probleme cu acceleratia la prima pedala
![]() ![]() ![]() |
probleme cu acceleratia la prima pedala
deregetele |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 28 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacie/skoda
1310/octavia tour
- ct-04-cgi/ct-07-hnc
|
|||
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(deregetele @ 28 Apr 2006, 12:05) Le cauti inca, si dupa warn. Ti-am zis ca nu se foloseste mirc aici.Citeste regulamentul si te vei convinge. Acuma pentru problema ta: De regula acele "bilbiieli" la turatii joase-medii is de la jiclor de relanti putin infundat, gauri de progresiune infundate, surub de amestec prea strins (se desface jumatate de tura) sau avans mic. Pompa de repriza(sprit) actioneaza mai mult la turatii mari. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Pai aceeasi problema am avut-o si eu, dar diaconuliviu si cu argon m-au ajutat, am desfundat juclorul de relantiu, si gata, fara sa reglez ceva ( camera de nivel constant a fost reglata bine ), iar pe aceasta cale tin sa le multumesc!
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 05:52 |