Masina mea, BZ 03 WGF
![]() ![]() ![]() |
Masina mea, BZ 03 WGF
@ndrey |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 12 October 05 From: Rm Sarat ![]() |
Attached thumbnail(s) Imagine_0192.JPG ( Size: 57.07k ) Number of downloads: 108 Imagine_0191.JPG ( Size: 48.12k ) Number of downloads: 65 Imagine_0190.JPG ( Size: 50.95k ) Number of downloads: 102 Imagine_0189.JPG ( Size: 43.95k ) Number of downloads: 132 Imagine_0188.JPG ( Size: 55.91k ) Number of downloads: 86 Imagine_0187.JPG ( Size: 57.66k ) Number of downloads: 90 Imagine_0186.JPG ( Size: 57.3k ) Number of downloads: 62 Imagine_0165.JPG ( Size: 46.72k ) Number of downloads: 115 Imagine_0166.JPG ( Size: 47.25k ) Number of downloads: 184 |
||
--------------------
Dacia
1310L
- BZ 03 WGF
|
|||
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred ca a ajuns in stadiul in care cineva, cu ceva gusturi si cunostinte, sa stea sa caute 'critici' la acesta biata dacie!
|
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
lord_sith |
![]()
|
![]() IT'S ALIVEE!!..IT'S ALIVEE!!! Group: Members Posts: 233 Joined: 31 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca vrei sa iti fie laudata masina...slabe sanse, e o dacie obisnuita, ce vrei mai exact?
P.S- Imi plac ceasurile albe! ![]() |
--------------------
dacia
1310
1991 TLX
- B 28 CUA Dacia Rally Team member/////B-28-CUA
|
|
tm8bnz |
![]()
|
![]() turbomatic Group: Members Posts: 379 Joined: 13 March 05 From: RO,TM ![]() |
Ma,pe bune...ce draq e cu voi...ocupati spatiu si umpleti forumuriile oameniilor aiurea.
Cum ar fi ca fiecare cu o dacie din Romania ce are acces la net sa-si tranteasca carutza aici ! Vrei sfaturi,idei ? Reparai tabla ! Si sa nu-mi spui "nu are pic de rugina" ca am auzit destui din astia ! In rest e tare masina,superba...e ROSHIE ! WOW ! |
--------------------
Dacia 1.3T / Renault
5 GTT
- 1986 / 1988
- TM8BNZ / TM88BNZ
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Da niste poze cu sotia, cu cate un godac sau pasaret din batatura nu ai?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Dar ce ai vrut sa ne arati?
Ca e o dacie fara mari modificari dar are moaca de iliescu?? ![]() Ca e o dacie la care liniile nu prea mai exista?? ![]() Ca ai facut niste poze asa proaste?? ![]() Ca ai jenti diferite? (eu asa vad...dar precum ziceam...pozele au calitate deosebita)?? ![]() Ca din categoria "putine imbunatatiri" ai pus idiotenii dinalea de becuri albastre sau ce curcubeu masii o fi pe spoiler?? ![]() Ca ai si tu ceasuri albe?? ![]() Ca ai doua abtibilduri dinastea nasoale cu Dacia si nici alea nu le-ai pus astfel incat sa arate cat de cat?? ![]() Ca ai carlig de remorca astfel modificat ca ar putea da idei la unele nesatisfacute? ![]() Ca (virgula) CHIAR iti functioneaza farurile? ![]() ![]() Multumim ca ai trecut pe aici. Acum ma duc sa ma culc, dar maine dimineata promit ca admir in continuare pozele. P.S. Totusi...sa stii ca am gasit ceva interesant in pozele tale. Cainele din spatele masinii tale. Cu ceva unghiuri faine trageai niste shot-uri mult mai valoroase... This post has been edited by driverx: 30 Mar 2006, 23:15 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
tm8bnz |
![]()
|
![]() turbomatic Group: Members Posts: 379 Joined: 13 March 05 From: RO,TM ![]() |
Ai uitat stema DACIA furata de pe Logan/Solentza
![]() |
--------------------
Dacia 1.3T / Renault
5 GTT
- 1986 / 1988
- TM8BNZ / TM88BNZ
|
|
Renegatul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 24 February 06 From: in avion, calatoresc mult ![]() |
Ce rai sunteti cu omul! Are o Dacie obisnuita, comuna, ca si voi !
Numai BNZ are dreptul ca critice masina, in rest ssssssst! ![]() |
--------------------
Dacia
1300
- B01ERU Nu te pune cu cei cu ceafa lata!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Mie imi plac baghetele alea ornamentale de pe stopuri dei de pa lampile de la numar si carligul de remorcare.
Renegatule, daca nu era daciaclub aveai si tu aceeasi dacie amarata, asa ca ssssssssttt! |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
LaurD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 11 June 05 From: Pitesti ![]() |
Sper sa nu te descurajeze raspunsurile rautacioase ale colegilor de forum .
