Nuanta vopsea pe calculator bagata la spray
![]() ![]() ![]() |
Nuanta vopsea pe calculator bagata la spray
costinel_sandu |
![]()
|
||
Aliaj mecanic+sofer Group: Members Posts: 185 Joined: 25 March 04 From: Alexandria / Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dracia
DSN-ul lui tata:)
2001 Rapsodie
- TR-03-???
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
In targ in Vitan, cam toti cei cu vopsele fac si mixuri din astea de vopsea (au calculator pentru nuante). Anul trecut era cam 200.000 sau 250.000lei vechi un spray din ala.
Daca ai vopsea metalizata va trebui sa iti cumperi si un spray cu lac. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Sprayul e nasol, nici la bicicleta nu merge calumea, o sa se vada clar diferenta, si sprayul se duce dupa un timp, se dizolva chiar si de la vaporii de benzina.
Eu mi-am facut o aripa si o usa pe calculator, dar nu spray, mi-a preparat vopseaua, mi-a dat si intaritor. a costat 300 000 ROL/100 grame, da a meritat, e vopsea de vopsea, nu se vede ca ar fi vopsita. Marca e Palinal. Sfatul meu este sa nu te tiganesti cu spray, ca va iesi o treba nasoala de tot. This post has been edited by argon: 18 Apr 2006, 06:32 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:10 |