O intamplare haioasa..., ...Garcea personaj principal
![]() ![]() ![]() |
O intamplare haioasa..., ...Garcea personaj principal
logic |
![]()
|
||
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 32 Joined: 11 April 05 From: Medias.Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Skoda Superb
BMW X5
2010 The fact that nobody understands you doesn’t make you an artist.
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
PAi de ce i-ai dat si buletinul? Nici adresele mele nu corespund , dar buletinul nu-l dau niciodata..nu-l dadeam nici cand corespundeau adresele...si nici nu cred ca au autoritate cei de la rutiera sa te amendeze ca ai uitat buletinul....
![]() La intrebarea lui daca sa se amendeze singur eu ii sugeram sa-si cheme un coleg sa-l amendeze ![]() PS cat a fost amenda? This post has been edited by argon: 7 Apr 2006, 12:37 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
logic |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 32 Joined: 11 April 05 From: Medias.Sibiu ![]() |
Buletinul l-am dat pentru ca era bagat intre talon si asigurare..si mi-am fost uitat ca nu corespund adresele. Oricum o sa-mi schimb permisul, sa intru si eu in legalitate, desi e o porcarie asta cu adresa pe permis..apropo, pe pasaport nu e trecuta adresa, pe permis de ce trebuie?
Amenda nu mi-a mai dat..ca trebuia sa-si dea si el. ![]() |
--------------------
Skoda Superb
BMW X5
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
![]() ![]() ![]() Tare faza ! Dar nu vad legatura cu faptul ca venea in control ministrul si faptul ca el facea exces de zel, in loc sa se uite ca el a incalcat legea primul blocandu-ti accesul fapt care din cate stiu eu este contraventie. Daca tot venea ministrul mai bine spala si el o buda ceva, mai lustruia un geam... Oricum, tare faza !!! ![]() |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Esti obligat sa ai buletinul la tine si sa-l arati daca vrea muschii lui. Am impresia ca daca nu ai buletinul te poate si amenda...nu mai stiu...dar sigur trebuie sa-l ai in caz ca-l cere.
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Si tu inghiti rahatul asta de la gunoiu ala. Vai, ce l-as freca pe idiotul ala.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
logic |
![]()
|
driverx...mai explicit se poate?
|
--------------------
Skoda Superb
BMW X5
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Adica eu inteleg ca el voit te-a blocat, si ca a mai si recunoscut asta.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
logic |
![]()
|
Pai voit imi blocheaza toti intrarea, caci zilnic ma confrunt cu aceasi problema..deh, ghinionul de a locui in centru.
|
--------------------
Skoda Superb
BMW X5
|
|
..IcemaN.. |
![]()
|
![]() membru drept superior Group: Members Posts: 38 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti-Dristor ![]() |
"Actele va rog!" inseamna permis + talon + buletin + asigurare + rovigneta(daca este cazul)
asa e si-n codul rutier daca nu ma insel. ![]() |
--------------------
Dacia
Berlina
1997, 1.4 L
- B- -ICE CHOKE!!!
on my exhaust smoke ! :)) |
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Trebuia sa-i spui ca vrei si tu sa-l astepti pe misinstru ... sa-i spui cateva vorbe despre magaria unora dintre subordonati.
|
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Da un telefon la linia aia verde si semnaleaza abuzul!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
logic |
![]()
|
Ce abuz?...n-am luat nici o amenda nimic, el saracul era bagat in ceata.
![]() |
--------------------
Skoda Superb
BMW X5
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
A fost un abuz ca te-a oprit pentru una, dar vroia sa ti-o traga pt ce-o gasi.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
logic |
![]()
|
Cred ca vroia sa "mi-o traga" pentru ca l-am facut bou.
|
--------------------
Skoda Superb
BMW X5
|
|
Sony |
![]()
|
Pentru asta sunt alte pedepse.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Tb sa faci o poza la masina parcata in poarta si la numarul ei...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.652 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca ala mai si stab , se trezeste cu mascatii in casa. Afla ei dupa aia pentru ce!
Se elibereaza permisul fara sa ai buletin pe adresa aia? Sau Buletinul a fost cel schimbat? Argon, daca nu arati buletinul nu-ti da amenda, te ia la sectie pentru identificare. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Caz tipic de ghinion.De e vineri !
![]() Tot intr-o vineri :Eu (fraier) caut o adresa si nu o gasesc,vad un ajent.Bucuros trag pe dreapta cu o roata pe iarba cobor si ma reped la ajent sa-l intreb de adresa ,el se repede catre mine si ![]() ![]() ![]() Cu stima bion This post has been edited by bion: 7 Apr 2006, 21:32 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
logic |
![]()
|
|
--------------------
Skoda Superb
BMW X5
|
|
Sony |
![]()
|
Era logic ca a fost schimbat buletinul.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
esti tare! ra-ta-dreacu' de militenii,cum le faceti voi pe toate!
