Stropi de vopsea pe geam
![]() ![]() ![]() |
Stropi de vopsea pe geam
blackout |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|||
liviu_canja |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 19 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Vezi, poate ai imprumutat masina unui prietem pentru cateva zile si ti-o fi aranjat-o el...
|
--------------------
Dacia
Logan 2004
- B-46-MDY
|
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
exclus. nu am imprumutat niciodata masina.
|
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
si eu am observat chestia asta....masina e din feb si are stropi de vopsea pe geamul stanga spate in culoarea caroseriei..nu am observat daca si pe alte geamuri, da nici nu m-am uitat. Ma gandeam sa ma duc sa ii pun sa imi schimbe geamu...dar...nush daca o sa faca ei asa ceva....oricum nu imi dau seama cum au aparut si de unde, ceva e cert de la mine nu au aparut ca am obs chestia asta in primele zile......probabil controlul calitati defectuos. Daca aveti idei cum se pot scoate sau daca imi schimba geamu pe garantie pls tell me
![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
mergi la service Dacia ...acolo iti vor curata geamul/geamurile murdarite cu vopsea... daca e din vina vopsitoriei lor... daca nu, nu... subiectul e de Diverse si se muta acolo
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 19:35 |