Filtru aer Hexol , e ok ?
![]() ![]() ![]() |
Filtru aer Hexol , e ok ?
gcristi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 21 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Super Nova
- b-01-xxx
|
|||
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Da cu un lichid(ulei de exemplu) pe marginea de cauciuc a filtrului care ar trebui sa stea in contact cu capacul, monteaza capacul, scoate-l, si daca vezi urma de ulei pe capac atunci e bine.
![]() |
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
costinel_sandu |
![]()
|
Aliaj mecanic+sofer Group: Members Posts: 185 Joined: 25 March 04 From: Alexandria / Bucuresti ![]() |
Nu stiu cand l-ai luat tu, eu am trecut ieri prin cora lujerului, am vrut sa iau dar am vazut ca pe cutiera taiat supernova si solenza cu marker si am renuntat.
Parerea mea e ca nu se potriveste si ideea e ca ar trebui etansat spatiul ala cu ceva caciuc sau eu stiu cu ce. This post has been edited by costinel_sandu: 13 Apr 2006, 18:09 |
--------------------
dracia
DSN-ul lui tata:)
2001 Rapsodie
- TR-03-???
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
gcristi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 21 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(pastrama_stelistu @ 13 Apr 2006, 23:25) Mai bine iei unu care se potriveste decat sa te chinui sa etansezi cu cine stie ce balarii care pot sa sara in motor. Mda , in cele din urma am renuntat la el , am cumparat unul la fel de inalt ca sa pot dormi linistit... Morala , nu cumparati filtrul asta daca il vedeti , va complicati de pomana .... |
--------------------
Dacia
Super Nova
- b-01-xxx
|
|
Smooth Criminal |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 1 November 05 From: Galati ![]() |
Salutare!
Nu te complica cu filtrul ala ( cred ca e de Nova ) si alte improvizatii( silicon)... Ia-ti de Romcarbon de SRN; m-am lovit si eu de treaba asta : i-am cerut celui de la magazin, filtru de SRN si mi-a dat de Nova, care intr-adevar e mai putin inalt decat cel original ( daca-l pui , e ca si cum n-ar fi ) . Pe asta de Romcarbon Buzau am dat 180.000 lei vechi si se potriveste perfect, de alt fel capacul are si acel sant in care trebie sa intre filtrul.. Sper ca nu se considera reclama postul meu referitor la producatorul autohton de filtre ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
- GL24WOW
|
|
tuneam |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 1 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Am cumparat si eu un filtru de ulei Hexol HXO-124, scrie ca e de SRN, Solentza, Clio 1.4i.
Fata de cel original e un pic mai lat ca forma si e negru. Garnitura are aceleasi dimensoiuni. Stie cineva daca e bun? |
--------------------
Renault/Ford
Clio IV
2014
- bucuresti
|
|
flyout |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 1 June 06 ![]() |
am schimbat filtru aer si ulei.
Am gasit Filtron, 200k de aer si 160k (parca) cel de ulei. sunt bune, nu sunt? |
--------------------
Dacia
SuperNova clima
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 12:32 |