Cursa infernala (!), Fugar minor capturat cu focuri de arma
![]() ![]() ![]() |
Cursa infernala (!), Fugar minor capturat cu focuri de arma
musicall |
![]() ![]()
|
||
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
|
||
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Eh .. a inceput si la noi sa se manifeste agresiv lipsa celor 7 ani de acasa din anumite familii ....
O sa fie din ce in ce mai multe cazuri din astea ... din nefericire. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
Buna Solenza asta!! A facut si el ce a vazut prin filme, si daca am inteles bine el era increzator ca nu o sa pateasca nimic fiindca este minor!
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
astenia de primavara....
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
gheghe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 24 May 05 From: Campina, PH ![]() |
QUOTE(musicall @ 28 Mar 2006, 16:29) De asemenea, oamenii legii Incerca sa elucideze cum de a reusit minorul sa strabata aproape 500 de kilometri si sa traverseze mai multe judete la volanul masinii, fara a crea suspiciuni participantilor la trafic sau politistilor de pe traseu. Eu nu stiu de ce se mira atat. La cati nebuni sunt pe soselele patriei mie mi se pare ca atrage atentia un sofer care conduce linistit si regulamentar. Asta e exceptia. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- PH 99 xxx Caut pareri pertinente si argumentate. Ofer recompensa!
|
|
simon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 735 Joined: 30 October 04 ![]() |
Vai de mama lor de politisti, tot la 'pretenarii' lor camionagii apeleaza. 'Pretenarii' ce sa zica, de frica ii asculta. Daca dementul ala ii facea praf tirul? Platea asiguratorul? Nu cred.
Vai de mama ei de Politie Romana care nu are o banala banda cu cuie pentru a opri un pusti pe o sosea cu 2 benzi. Ce sa mai spunem de crima organizata! |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(musicall @ 28 Mar 2006, 16:29) ...oamenii legii Incerca sa elucideze cum de a reusit minorul sa strabata aproape 500 de kilometri si sa traverseze mai multe judete la volanul masinii, fara a crea suspiciuni participantilor... POLITIA.jpg Adica eu ca participant la trafic trebuie sa ma holbez la fata celorlati participanti la trafic, sa estimez virsta lor si sa-i anunt pe politisti?? Si politia cheltuie timp si bani sa elucideze cum nu a fost observat copilu'! ![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
QUOTE(musicall @ 28 Mar 2006, 18:29) ...In satul buzoian Albesti, pustiul a acrosat cu oglinda retrovizoare o adolescenta de 16 ani care traversa pe trecerea de pietoni si, in loc sa opreasca, a accelerat..... Retrovizoare sau laterala? Daca e Retrovizoare atunci e neplacut. RIP. |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Sa iti explic ca si oglinda laterala tot retrovizoare se numeste.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
toate sunt retrovizoare pentru ca vezi - in spate > retro - vizoare
dooh ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
lasa ma ca alea sunt laterale!
![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Uauuuuu!!! Cu asa emisuni/filme la tv, jocuri pe calculator gen Carmaghedon tot o sa vedem din astea. Pacat ca nu a furat un jeepan, ceva.. sa vezi atunci urmarire pe camp.
![]() |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
a fost ceva asemanator in bucuresti.. unu cu un A4 sau bmw parca.. a mers cea prin bucuresti.. si a taiat fata la coloana oficiala si au inceput bmw-urile sri-ului sa il urmareasca si a lovit destul de nasol o duba la diham.. langa muncii.. la intersectia aia.. a fost la stiri.
in fine n-am cuvinte.. e o incultura generala pretutindeni si nu mai pot respira de ei.. cu campania maggi partea a 2-a .. intoarcerea + stirile de la ora 3,4,5,6,7,8,9,.. ce prezinta acelasi lucru prost dealtfel si care nu intereseaza in mod normal un om cu cap (cui i-ar placea asa ceva sa studieze cu atentie dosarele incheiate si date publicului din arhivele politiei) + cultul manelelor + nesimtirea si prostul gust al romanului in general+ o gramada ca nu-mi ajunge hardu' serverului sa zic tot ce e de zis. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
catastyle |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 40 Joined: 19 March 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Asi @ 29 Mar 2006, 15:10) a fost ceva asemanator in bucuresti.. unu cu un A4 sau bmw parca.. a mers cea prin bucuresti.. si a taiat fata la coloana oficiala si au inceput bmw-urile sri-ului sa il urmareasca si a lovit destul de nasol o duba la diham.. langa muncii.. la intersectia aia.. a fost la stiri. in fine n-am cuvinte.. e o incultura generala pretutindeni si nu mai pot respira de ei.. cu campania maggi partea a 2-a .. intoarcerea + stirile de la ora 3,4,5,6,7,8,9,.. ce prezinta acelasi lucru prost dealtfel si care nu intereseaza in mod normal un om cu cap (cui i-ar placea asa ceva sa studieze cu atentie dosarele incheiate si date publicului din arhivele politiei) + cultul manelelor + nesimtirea si prostul gust al romanului in general+ o gramada ca nu-mi ajunge hardu' serverului sa zic tot ce e de zis. Vad ca la tine incultura e peste tot (mai ales banalele si renumitele "manele") , dak n`au ce baga omenii la stiri , si daca lu Base` ii plac manele...este treaba lor...nu`ti place...nu te uita |
--------------------
dacia
1310
- B-05-HKS [B] In frane si in femei..sa nu ai niciodata incredere
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
nasoala treaba si parintii or sa traga ponoasele
oricum pustiul s-ar putea sa scape destul de ieftin cu un avocat bun...acum oare o sa isi dea seama cat de mult a gresit ? SPER CA DA!! @Asi SPP(Serviciul de Paza si Protectie) probabil sau Politia nu SRI(Serviciul Roman de Informatii) This post has been edited by avathan: 30 Mar 2006, 16:27 |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
mda corect.. spp probabil.. whatever..
si incultura regasita in manele .. de fapt este in mare procent in cei ce o asculta.. de fapt care o savureaza.. exista persoane care mai asculta cate o manea si atat.. asta e prostul lor obicei si gust. (din punctul meu de vedere) in rest sa fie oameni de toata stima. dar ma refer la acele persoane care au TOATE defectele mentionate+altele si culmea ca nu-s putini astia. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
catastyle |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 40 Joined: 19 March 06 From: Bucuresti ![]() |
asta e evident , nare cum persoanele alea..care zici ca au TOATE defectele sa nu asculte manele...sunt de acord cu tine. Dar sau facut destule emisiuni pe la tv "cu si despre manele" si sa ajuns ca tot omu de rand si nu numai asculta o manea acolo...fie el muncitor , shormar , senator etc.
|
--------------------
dacia
1310
- B-05-HKS [B] In frane si in femei..sa nu ai niciodata incredere
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 21:21 |