Solutie pt reparat dezaburirea spate la Dacie
![]() ![]() ![]() |
Solutie pt reparat dezaburirea spate la Dacie
Hax |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 25 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Maverik |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 6 November 03 From: Arad ![]() |
Cred ca este vorba despre ... "puta de sticla" ... ?!?!?!? Daca-mi aduc bine aminte. Da un search pe forum dupa " ... de sticla" si vezi ce gasesti.
Acum, io sincer, nu stiu daca poti sa retrasezi intreg circuitul cu pricina. Davca da, as fi si io curios pt ca ma confrunt cu aceeasi problema. |
--------------------
LAGUNA II 1.9 dci
LAGUNA II 1.9 dci
2002
- AR07YIR Remember for ever:
Never say ... Never !!! |
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
S-au oferit o gramada de solutii pe forum. Cauta si dupa luneta sau dezaburire luneta.
|
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
Maverik |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 6 November 03 From: Arad ![]() |
Acuma, intreb si io, este posibila refacerea integrala a traseelor respective ? , cat de mare este acel flacon ? Da, nu dati in mine, "Search" !!!
![]() |
--------------------
LAGUNA II 1.9 dci
LAGUNA II 1.9 dci
2002
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE cat de mare este acel flacon Habar n-am. Cred ca te-ar putea ajuta paulp sau sod |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
Maverik |
![]()
|
10x! Acuma dau din coate la cautate !!!
![]() |
--------------------
LAGUNA II 1.9 dci
LAGUNA II 1.9 dci
2002
|
Hax |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 25 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai s-a tot vorbit de "putza de sticla sau de sticlutza". Eu am intrebat cum se numeste comercial. NU pot sa ma duc si sa cer(mai ales daca vanzatorul e de sex feminin): "Dati-mi putza de sticlutza". SO, repet intrebarea: Sub ce denumire se gaseste in magazine si pe la ce magazine?
Mericic |
-------------------- |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
e o solutie argintie, facuta uneori de Bison (eu d'aia am avut), e ceva pe baza de argint pentru refacerea contactelor electrice. Asta ceri!
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Maverik |
![]()
|
QUOTE ...... NU pot sa ma duc si sa cer(mai ales daca vanzatorul e de sex feminin): \"Dati-mi putza de sticlutza\". ...
Mericic ![]() ![]() Totusi, poate daca-i ceri primesti .... ceva !!! ![]() ![]() Iarta-ma, nu ma puteam abtine. Referitor la denumire , chiar ai dreptate. Stie cineva care este denumirea "de catalog" a solutiei respective ? |
--------------------
LAGUNA II 1.9 dci
LAGUNA II 1.9 dci
2002
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
solutie se cheama "BISON ELECTRO"
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Solutia se numeste argint coloidal. Marcile sin Bison sau Loctite. Costa in jur de 350K.
Nu reface toata grila ci maxim 10 cm continuu. Se gaseste in magazine de piese auto mai mari (gen Autocenter, Augsburg). Preferabil sa refaceti traseul intr-un loc incalzit. Atentie, linia de refecere sa aiba cam aceeasi grosime cu linia originala. Altfel veti avea surpriza sa vedeti doar niste gauri de dezaburire ![]() Succes. |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
van den plas |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 22 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Solutia, pe baza de saruri de argint, se gaseste in targ la Vitan si costa 390000 lei. Desi sunt si eu interesat,am ezitat pana acum sa-mi cumpar,din cauza pretului cam piperat.Am inteles totusi ca o sticluta ajunge cel putin pentru 2-3 masini.Asa ca cea mai buna solutie pentru reducerea costurilor este asocierea.Astept amatori.
|
--------------------
Ford
Mondeo
TDCI
|
|
Maverik |
![]()
|
EEEEEEE, asa m-am mai edificat si eu !!! Va tare multamesc !!!
Dar cred ca merita, ca idee, incercata varianta de a cere putza de sticluta (sau la sticluta) !!! ![]() |
--------------------
LAGUNA II 1.9 dci
LAGUNA II 1.9 dci
2002
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Depinde, daca e un vinzator de 1.90 si 150Kg incearca
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Hax |
![]()
|
Merci mult pentru raspunsuri.
Totusi nu cred ca e o ideea buna sa ceri "putza", barbat fiind ![]() |
-------------------- |
|
Maverik |
![]()
|
Depinde, poate cel care intreaba are 2.20 m si oarece kile in plus (oin cazul asta nu cred ca intraba ca i-ar trebui la dacie ci la autobuz ) . Totusi in conditiile expuse de catre Hax (femei, femei) .... poate, poate ... !
OK, cred ca ne-am edificat asupra problemei, asa ca ... hai la alte subiecte !!! |
--------------------
LAGUNA II 1.9 dci
LAGUNA II 1.9 dci
2002
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:34 |