ...Phone...Home?
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
|
|
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
-------------------- |
|
kaspersky |
![]()
|
QUOTE(apunake @ 8 Mar 2006, 15:28) TM LE: Numarul la care trimite SMS-uri este: +46 708605522 Am sunat si raspunde robotu': You have called Sony Ericsson... Ca daca telefonu' trimite SMS-uri la ei e pt. ca am un prototip SE, and you can't do anything ![]() Am mai gasit o pagina despre asa ceva la(mare lucru n-am prea inteles de acolo decit ca e un bug, probabil): http://www.bhtelecom.ba/bi_novosti_detaljn...f23fbf3cca.html LE2: multumita lui Boris am aflat ce scrie pe pagina de mai sus: respectivii au observat un trafic intens de mesaje catre numarul respectiv si au blocat trimiterea de mesaje catre acel numar. Posibil virus!! This post has been edited by kaspersky: 8 Mar 2006, 23:19 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Recomand trimiterea catre Cetelec sau Radcom, service-uri autorizate (se poate trimite si prin service de dealer, stii unde sa mergi, o cauti pe Mirela din partea mea sa te ajute).
Exista firmware facut special pentru feedback, probabil aia o fi... Exista si anumite setari care nu pot fi sterse... |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 17:27 |