Nu te da batut ! Dovedeste-le ca poti sa fii la fel de bun ca ei |
--------------------
Renault
Fluence
Fluence ---Ex .Logan 2007/ ABS+, 1.6MPI ---ex. DSN
- AG
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(LaurD @ 31 Mar 2006, 00:01) Ma....nu stiu ce sa zic. Nu ma dau bun, dar ca sa fie macar la nivelul menu, ar trebui sa dea jos o gramada de gunoaie de pe masina si sa o aduca la o stare tehnica corespunzatoare. Cum stau tablele pe masina nu imi indica a ceva bun. Si tot ce am vazut a fost prin pozele unui telefon mobil. Daca as baga ochiu direct in masina....cred ca as fugi. @tm8bnz You're right. De stema Dacia am vrut sa uit, ca deja era prea mare lista. Si asa uite ca lumea considera ca sunt rautacios. Dar de departe gandu asta. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Nici nu pare mare imbunatatire si se incepe aberatul.Su muta. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(@ndrey @ 30 Mar 2006, 21:49) Extraordinar,colosal, enorm, excepțional, fabulos, fantastic, fenomenal, formidabil, gigantic, grozav, imens, infinit, neauzit, nebun, negrăit, neînchipuit, nemaiauzit, nemaicunoscut, nemaiîntâlnit, nemaipomenit, nemaivăzut, nesfârșit, nespus, teribil, uimitor, uluitor, unic, uriaș, mirabil, manin, necrezut, piramidal, mortal. ![]() PS cati ani ai? This post has been edited by argon: 31 Mar 2006, 07:59 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
sddragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
Uffffffffff! Iar o luam pe aratura.....
Haideti sa ne ocupam de lucrurile serioase (probleme tehnice, imbunatatiri, legislatie, etc). |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu mai fiti rautaciosi........
![]() Cea mai buna masina e aceea pe care o ai, restul sunt numai vise. Si mie imi place Maserati Quattroporte, costa 100.000 euro, dar ma trezesc repede la realitate. Ma chinui sa strang bani pt. un Logan. Pana voi lua Logan, Oltcitu e cel mai bun, ca ma duce unde am treaba. Asa ca lasati omul sa se bucure in continuare. This post has been edited by Bill: 31 Mar 2006, 08:34 |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
da-i foc!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu e vorba de curaj, dar daca si-ar pune toti pozele cu masina s-ar face o mare harababura...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(XMihai @ 31 Mar 2006, 10:18) Da, iti dau dreptate, cred ca s-ar bloca forumul. Mai bine isi pune ficare masina la avantar si gata. Sau sa-si faca site cu masina lor, cum si-a facut free_fyber. Sau Ov mie cel putin imi place.. This post has been edited by argon: 31 Mar 2006, 10:22 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
QUOTE(argon @ 31 Mar 2006, 07:58) Am mai vazut intrebarea asta la tine. Vrei sa scoti in evidenta ca ai 78 de ani si esti as in ale daciei? Lasa omu-n pace. Nici macar nu e a lui inca. Mai bine zi-mi mie cum sa desfac planetara in topicul asta ![]() |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(romulus @ 31 Mar 2006, 10:29) Am mai vazut intrebarea asta la tine. Vrei sa scoti in evidenta ca ai 78 de ani si esti as in ale daciei? Lasa omu-n pace. Nici macar nu e a lui inca. Mai bine zi-mi mie cum sa desfac planetara in topicul asta ![]() Are sub 18...si deaia intrebam....e deja tertip pe forum sa posteze pustimea despre masina parintilor ![]() si tre sa recunosti ca ma misc destul de repede pentru unu la 78 de ani ![]() This post has been edited by argon: 31 Mar 2006, 10:36 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
Nu am nimic cu masina omului dar chiar e un topic de interes? Se inchid topicuri importante pe motive mai mult sau mai putin intemeiate si aici unde se bat campii cu gratie ........creste, creste valoarea forumului. N-am ce zice.
|
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
XMihai: am, doua. Da' nu le pun pe net ca sunt identice cu alea din vitrina dealerilor...
![]() I-am recomandat sa-i dea foc pt. ca e o facatura din talcioc, nu mai are piese originale desi se gasesc inca la magazine, pare ca e facuta din dezmembrari, cu accente de tuning provincial (no offense, si eu sunt "de la tara"). Pe scurt, daca e "a lu' tata" sa-i fie de bine, daca da bani pe ea, mai bine ii da foc. Parerea mea... ![]() Topic infantil. Se vede treaba ca s-au cam epuizat subiectele. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
@ndrey |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 12 October 05 From: Rm Sarat ![]() |
QUOTE(tm8bnz @ 30 Mar 2006, 23:01) Ma,pe bune...ce draq e cu voi...ocupati spatiu si umpleti forumuriile oameniilor aiurea. Cum ar fi ca fiecare cu o dacie din Romania ce are acces la net sa-si tranteasca carutza aici ! Vrei sfaturi,idei ? Reparai tabla ! Si sa nu-mi spui "nu are pic de rugina" ca am auzit destui din astia ! In rest e tare masina,superba...e ROSHIE ! WOW ! Nu pot spune ca nu are rugina deloc!!As fi stupid!!Are doar putina la o usa |
--------------------
Dacia
1310L
- BZ 03 WGF
|
|
@ndrey |
![]()
|
QUOTE(XMihai 31 Mar 2006 @ 10:13 ) @ndrey, sincer ce nu-mi place la masina ta este/sunt: Sigla aia mare cu DACIA dungile de pe stopuri si culoarea jantelor IN REST E OK Sa o stapanesti sanatos si la mai multe Sigla va zbura in cuand(o sa pun plasa) dungile de pe stopuri si ele vor zbura maine This post has been edited by @ndrey: 31 Mar 2006, 11:22 |
--------------------
Dacia
1310L
- BZ 03 WGF
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Okay. Avem destul feedback, inchid topicul.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:06 |