Poze modele Dacia cu volan pe dreapta.
![]() ![]() ![]() |
Poze modele Dacia cu volan pe dreapta.
edv_ro |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 7 May 05 From: Hamburg ![]() |
|
||
--------------------
Skoda / Renault
Octavia 3 FL Combi / Twingo 3
1.4TSI 150CP 2017 / 1.0 SCe 70CP 2017
- HH / HH
|
|||
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
Pai esti sigur ca exista asa ceva?
|
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
daca te uiti la stergatoare o sa vezi ca pozele sunt puse in oglinda
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
85-MPd |
![]()
|
![]() membru drept Group: Members Posts: 65 Joined: 2 January 05 From: Bucuresti ![]() |
nu este adevarat, stergatoarele asa trebuiesc puse(putina logica)
Eu am vazut cu multi ani in urma(5-7ani) La A.C.R Slatina un breck galbean pe care scria A.C.R cu volan pe dreapta. Daca esti din apropriere poti sa treci pe la A.C.R daca mai exista ceva pe acolo si sa intrebi pe veteranii de acolo despre masina. Bafta |
--------------------
Dacia/VW
1410/Passat/Golf 5
1998/2002/2005 Dacia 1410/VW Passat/VW Golf 5
|
|
gheghe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 24 May 05 From: Campina, PH ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- PH 99 xxx Caut pareri pertinente si argumentate. Ofer recompensa!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(85-MPd @ 15 Apr 2006, 01:34) serios? uita-te la masina ta sa vezi cum sunt puse, in nici un caz asa... Jumate de minut mi-a trebuit sa intorc pozele lui Extension la forma initiala, acela aste un pliant TRUCAT comandat probabil de Ceausescu pentru a vedea lumea ca fabricam masini cu volan pe dreapta. Propun initiatorului sa faca la fel cu orice poza de Dacie, o intoarce si are volan pe dreapta..grija la stergatoare ca te dau de gol, alta sansa nu ai sa faci rost de poze, zici ca nu vrei cu modificari cu softulete, nu e nici o modificare, pur si simplu pui poza in oglinda... Chestia cu ceasurile am observat si eu. Mai sunt care poarta pe dreapta, dar prea e coincidenta, si pe vremea lu' Ceasca daca purtai ceasul pe dreapta erai luat la banuieli ! 85-PMD, mai zi cum e cu logica aia a ta, ca m-ai dat pe spate ![]() This post has been edited by argon: 15 Apr 2006, 10:52 Attached thumbnail(s) dacia.JPG ( Size: 196.63k ) Number of downloads: 346 dacia2.JPG ( Size: 273.84k ) Number of downloads: 209 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
Asta cu ceasurile o vazusem si eu, se vede ca si ala de la banda de productie are ceasul pe mana dreapta.
|
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
argon....cum ar trebui sa fie stergatoarele la o masina cu volan pe dreapta? uite niste poze.... "mai zi cum e cu logica aia a ta"
![]() vauxhall_vectra_sri.jpg ( Size: 308.7k ) Number of downloads: 216 Vauxhall_20Movano_202000_20front_20left.jpg ( Size: 51.05k ) Number of downloads: 178 si un renault cu volan pe dreapta r12dt_4.jpg ( Size: 44.3k ) Number of downloads: 282 This post has been edited by gattoman: 15 Apr 2006, 12:12 |
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
Abia renault-ul ala pare de la mama lui...vedeti vitezometrul...imi pare in pozitie normala
![]() Si Gattoman are dreptate...stergatoarele se pun in oglinda...pentru a crea vizibilitate buna soferului...nu pasagerului... Cautati si voi o masina cu volan pe dreapta s-o vedeti pe viu ca in poze vad ca nu prea credeti ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
85-MPd |
![]()
|
![]() membru drept Group: Members Posts: 65 Joined: 2 January 05 From: Bucuresti ![]() |
chiar astazi am vazut un camion din ala cu perii care matura pe langa bordura, avea volanul pe dreapta, iar stergatoarele erau puse invers. sunt sigur ca o sa il mai vad si am sa ii fac poze. autocaminul era pe Calea Bucuresti in Craiova, deci cei care sunteti din Craiova sa fiti atenti ca sa va convingeti.
@ argon: in primul rand este 85-MPd si mi se pare normal ca daca volanul este pe dreapta trebuie ca si stergatoarele sa fie inversate deoarece nu stiu daca ai observat dar stergatorul din dreapta nu ajunge sa stearga pana in dreapta sus! gandeste-o! |
--------------------
Dacia/VW
1410/Passat/Golf 5
1998/2002/2005 Dacia 1410/VW Passat/VW Golf 5
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Da Renaultul e ok, se vede pedala de acceleratie si e in dreapta, nu ca in cele intoarse din soft, unde se vede pedala de acceleratie in stanga.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
dex lada |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 442 Joined: 20 October 04 From: Bucuresti ![]() |
parca are cuite automata sa nu ?
|
--------------------
lada
2105
- secret
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Pai dupa parerea mea, pozele cu Dacia sunt trucate, iar poza cu Renault 12 este reala. Faceti putin diferenta intre Dacie si renault, nu cred ca romanii se gandeau sa adapteze stergatoarele invers.
![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 15:54 |