Un articol interesant, aici e de dezbatut
![]() ![]() ![]() |
Un articol interesant, aici e de dezbatut
kum |
![]()
|
||
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Attached File(s) ![]() |
||
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|||
little sam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 3 January 06 ![]() |
Treaba cu Bush si implicarea familiei Bush si Bin Laden in afaceri cu arme am aflat-o acum 2 luni si ceva de la televizor. Si e un sambure de adevar in povestea asta cu atentatele. De ce serviciile secrete americane nu au aflat de planuirea lor ? Ca doar au o retea de informatori si spioni dezvoltata extrem de bine. Dar adevarul e dincolo de noi. In legatura cu "combustibilii" nepoluanti o sa ii folosim cu adevarat peste cateva decenii bune.
|
--------------------
logan
preferance
- CT-62-SMA Nu avem si nici nu dam.[COLOR=blue]
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Mda, in prima faza am fost tentat sa consider ca exista un sambure de adevar in toata povestea. Pe masura ce am ajuns la a doua parte a articolului si am vazut in ce masura trece in alte chestii (gen uite ce face Basescu) incercand cu disperare sa le scoata in evidenta am devenit din ce in ce mai sceptic cu fiecare rand citit.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Materialul cu pricina mie imi cam miroase a propaganda araba antiamericana.
O solutie ar fi sa le cerem "distrugatorilor de mituri" sa faca o experienta de aia de-a lor, pseudostiintifica, si sa confirma sau sa infirme valabilitatea celor sustinute in document... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(radian @ 3 Apr 2006, 12:56) Materialul cu pricina mie imi cam miroase a propaganda araba antiamericana. O solutie ar fi sa le cerem "distrugatorilor de mituri" sa faca o experienta de aia de-a lor, pseudostiintifica, si sa confirma sau sa infirme valabilitatea celor sustinute in document... daca le pui la dispozitie doua turnuri pline cu Busteri, si 2 avioane cred ca ar fi mai mult decat incantati sa faca experimentul ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
florin_el |
![]()
|
![]() The Expert Group: Members Posts: 114 Joined: 28 December 04 From: Iasi, Casablanca ![]() |
Misto articol. E cumva referat pentru admitere la scoala de jurnalisti idioti? Cred ca e din ciclul "ce pot face doua miini dibace si o minte odihnita" trebuie sa recunosc ca a ajuns departe plecind de la 2 poze neclare (culoarea flacarilor de napalm si kerosen), de la o poza cu un avion militar echipat cu rachete si de la ultimul episod despre demolari controlate de pe discovery. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
- IS-05-FTY Don't drink and drive - you might hit a bump and spill it.
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Hayssam a scris articolu' asta
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Este un articol aproape clasic de manipulare grosiera a informatiilor incomplete.
eu atat am de zis: ![]() ![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
instructor |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 31 May 05 ![]() |
Treaba cu masina de produs energie gratuita e misto, dar mi-e teama ca nu-i chiar asa de simplu... Restul, sunt tipete de disperare datorita noilor atacuri ce se anunta.
|
--------------------
dacia opel
logan 1,6 corsa 12
2005 laur. 2008 enjoy
- DJ 04 xxx
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Io cred ca Elvis traieste si azi...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ultraav |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 2 December 04 From: sub nivelul marii ![]() |
Nu prea cred in ce vad acolo... in primul rand... in cazul unui impact, conteaza atat masa, cat si VITEZA, adica altfel spus, IMPULSUL este cel care determina rezultatul unei ciocniri. Poate ai mai auzit, de ex in timpul unui uragan, o scandura poate penetra un zid de beton. La culoarea flacarilor nu ma pricep, dar poate conteaza si ce altceva mai arde , in afara de combustibil. Apoi... cum naiba crezi tu ca ai convinge pe cineva sa se urce intr-un avion cand se vad niste rachete atarnand sub aripi? Mi se pare cam fantezist.
![]() |
--------------------
ex Logan
Preference 1.4 MPI
2004
- ..-..-... The aim of the wise is not to secure pleasure, but to avoid pain.
Aristotle |
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
E mult mai interesant mersul cu un avion cand are atarnate pe aripi niste "chestii" pe care scire NESOREK.Cred ca sunt din Europa...da mai mult ca sigur!.
![]() |
--------------------
None
None
N/A
|
|
afh |
![]()
|
![]() !!!! Group: Members Posts: 142 Joined: 11 November 04 ![]() |
eu cred că doborârea unui singur turn era suficientă ca să fie motiv de război, dar americanii sunt idioți și au dărâmat două...
![]() |
--------------------
toyota
corolla sedan
2010 nu face niciodată ceva pentru prima oară!
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Fugiti, salvati-va! Astia distrug planeta! Sa vina verzii !
This post has been edited by SilviuB: 3 Apr 2006, 14:07 |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 05:54 |