Buy Back, Exista asa ceva la dealeri?
![]() ![]() ![]() |
Buy Back, Exista asa ceva la dealeri?
JohnDoe |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 24 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Ambition
- -
|
|||
marloW |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 9 February 06 ![]() |
la credit auzisem ceva de genul ca dupa o perioada ( ex credit pe 7 ani ....dupa 4 ani o dai inapoi , ai pui niste bani si iei alta noua)...dar nu e ceva segur, e doar un zvon
|
--------------------
dacia
logan
- ph96gel Daca n-am...N-am!!!
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Iti convine sa iei vreo 4,000, maxim 5,000 pe ea?
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca esti din bucuresti,mai toti dealerii au asa ceva,dar vorba lui MT,nu prea merita......ofera prea putin pe ea. |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
JohnDoe |
![]()
|
QUOTE(MoneyTalks @ 2 Apr 2006, 14:49) QUOTE(ICET @ 2 Apr 2006, 15:17) Daca esti din bucuresti,mai toti dealerii au asa ceva,dar vorba lui MT,nu prea merita......ofera prea putin pe ea. Pai am abia 6000km (facuti in 5 luni)... Chiar asa de jos sa cada pretul??? Oricum, era doar un gand... Ma gandeam ca poate e putin mai avantajos decat preturile pe care le spuneti voi.... Daca e asa cum ziceti voi, o sa raman cu masina mea... Si, eventual, cand termin cu leasing-ul, ii pun si GPL... |
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Ambition
- -
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
1000 de euro zboara cand iesi cu ea de la dealer pentru prima oara. Nu e Mercedes sau VW. Fiind in leasing nu ai cum sa o vinzi, nu e masina ta.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
QUOTE(JohnDoe @ 2 Apr 2006, 14:55) Te-ai gindit CE inseamna buy-back? Hai sa iti descriu: Dealer-ul iti cumpara masina, o aranjeaza (sa zicem ca face vreo 400 euro cu tot cu profitul lui, asta pentru Logan), ii pune TVA si o vinde unui alt client care nu are bani de o masina noua. Deci la pretul pe care tu il primesti, dealer-ul mai pune vreo 400 euro si TVA si trebuie sa obtina un pret MAI MIC cu MINIM 15% decit al unei masini NOI la aceeasi echipare. Altfel nu o poate vinde. Ceea ce pui tu ca si gadget-uri in plus NU AU VALOARE. Fa acum o mica socoteala si vezi cit ai putea primi de la dealer la buy-back... ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
|
JohnDoe |
![]()
|
QUOTE(MoneyTalks @ 2 Apr 2006, 17:20) Te-ai gindit CE inseamna buy-back? Hai sa iti descriu: Dealer-ul iti cumpara masina, o aranjeaza (sa zicem ca face vreo 400 euro cu tot cu profitul lui, asta pentru Logan), ii pune TVA si o vinde unui alt client care nu are bani de o masina noua. Deci la pretul pe care tu il primesti, dealer-ul mai pune vreo 400 euro si TVA si trebuie sa obtina un pret MAI MIC cu MINIM 15% decit al unei masini NOI la aceeasi echipare. Altfel nu o poate vinde. Ceea ce pui tu ca si gadget-uri in plus NU AU VALOARE. Fa acum o mica socoteala si vezi cit ai putea primi de la dealer la buy-back... ![]() Auch.... Pai inseamna ca e destul de naspa... Poate ar fi mai "rentabil" sa o vand eu.. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Ambition
- -
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
Exact, la Logan cam asta ar fi ideea, sa o vinzi tu daca vrei sa iei mai multi bani pe ea...
![]() Dar si chestia asta e cu doua taisuri. Sa zicem ca o vinzi tu. Asta inseamna bani cheltuiti pe anunturi, timp si benzina cheltuite pentru mers cu ea in tirg, daca iti vin clienti acasa sau unde tii masina exista riscul sa te trezesti cu tot felul de indivizi dubiosi, care ulterior sa incerce sa dea o spargere etc. La asta te-ai gindit? ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Si eu am auzit la o emisiune auto de buy back, chiar au dat exemplu un Logan care costa 8000 EUR nou, se cumpara cu 6000 EUR daca are 6000 km facuti. Sincer, mie mi s-a parut prea mult sa piarda 25% din pret ( poate chiar mai mult, ca acum costa probabil 8800, nu stiu sigur daca era vorba de pret actualizat) , si mai are probabil si garantie.
Sa ne zici si noua cu ce pret il vinzi, sunt curios ce valoare au Logan-urile second hand. This post has been edited by testike: 2 Apr 2006, 17:48 |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
M-am interesat si eu de buy-back pentru un Renault, concluzia: inca nu exista buy-back veritabil
![]() Off topic: Apropos de vandut masina, l-ati vazut pe nenorocitul ala de la Constanta care ii omora pe cei care dadeau anunt ca vand masina? Le dadea cu barosu in cap si arunca in Canalul Dunare-Marea Neagra... ![]() |
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
JohnDoe |
![]()
|
QUOTE(testike @ 2 Apr 2006, 17:47) Si eu am auzit la o emisiune auto de buy back, chiar au dat exemplu un Logan care costa 8000 EUR nou, se cumpara cu 6000 EUR daca are 6000 km facuti. Sincer, mie mi s-a parut prea mult sa piarda 25% din pret ( poate chiar mai mult, ca acum costa probabil 8800, nu stiu sigur daca era vorba de pret actualizat) , si mai are probabil si garantie. Sa ne zici si noua cu ce pret il vinzi, sunt curios ce valoare au Logan-urile second hand. Cam mic pretul... ![]() Un Logan de 1 an (15-20000 Km) la cat s-ar putea vinde? Oricum... e super naspa faza cu buy-back-ul. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Ambition
- -
|
|
laurian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti ![]() |
[Exista.
