DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Climatizare bord CN, Montarea furtunaselor vacuum

Tasian
post 11 Mar 2006, 20:35
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Cluj Napoca

Salut ! Stiu ca sa mai discutat problema incalziri la bordul CN, am cautat in topic-uri dar nu am gasit ceea ce ma intereseaza !Ma poate ajutat cineva cu o schema a instalatiei de climatizare a bordului CN sau macar semnificatia literelor cifrelor inscrise pe "distribuitorul" de vacuum. Nu stiu daca se numeste asa dar e "chestia" care distribuie vacuumul catre cele trei"pistonase" unu corp dublu si doua simple care la randul lor actioneza voletii si se realizeaza repartizarea aerulu la picioare parbriz sau pe aeratoarele centrale. Sunt literele R si D si cifre 1 0 si 2 . Stie cineva in fiecare ce furtunas se conecteaza ? Daca cineva are o schema a intregi instalatii de climatizare please help me ! Multumesc anticipat

This post has been edited by Tasian: 11 Mar 2006, 23:24

--------------------
Dacia Berlina 2002- 1400 - Injectie - cj-07-uxi
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Bejenaru Ionut
post 17 Mar 2006, 17:22
Post #2

Doar membru, atat.

Group: Members
From: Bacau

Salut
Literele R si D vin la maneta de sus iar cifrele vin la maneta de jos.Daca vei sa stii cum vin eu zic sa iti iei un set de furtunase pt climatizare si la capatul fiecarui furtunal are scris aceste cifre si litere tu nu trebuie decat sa le pui la litera sau cifra corespunzatoare.daca ai deja furtunasele uiata-te la capetele acestora sa vezi daca nu scrie ceva

--------------------
Reno Megane 2.1 break 2005, ful opshan, 1.6 16v - Numar de Bacau.
Good things come to those who wait.
Va urma...
"Nimeni nu scapa virgin...viata ne f.te pe toti..."
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 19th May 2025 - 00:18
Forum Renault