Autocolante personalizate
![]() ![]() ![]() |
Autocolante personalizate
ssilviu |
![]()
|
||
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|||
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
asta caut si eu. am auzit ca pe la cora fac asa ceva
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
cautati in topicul cu autocolante daciaclub..acolo veti afla unde se fac autocolante..
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.637 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cumperi autocolante si le faci la imprimanta ta. Gsesti de la HP la Media Galaxy, Cora, Carefour.
Eu vreau sa cumpara "iron on transfers" pentru tricouri, dar sunt vreo 70 de lei 12 bucati si eu nu vreau decat 4-5. Se combina cineva? |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
ma indoiesc ca cele scoase la imprimanta pot ramane lipite de vopsea...
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Duceti-va la o firma de publicitate. Eventual sa faca si reclame luminoase. Un autocolant nu costa asa de mult.
|
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
pai va trebe un plotter .. e acelasi lucru cu o imprimanta dar care taie dupa model si nu imprima.
astfel daca vrei sa faci un autocolant decupat. daca vrei unu care sa il poti decupa tu.. fa unu.. si print pe autocolant (ce se gaseste sunt din hartie, in cel mai bun caz hartie care are deasupra un plastic laminat.), apoi tai cu foarfeca. si un edit.. mai bine fa un autocolant plotat pe invers mode, sa iti raman conturul invers fata de cel dorit.. asta ca sa il lipesti pe post de masking tape si dai cu un spray de vosea.. mai ales ca e vb de bicicleta.. merge la fix. This post has been edited by Asi: 13 Apr 2006, 22:34 |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
nu e plotter...e cutter-plotter
![]() Incercati si la Diverta, in iasi au si cutter-plotter si iti fac ce vrei tu...pentru tricouri sau taie autocolantul dupa imaginea vectoriala pe care o vrei tu... Daca vrei sa taiati ceva...Faceti imaginile/formele in CorelDraw...si salvati-le in formatul specific ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
sorry de offtopic
einstein daca mai cauti iron-on am eu 5 file 21,6cmx27,9cm vb la tel 0724545124,pm,sau mail geostangeo@yahoo.com am incercat sa-ti trimit pm dar nu merge on topic Materiale autocolante In functie de destinatie, materialele tiparite autocolante pot fi de diferite tipuri, dimensiuni, calitati si grosimi: autocolante din hirtie, PVC, hidrorezistente, tiparite in oglinda (destinate suprafetelor transparente) etc. In functie de cerinte, se asigura: * plaja larga de dimensiuni (pina la 3,2 m latime, 30 m lungime) * tehnologie imprimare: laser, inkjet, tipar digital * laminare * design grafic, prepress * finisare (taiere) 0745.118.135 0765.486.210 zakiller |
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
..IcemaN.. |
![]()
|
![]() membru drept superior Group: Members Posts: 38 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti-Dristor ![]() |
daca vrei mai multe culori.... o sa fie greu sa-l faci cu cutter-plotter..ca tre' sa lipesti peste si iar peste ..etc
cel mai bine faci grafica in Corel...fisierul il salvezi in versiunea 9,...si umblii cu CD-ul dupa tine pana gasesti pe cineva Ai grija ca toate imaginile sa aiba cel putin 300 dpi, culorile sa fie in mod CMYK, si tot textul sa fie convertit la curbe |
--------------------
Dacia
Berlina
1997, 1.4 L
- B- -ICE CHOKE!!!
on my exhaust smoke ! :)) |
|
ssilviu |
![]()
|
Inainte sa lipesc autocolantele, trebuie sa vopsesc bicla. Ce vopsea spray recomandati? Un prieten mi-a recomandat dupli-color. Stiti cumva de unde as putea sa cumpar?
This post has been edited by ssilviu: 14 Apr 2006, 11:36 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 14:50 |