Oglinzi de BMW seria 3 pe DSN
![]() ![]() ![]() |
Oglinzi de BMW seria 3 pe DSN
Cezar |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 26 January 04 From: Slatina ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011/Laureate
- TR
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
PAi, pune si tu o poza, sa vedem cum arata
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Cezar |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 26 January 04 From: Slatina ![]() |
Deocamdata nu am poza dar in cateva zile se rezolva
|
--------------------
Dacia
Duster
2011/Laureate
- TR
|
|
Bogdan.spd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Pret ceva? Ajustari la montare? Unde ai pus butoanele de reglaj daca sunt el?
Au si incalzire? Merci. |
-------------------- Dacă nu caști ochii .... caști gura!
|
|
Flavian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 25 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cezar,
QUOTE Dacia Sn merge de cenzurat si voi va ganditi la semne in relief Bine ca ti-ai pus tu oglinzi electrice de BMW ............. |
--------------------
Renault Megane 2.2
Sedan 1.5dci
2006
|
|
fion98 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 9 September 03 From: Bucuresti ![]() |
bine mai, dar niste date referitoare la pret, locul de unde le-ai luat etc nu ne dau si noua?
sau vii doar si arunci vorba? apropos, vezi ca mi-am pus pe dacie motor de mercedes ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN
- IL-xx-DIO --
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Fion zi si tu cum ti-a incaput motorul in portbagaj, cum l-ai legat, bla, bla, bla :oops:
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
fion98 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 9 September 03 From: Bucuresti ![]() |
pai nu ai citit ce scrie intre cele 2 iconmotion
![]() reeeeeevin |
--------------------
Dacia
LOGAN
- IL-xx-DIO --
|
|
fion98 |
![]()
|
intrebare intrebatoare.
Oglinzile de bmw316 din 1981 merg puse pe nova? Am un prieten care detine un astfel de bmw. Diseara ma duc sa le vad (oglinzile) dar voiam daca se poate sa aflu daca se potrivesc (nu stiu daca sunt electrice/dezaburire, sau macar reglabile). Ceva cunostinte in domeniu are cineva? Il rog frumos sa mi le impartaseasca si mie ![]() thanks ![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN
- IL-xx-DIO --
|
|
Cezar |
![]()
|
sunt exact dupa un 318. le-am montat pe vechii suporti ai oglinzilor de dacie. au 2 suruburi de fixare. am facut izolatia cu silicon transparent. butonul de reglare l-am pus intre scaune langa frana de mana. nu au dezaburire. si inca ceva le-am vopsit in culoarea masinii ca sa pice bine.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011/Laureate
- TR
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE sunt exact dupa un 318. Scuza-ma ca sunt off-topic (moderatorii sa ma cenzureze ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:44 |