probleme cu planetarele, astept sugestii
![]() ![]() ![]() |
probleme cu planetarele, astept sugestii
pasarel |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 9 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia 1310
mls
- b.27.zlt nu te baga in tarate ca te maninca porcii!
|
|||
Poseidon |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 8 February 06 ![]() |
cumpara planetare de R12 originale,faci comanda si gata,vei scapa de probleme,o reconditionare tine cam 4-5k km,asa ca nu scapi decat daca iei altele,dar de firma...
![]() |
--------------------
dacia
1310
- bv 02ghj inteligenta pe glob este constanta,insa numarul populatiei este in crestere
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Iti recomand achizitionare planetarelor fabricare la Brasov de Uzina Hidromecanica.
Reconditionare planetarelor este doar o solutie de moment, iar daca nu este facuta bine, poate pune mai probleme iar gradul de pericol creste alarmant. |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
pasarel |
![]()
|
brasovul ie cam departe si mie tarsa sa merg pana acolo cu planetarele mele reconditionate la auto nesti.as dori undeva mai aproape in bucuresti.
![]() |
--------------------
dacia 1310
mls
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Planetarele sunt fabricate la Brasov, dar asta nu inseamna ca nu le le gasesti si la magazinele de piese auto din tara !
![]() Cand mergi sa cumperi o planetara noua, intreaba de producator ... simplu ... ![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
Psycho |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 21 June 04 From: Iasi ![]() |
Eu am adoptat solutia planetarelor de uzina, model nou. Adica au bratul foarte gros si inspira incredere. Ca si durata de viata mi-a fost indicat: "dublu fata de cele de Brasov". Iar pretul e pe la 3 mil/buc.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
- IS-55-DEB [B]Vrrruummmm!!![/B]
|
|
pasarel |
![]()
|
QUOTE(Psycho @ 17 Apr 2006, 09:04) Eu am adoptat solutia planetarelor de uzina, model nou. Adica au bratul foarte gros si inspira incredere. Ca si durata de viata mi-a fost indicat: "dublu fata de cele de Brasov". Iar pretul e pe la 3 mil/buc. ok ar fi daca ar costa in jur de 3 mil .am auzit pe la diversi ca costa in jur de 4 mil. ![]() |
--------------------
dacia 1310
mls
|
|
nvp_playboy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 24 January 06 From: Roman ![]() |
Ai incercat sa le schimbi intre ele , pe cele originale ?
Gasesti la dezmembrari planetare "nesmenuite". |
--------------------
dacia 1410
1410
- nt 03 wuv Putin traiesc viata, majoritatea doar exista !
|
|
pasarel |
![]()
|
|
--------------------
dacia 1310
mls
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 01:26 |