![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
riderontornadoes |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 347 Joined: 9 June 05 ![]() |
QUOTE(driverx @ 7 Apr 2006, 13:00) mai baieti, la faze de-astea mai apelati si voi pe la presa...om fi noi de kkt cateodata, dar trebuie sa recunoasteti ca uneori prezenta noastra schimba brusc comportamente si situatii...asadar notati nr meu de tel si la faze de-astea haioase, tragice sau absurde dati-mi un bip. daca pot, vin eu, daca nu, ii trimit pe colegi. asadar, 0740103587. sunt cameraman la primatv. |
--------------------
dacia 1310
1310
- b21htf
|
|
logic |
![]()
|
|
--------------------
Skoda Superb
BMW X5
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
2 intamplari care mi-au intarit convingerea ca politaii sunt niste "incuiati"
Eram prin vara pe bulevardul timisoara langa plaza, stopul nu functiona si erau doi nenea in intersectie care dirijau, eram primul la "stop". Stau eu linistit acolo si vad ca politistul din fata mea imi face semn sa plec....plec eu agale cu a Ia cand ma trezesc cu 2 masini care franeaza violent si care s-au oprit la max juma de metru de mine..incepusem sa ma gandesc ca nu mai vad bine semnele politistilor, aia incepusera sa ma injure pe mine cand ii vad pe gabori incepand sa se certe " Ba tu esti **** n-ai vazut ca le-am dat drumu sa plece de ce nu i-ai oprit? Te bag in **** mati ca iti fac raport ca nu stau eu sa platesc masini din cauza ta etc" Am inceput toti sa radem si am plecat in treaba noastra La meciul cu Betis de pe Lia Manoliu cautam loc de parcare, eram pe langa pationoar si tot asa doi nenea dirijau, era si trecere de pietoni si o straduta de pe care ieseau masini, unul imi face semn sa plec altu sa stau sa treca pietonii...nedumerit ii arat celui care imi face semn sa trec pe colegul sau care imi arata sa stau moment in care incepe sa ma injure ca la usa cortului amenintandu-ma ca imi ia permisu. Mi-au sarit draci m-am dat jos din masina si am inceput sa ii raspund si eu la injuraturi, am scos permisu si am vrut sa i-l dau " I-al traitar tie gradu de pe umar pe care de maine nu o sa il mai ai daca nu iti ceri scuze imediat", la un semn al colegului sau care ii arata ca a gresit si i-a spus ai grija ca baiatu are dreptate nu-l mai injura ca daca iti face reclamatie maine zbori din sectie si-a cerut scuze politicos, mi-a dat numele si gradul si mi-a zis ca daca consider necesar sa il reclam sa ma gandesc ca are 2 copi acasa si nevasta in spital ( de parca m-ar fi interesat) m-am urcat in masina si am plecat injurandul in gand. Concluzia....sunt niste idioti, feriti-va de ei si daca stiti ca aveti dreptate nu va sfiiti sa va luati in gura cu ei ca le e frica de reclamati etc si sunt obligati sa va dea numele si gradul pentru a o face. |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
idioti ai intalnit tu.... sunt cu scoala mai multa ca tine... cei tineri..
![]() daca erau 2 tigani sa vezi cum te bagai sub scaun viteazule.... This post has been edited by semit: 8 Apr 2006, 15:37 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
pai ideea e ca primul era tanar si al doilea pe la vreo 35 de ani....si daca tu esti destul de umil incat te lasi injurat pe nedrept, bagi coada intre picioare si pleci bravo tie, eu nu sunt asa....si hai sa nu intram in polemici cu scoala studii etc...ca nu stii tu ce am realizat eu pana acum si ce nuh....da?
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
nu inteleg deloc mentalitatea Romanilor! daca e vreun ambuteiaj in trafic,incepem sa ne bagam si sa ne scoatem ca unde sunt militienii,mama lor! cand sunt in intersectie ne bagam si ne scoatem ca ce cauta acolo!
cred ca exista deja o moda in a injura politia! sa vada pretena sau pretenaru' ce ciumec sunt eu si cum ma pis pe ele de autoritati! in cazul in care gresesti si te iarta sau trece cu vederea,e baiat bun! daca te opreste ptr un control de rutina incepe sa ti-se umfle muschiu' pe tine ca ce cenzurat mea ma opreste ma pe mine cu ce drept?! eu as desfinta Politia ptr un an! fiecare sa-si faca legea dupa cum il taie capu' ala micu'! atunci sa te tii frate!!!! cei de de pe strada sunt intr-adevar doar marionete a celor care conduc,simpli executanti...si pestele de la cap se impute! cati dintre voi ati votat Nastase?! de ce? vi s-a parut voua asa cinstit?! ![]() treziti-va fratilor...si mai vorbim...peste 100 de ani poate... ![]() "uitati-va in jur! nu va injur!" |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
Kramer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 21:39 |