O problema cu radio-ul, De la mp3-player
![]() ![]() ![]() |
O problema cu radio-ul, De la mp3-player
jaf |
![]()
|
||
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Attached thumbnail(s) a.gif ( Size: 185.7k ) Number of downloads: 69 |
||
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|||
LadaNiva-WRC |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 3 March 06 ![]() |
arunca-l la gunoi, sau pastreaza-l pe langa cosu de gunoi
mergi frumos in media galaxy si-ti cumperi un jvs cap de serie de anu trecut ca-s la oferta is pe 4 mil si ceva si daca stiu eu bine mai este o oferta si pentru difuzoare tevion, domotec, numa tu puteai ... ma rog, treaba da fa-ti rate la ceva calumea, doar lucrezi, nu? tu ai salar nu ca mine parlea cel voinic |
--------------------
Dacie/Daewoo/Lada
1300/Nexia/Niva
- CJ-17-LFN
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Uita-te-n cartea tehnica dupa o functie cu optiunile europe, asia, samd.
Seteaz-o pe europe. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
...si sucul ...mie!
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(LadaNiva-WRC @ 18 Mar 2006, 17:52) arunca-l la gunoi, sau pastreaza-l pe langa cosu de gunoi mergi frumos in media galaxy si-ti cumperi un jvs cap de serie de anu trecut ca-s la oferta is pe 4 mil si ceva si daca stiu eu bine mai este o oferta si pentru difuzoare tevion, domotec, numa tu puteai ... ma rog, treaba da fa-ti rate la ceva calumea, doar lucrezi, nu? tu ai salar nu ca mine parlea cel voinic Nu te-am intrebat daca il arunc sau nu.. nu te-am intrebat ce sa-mi cumpar si ce nu.. ai putea sa taci ca efectiv ma disperi deja cu bagarea ta in seama.. cumparati tu in rate si vine calculatoare de 2 3 milioane de lei.. si condu masina lu` tata in continuare si fi mandru cu asta.. deci taci ca ca iti scrie in frunte.. l-am primit cadou daca nu ai inteles ![]() PS Iar tevionul ala cred ca ii si o fost mai bun decat toate avioanele tale in care cand faci cu capu da-i cu picioru ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by jaf: 19 Mar 2006, 17:26 |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Asa aveam si eu un Pioneer pe o masina de la munca! Ce am facut? Am schimbat masina!
![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:19 |