Tamburi frana, Va rog sa ma ajutati!!!
![]() ![]() ![]() |
Tamburi frana, Va rog sa ma ajutati!!!
catin_maus |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 17 October 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
BMW / SKODA
X 5 / OCTAVIA RS
2008 / 2007
|
|||
tuneam |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 1 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Foloseste un ciocan mai mare, fara gluma.
|
--------------------
Renault/Ford
Clio IV
2014
- bucuresti
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Ciocaneste tamburul de jur imprejur si incearca sa tragi de el fara sa-l fortezi. Trebuie ceva rabdare...
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
catin_maus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 17 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Gata s-a rezolvat, erau rulmentii gripati pe axul puntii, dar acum am alta problama, tamburi noi, saboti noi, cilindrii frana noi, rulmenti noi, toate arcurile noi, reglat tot corespunzator dar dupa cateva frane merg rotile infranate, repetat reglajul de vreo 3 ori pe fiecare parte dar acelasi lucru se intampla. Ce credeti ca se intampla, eu am zis sa mai merg putin cu ea asa si sa ii mai reglez odata dupa sarbatori. Voi ce parere aveti?
This post has been edited by catin_maus: 22 Apr 2006, 14:58 |
--------------------
BMW / SKODA
X 5 / OCTAVIA RS
2008 / 2007
|
|
cristiV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 26 November 02 From: Bucuresti ![]() |
pompa de frana
![]() |
--------------------
RENAULT
Laguna III GT
2011
|
|
catin_maus |
![]()
|
Nu e pompa de frana pt ca e noua, am avut probleme cu ea cand ramanea in presiune fata si am schimbat-o. Problema era cu saborii care cica sunt "piese de origine", aveau parghiile de la frana de mana blocate, defapt lucrau dar nu mai reveneau pe pozitie si asa se infrana masina.
|
--------------------
BMW / SKODA
X 5 / OCTAVIA RS
2008 / 2007
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Cum ai reparat reglajul ala al sabotilor?!
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
GALAGIE |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 82 Joined: 10 April 06 ![]() |
cat o fost tamburii?
|
--------------------
DACIA
SUPERNOVA rapsodie/2001 BV-84-RAD
bmw 320i 2005
- BV 09 POJ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 17:04 |