La Meridian, am dat inapoi Dacia Supernova, mi-au dat 100 milioane, in ianuarie 2005, dupa 3 ani. Eu o cumparasem cu 120 milioane, cu trei ani in urma. Nu stiu care a fost cursul cand am cumparat-o si cat atunci cand am vandut-o. Am dat avansul, cand a sosit Loganul, am dus Supernova , le-am platit diferenta si am luat Loganul. Eu a trebuit sa radiez Supernova si sa inmatriculez Loganul ( eu am alergat la fisc si politie), insa s-a rezolvat toul intr-o zi. Cand am dat-o, se zice ca as fi luat mai mult daca vindeam eu, insa ar fi trebuit sa dau anunturi, sa merg cu potentialii clienti la probe, etc. Asa, au preluat ei. Se poate merge cu masina la ei, dau o evaluare grosolana, la ochi, si stii cum stai, cam cat mai trebuie sa pui. Daca te hotarasti, atunci se uita mai cu atentie. |
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
2006
- B39xxx Asus 636 ; SPVM700;
Intek H520 +KL40+President ML145 |
|
JohnDoe |
![]()
|
Ahh... in sfarsit... o raza de speranta.... |
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Ambition
- -
|
|
saruman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 303 Joined: 24 September 04 ![]() |
JohnDoe, eu am luat pe a mea (Ambition, metalizata) 6800 euro, dar spatele a fost lovit si reparat si aveam 52000 km. 1350 euro devalorizare intr-un an mi s-a parut OK. Pe a ta ar trebui sa iei minim 7500. Sfatul meu este sa incerci sa o vinzi prin prieteni, cunostinte, eu asa am facut. In targ am incercat cu masina dinainte si mi-am promis ca a fost ultima oara. Preturile oferite de dealeri la buy-back sunt mici intr-adevar, dar daca esti pregatit da accepti pierdera, faptul ca poti sa-ti schimbi masina cand doresti, fara alergatura prin targuri si nervi, este un mare avantaj.
|
--------------------
Mercedes
C 180 Kompressor
2006 Elegance De multe ori drumul este mai important decat destinatia.
|
|
Stavreschi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 13 February 05 From: GALATI ![]() |
Am si eu o intrebare prosteasca !!!
![]() ![]() Credeti ca se mai gasesc asa usor oameni care sa dea 6000-7000 euroi pe o masina SH, cand se poate lua in rate (leasing) aceeasi masina noua care costa 8500-9000, dand un avans de 50 mil. si restul in cate rate vrei tu ??? Eu doar ma intreb, caci peste 4-5 ani am sa vreau si eu sa imi vand masina acum noua si cred ca o sa gasesc doar buy-back, dar sper atunci sa fie mai real, caci cred ca o sa fie singurul mod de a o vinde !!! ![]() |
--------------------
dacia Logan 1,6 l
GTI
- Gl xx xxx
|
|
JohnDoe |
![]()
|
QUOTE(Stavreschi @ 2 Apr 2006, 22:03) Am si eu o intrebare prosteasca !!! ![]() ![]() Credeti ca se mai gasesc asa usor oameni care sa dea 6000-7000 euroi pe o masina SH, cand se poate lua in rate (leasing) aceeasi masina noua care costa 8500-9000, dand un avans de 50 mil. si restul in cate rate vrei tu ??? Eu doar ma intreb, caci peste 4-5 ani am sa vreau si eu sa imi vand masina acum noua si cred ca o sa gasesc doar buy-back, dar sper atunci sa fie mai real, caci cred ca o sa fie singurul mod de a o vinde !!! ![]() Pai: daca masina e intretinuta bine, cine te opreste sa iti faci credit si sa o iei SH? |
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Ambition
- -
|
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Cand ai iesit pe poarta dealerului se cheama masina SH si are pretul mai scazut dacat o masina care nu a mai avut propritar.
JohnDoe daca o dai, dao anul asta ca de la anul un Logan SH o sa faca doi bani. De la anu' cu 5-6 mii euro iei o masina straina SH de sta pisica in coada. |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
MoneyTalks, sa fim sanatosi si mai vorbim la anu'
Si tu esti platit de Dacia? Hai sa fim seriosi acum, o Dacia este tot o Dacia, nu e Reanault. Cum nici Skoda nu e Volkswagen. |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
saruman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 303 Joined: 24 September 04 ![]() |
Da, da, MoneyTalks este cunoscut ca un mare fan Logan
![]() Si isi plateste benzina din comisioanele de la Dacia, de fapt Dacia l-a sponsorizat pentru a plati diverse angarale pe la forumu' asta! Si n-a iesit in viata lui din RO, traieste la Cucuietii din Deal, asa ca nu are de unde sa stie cum se vand masinile SH afara! ![]() |
--------------------
Mercedes
C 180 Kompressor
2006 Elegance De multe ori drumul este mai important decat destinatia.
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
QUOTE(Bill @ 3 Apr 2006, 12:21) Daca as fi platit de Dacia crezi ca as avea numai un amarit de Audi? ![]() ![]() ![]() Deoarece buy-back este valabil pentru orice masina, se muta la Diverse. |
--------------------
Lexus
ES300H
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.706 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Trebuie sa fii turbat ca sa iti vinzi dacia pe mobile!!! Tare de tot faza
![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
Cea mai tare faza e cu Dacia 1310 limuzina...
![]() ![]() ![]() Cu care din aceste masini se compara... limuzina Dacia 1310? ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:45 |