Cauciucuri GLOBAL, Sunt bune de ceva ?
![]() ![]() ![]() |
Cauciucuri GLOBAL, Sunt bune de ceva ?
costin123 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 27 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
break
- rzj
|
|||
cristu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 22 August 05 ![]() |
Da, am eu (adica am avut asta iarna), acum am de vara, dar nu GLOBAL.
Ce sa spun, mie nu mi-au creat nici o neplacere iarna trecuta, desi le-am rulat doar 2000 KM. Si pretul mi s-a parut bun. Deci eu zic ca merita. |
--------------------
Dacia 1300
Berlina '81
- B-17-BPC
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
anvelopele global sunt fff proaste,de aia sunt cele mai ieftine si noi
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
cristigeo69 |
![]()
|
![]() 1.6i m40 Group: Members Posts: 755 Joined: 20 September 05 From: Bucuresti ![]() |
eu am avut asta iarna pe spate le-am luat cu tot cu jante(cms) tocite cam 60% se intorcea frumos cu frana de mana
![]() |
--------------------
ex Dacia
1310
1980 LS
- B 70 W R C MASINA SI FEMEIA NU SE IMPRUMUTA,mai ales masina...ca femeia se imprumuta singura :D
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
mai bune sunt montaNA.uite ce profil idiot au:(in ce tara se fac.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
De ce vrei sa cumperi cauciucuri de iarna la sfarsitul lui aprilie?
|
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
axel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 603 Joined: 20 November 04 ![]() |
sunt foarte bune cauciucurile.eu am mers 60k km pe fata cu o pereche si acum am luat-o pe a doua.doar sa te uiti sa fie produse in cehia si nu romania.stai linistit ca nu sunt profil de iarna.si apropo pentru ce s-a scris mai sus-nu exista echivalent pentru montana.mai proaste cauciucuri nu exista.si victoria erau mai bune
|
--------------------
renault clio
1.4
2007
|
|
ydaniel |
![]()
|
da?frate ce profil e ala?tras cu x?
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
dragos.a |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 9 November 04 ![]() |
Eu am global 175/70/13 de aproximativ 1 an jumate si circa 30.000km si sunt foarte multumit cu ele.
|
--------------------
dacia 1310
berlina injectie
2000 4x4 dacia papuc injectie 2002
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
nu sunt rele. la mine se prezinta destul de bine dupa 30 mii km facuti de mine. cine stie cati km au facut inainte de a cumpara eu masina.
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
onyx-20 |
![]()
|
![]() Onyx-20 Group: Members Posts: 431 Joined: 10 March 05 From: Suceava ![]() |
Iarna asta n-am avut nici cea mai mica problema cu Global-urile mele. Eu zic ca rapotul pret/calitate este foarte bun.
|
--------------------
Dacia
1300
1976
- SV 03 TMC
|
|
Trofin Liviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 17 May 06 ![]() |
Cat dai atata face
|
--------------------
Renault
Megane
2007
- Cl-02-xxx
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Sanie la frane mai violente, partie iarna cu alea de iarna , cauciuc tare ca plasticul, profil doar pentru lasat urme in noroi ca de altceva nu e bun.
Un avantaj ar fi ca sunt foarte rezistente la cratere and stuff , nu se ovalizeaza si nu fac galme oricat le terfelesti This post has been edited by Pedro: 30 May 2006, 13:49 |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
ydaniel |
![]()
|
da ele au cel mai idiot profil care l-am vazut vreodata.azi am vazut un set la o vulcanizare de 195-65-15.ii intreb dc le-a aruncat.ca vibra masina:))))
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
am mers iarna asta pe dacie cu Global de iarna si personal mi s-au parut super bune
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
ydaniel |
![]()
|
normal.eram sigur.,cine are ceva nu o sa zica ca e prost.
![]() astea in ce tara sunt facute?la anvelope ma refer:) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
dragos.a |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 9 November 04 ![]() |
sunt de fabricatie cehoslovaca,facute sub licenta good year.
|
--------------------
dacia 1310
berlina injectie
2000 4x4 dacia papuc injectie 2002
|
|
onyx-20 |
![]()
|
![]() Onyx-20 Group: Members Posts: 431 Joined: 10 March 05 From: Suceava ![]() |
Sunt sub licenta Continental si sunt excelente. Iarna trecuta nu am avut probleme, am urcat serpentinele pe la Palma, Mestecanis, nu bat, nu au galme. Cine spune ca sunt rele cred ca nu le-au testat.
|
--------------------
Dacia
1300
1976
- SV 03 TMC
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Goodyear nu sunt Debica?
|
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
ydaniel |
![]()
|
sunt varza.si diferenta de pret intre ele si unele mai bune nu e mare.cam 3-4 beri
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
maxxlg3100 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 21 June 06 From: Targoviste ![]() |
trebuie sa imi incalt masina ... repede (1-2 zile ca apoi se duc banii) ... ce imi recomandati pentru o berlina din 99 care alearga destul de mult, indiferent de vreme ?
|
--------------------
Dacia
Berlina
1999
- DB - 03 - VTP
|
|
ydaniel |
![]()
|
continental eco:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
panter1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 792 Joined: 26 February 09 From: Bucuresti ![]() |
global am avut 100kkm, sunt bune ca rezistenta in timp, crapa greu(imbatranesc greu), nu fac galme, sunt silentioase la asfalt mergand cu viteza sporita, dar cam aici se opresc avantajele
![]() acum dezavantaje - aderenta destul de proasta mai ales pe ploaie ba chiar simti ca infraneaza masina cand ploua, va trebui sa apesi mai mult pe acceleratie(consum marit cam cu mult) iar daca pui frana te duci ''tare'' sau foarte tare.. - sunt ca de plastic, foarte tari ca material, si deci.. nici cu franarea pe uscat nu stau prea bine.. sunt recomandate doar daca nu esti vitezoman si daca te intereseaza sa te tina multi ani Pentru cineva care merge 10kkm/an si merge cu grija sunt recomandate pentru ca abia dupa vro 6 ani incep sa aibe mici crapaturi. This post has been edited by panter1: 21 Apr 2013, 17:12 |
--------------------
Dacia
1310
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:49 |