E normal la 65.000 Km sa faca asa rau?, DIn toate incheieturile se aude
![]() ![]() ![]() |
E normal la 65.000 Km sa faca asa rau?, DIn toate incheieturile se aude
brandy_tdi |
![]()
|
||
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu de ex. am o parere vis-a-vis de limbajul irc... parere negativa.
Si de asemenea am o parere negativa vis-a-vis de neutilizarea functiei de search. Sau macar aruncarea unei priviri asupra topicelor de zgomote de DSN. Si mai sunt si pe la tutoriale niste topice interesante. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
De verificat:
- bucse bara stabilizatoare - caseta de directie - ax inferior volan - scut - amortizoare |
--------------------
.
.
.
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
De verificat daca bancheta din spate e prinsa bine. La fel, tablia aia sa fie bine fixata.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
cum verific daca scutul atinge in ceva? ca mie mi se pare ca la mine se aude un zgomot din zona aia, l-am strans, dar parca tot se mai aude la numite turatii si ma gandesc ca intra in rezonanta si atinge ceva. Trebuie dat jos?
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
catin_maus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 17 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Te apleci sub masina si lovest cu pumnul in el, daca se aude ca atine undeva ridici masina pe cric, iei un levier si il indepartezi de motor sa depinde nde atinge. Gasesti tu pe unde sa fortezi....
|
--------------------
BMW / SKODA
X 5 / OCTAVIA RS
2008 / 2007
|
|
PVF |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 31 December 04 ![]() |
de verificat si bucsile alea de cauciuc de la amortizoarele din spate, alea dintre caroserie si amortizor.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 confort dynamique- 5 usi 1,2 16 V 75 CP
- B 16 PVF Clio III confort dynamique- 5 usi 1,2 16 V 75 CP.
|
|
dacuBurebista |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 16 November 04 ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 21 Apr 2006, 22:04) cum verific daca scutul atinge in ceva? ca mie mi se pare ca la mine se aude un zgomot din zona aia, l-am strans, dar parca tot se mai aude la numite turatii si ma gandesc ca intra in rezonanta si atinge ceva. Trebuie dat jos? ajunge sa te bagi sub ea, si sa departezi scutul cu un levier / atentie cum faci pirghie, sa nu sprijini levierul de catalizator |
--------------------
supernova
clima
- b25ymt
|
|
Pulsar |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 4 December 05 ![]() |
problema cu hayonul am vazut-o rezolvata la un prieten si urmeaza sa o aplic si eu. Si-a schimbat placa din spate si suportii unde stau prinse boxele cu unele facute din lemn si imbracate intr-un material precum tapiteria masinii. Arata chiar mai bine decat in mod normal si nu mai are pic de joc, deci zgomot zero.
|
--------------------
Dacia
Super Nova Clima
- momentan provizoriu
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AIX @ 20 Apr 2006, 16:24) Am revenit, am inlocuit bucsi bara anti ruliu, bucsi amortizoare spate inclusiv bucsi bascule si un cap de bara , incredibil dar in mare parte zgomotele proveneau de la cele mentionate..in momentu de fata se mai aude doar tableta de la portbagaj care este cam lasata dar o voi schimba cu un placaj ceva..sau o tableta de solenza..credeti ca se merita? cam la ce bani o gasesc..multumesc |
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 19:43 |