Fisiit ciudat (roti?)
![]() ![]() ![]() |
Fisiit ciudat (roti?)
bakunin9 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 15 November 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova Confort
- B-18-XML
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Nu cumva ai schimbat anvelopele ? Daca n-ai schimbat anvelopele, nu cumva ai Montana ? Daca n-ai schimbat anvelopele si n-ai montana, inchide si tu geamurile si usile mai bine...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bakunin9 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 15 November 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu am Montana, nu am schimbat caucioacele, am Matoadoarele originale.
M-am uitat la usi/geamuri dar parca vine din fata de undeva ... |
--------------------
Dacia
Supernova Confort
- B-18-XML
|
|
cbadescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 6 December 02 From: Timisoara ![]() |
variaza cumva in functie de directie ? (adica daca tragi un pic de tot intr-o parte nu se mai aude ?).
Asa face si a mea din cand in cand, dar nu cred ca e grav, nu se departeaza cum trebuie sabotii de frana. |
-------------------- DSN Clima
|
|
bakunin9 |
![]()
|
Cred ca da, variaza dupa directie, oricum am constatat ca a disparut asa ca deocamdata nu ma mai deranjeaza
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova Confort
- B-18-XML
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Curata-ti ma gheata de pe roti! Si mai ales din interiorul rotii!
Daca ai zapada pe aparatoarea de noroi pe fata si iti atinge de roata, da-ti singur una peste ceafa si da si tu un picior in ea sa cada! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Usurel cu gheata de pe aparatori!. Aparatoarea pica, gheata ramane!
|
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 14:45 |