Garantie extinsa gratuit, Pana la 31 mai
![]() ![]() ![]() |
Garantie extinsa gratuit, Pana la 31 mai
axabrt |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.045 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Am facut oarecum curat pe aici...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.609 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
http://www.dacia.ro/noutati/3-ani-de-garan...ani-de-relaxare
http://www.dacia.ro/campanie_garantie.jpg QUOTE(dacia.ro) 3 ani de garanție, 3 ani de relaxare Te-ai gândit de multe ori că ai nevoie de mai multe clipe de relaxare, fără să faci apel la tehnici complicate? Acum, Dacia îți oferă 3 ani de relaxare în care beneficiezi de 3 ani de garanție Logan. 2006/04/28 Vino în show-room-urile autorizate Dacia din întreaga țară, în perioada 28 aprilie – 31 mai 2006 pentru a beneficia absolut gratuit, pentru orice model Logan achiziționat, de 3 ani de garanție. Adică 3 ani de relaxare. Fii sigur că ai de unde alege: 3 tipuri de motorizări 1.4MPI, 1.6MPI, respectiv 1.5DCI și 4 variante de echipare la prețuri imbatabile, începând de la 21878,89 RON*. Și vei simți plăcerea de a conduce o mașină de familie robustă, fiabilă și confortabilă. În plus, produsul nostru de finanțare îți oferă rate lunare la fel de accesibile ca cele pentru aparatele electrocasnice, rate care încep de la doar 169 RON**, TVA inclus. * echivalentul a 6280 Euro, la cursul Dacia din 28 aprilie: 1 Euro = 3,4839 RON ** Ratele includ TVA și sunt valabile pentru modelul Ambiance 1.4MPI, prin credit în lei BRD în colaborare cu RCI România, pe 96 luni și avans 50%. Dobânda variabilă: 8,9%. Dobânda anuală efectivă 10,9%. This post has been edited by IRONICK: 28 Apr 2006, 12:17 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.045 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
in fond e democratie.De ce sa nu aiba si ei strategie de maketing.
Dar cei care iau de exemplu o s****, si a II-a zi apare la televizor reclama aia cu "Reducere 2300 euro la ..." Ce sa faca omu ca a pierdut 80 de milioane.Aia e. Castigi sau pierzi, tot pierzi. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cand au scumpit Loganu - NU E BINEEEE!
Cand au facut o promotie de acest gen - NE-AU TEPUIIT! Cine ne mai intelege? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Poate el:
![]() Inseamna ca trebuie revigorate vanzarile daca au venit cu oferta asta. This post has been edited by Sony: 28 Apr 2006, 12:28 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Oare de la anu' ABS va fi obligatoriu? (legat de UE, ma gindesc)
Sa vedem atunci jale... |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Bujor Stefan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 17 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai au o strategie buna de marketing:
- cum vanzarile au mai scazut fata de lunile care au trecut, au zis sa mai dea un impuls pana pe 31 mai vanzarilor cu aceasta garantie extinsa gratuita - dupa aceasta perioada (mai mult ca probabil chiar in iunie) va incepe programul rabla - dupa ce poporul mai cumpara niste mii si mii de logan-uri, va fi disponibil si motorul de 107 cai - apoi break-ul - etc Nu as vrea sa se adevereasca ce am zis mai sus, pentru ca as vrea la programul rabla un Logan cu 107 cai, dar se pare ca asa va fi. Mai vorbim la sfarsitul anului ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6
- B
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vijelie @ 28 Apr 2006, 13:33) Nu va fi obligatoriu, dar va fi optional. La fel e si in HU. Statele nou intrate in UE au obtinut o perioada de gratie de citiva ani (la obligativitatea ABS), in schimb cred ca motoarele vor fi euro 4. O data cu toate aceste modificari probabil va mai creste si pretul. |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
nu cred ca pot sa te oblige pe o masina NOUA sa pui ABS. sunt multe masini chiar din UE care nu au dotare standard ABS, cat despre euro ala cred ca va fi musai obligatoriu... om trai si om vedea ...
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
ionut232 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 331 Joined: 10 March 04 ![]() |
am si eu o intrebare legata de aceasta garantie...
vorbeam cu cineva despre garantia extinsa si imi spunea ca nu prea se merita...pentru ca atunci cand te duci sa faci revizie...sau cand trebuie sa schimbi uleiul...te obliga sa cumperi de la ei consumabilele care sunt la preturi triple... este adevarat ca trebuie sa cumperi de la ei consumabilele?sau vii tu cu consumabilele si ei doar cat le schimba? ce altceva naspa legat de aceasta garantie mai este? |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
@ionut232: ai aici tot ce te intereseaza, inclusiv ce contine garantia extinsa.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
QUASAR78 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 27 December 05 ![]() |
Asta este si eu imi dau cu tesla in C....... Peste tot in lume daca scad vanzarile se aduc noi " inbunatatiri " ofertelor
![]() Hai sa vedem parte plina a paharului , cand ai sa cumperi urmatoarea masina " logan" 4x4 ai sa ai garantie 3 ani moca ![]() This post has been edited by QUASAR78: 1 May 2006, 10:22 |
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
- IS 00 CDY
|
|
stoianco |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 5 November 04 ![]() |
este foarte normala oferirea garantiei de 3 ani free of charge! Dacia/Renault mareste capaciatatea de productie dar vanzarile scad, majoritatea concurentilor au 3 ani garantie standard + o imagine mai buna pe plan international deci... trebuia facut ceva...
Personal mi-ar fi placut sa iasa mai repede pe piata cu alte variante (motorizari +caroserii) pentru a revigora vanzarile, dar chestia asta cere mai mult timp decat un simplu discount pe o factura (ca pana la urma in asta se reduce aceasta super-oferta) |
--------------------
Dacia Logan
PRESTIGE
2006
|
|
camelot |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 30 April 06 ![]() |
Am si eu o intrebare legat de asta. Chiar ma gandeam ieri ca pe site-urile dealerilor apare in continuare pretul pus pentru garantia extinsa, iar aceasta oferta o vad numai pe site la Dacia. Exista cumva posibilitatea ca dealerii sau nu ti-o ofere (daca de exemplu habar nu ai
![]() |
-------------------- |
|
ionut232 |
![]()
|
fransiza reprezinta suma pe care o dai in cazul in care faci un accident ca sa poti sa folosesti casco?
|
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
dbk |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 19 October 05 From: Bucuresti ![]() |
are cineva o tesla??? ca eu nu o mai gasesc
![]() ![]() ![]() ![]() eu am achitat-o pe 26.04.2006. Masina o sa vina in jurul datei de 30.05...nu am nici o sansa sa beneficiez de garantie extinsa nu? |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dci ambiance
05.2006 VW Passat 1.9 tdi 131 cp, 6 trepte, highline 2001
|
|
ionut232 |
![]()
|
deci ...cum intrebam in legatura cu garantia extinsa...ma obliga sa cumpar de la ei consumabilele?
topicul care mi-a fost indicat...nu am avut timp sa il citesc decat un sfert(se intinde pe 10 pagini)...si eu vreau sa stiu doar DA sau NU |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
crisstian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 25 January 05 From: Bistrita ![]() |
Daca mi-as lua acum din nou logan sa fie si garatis optiunea asta tot nu mi-as face. Eu nu mi-am facut si nu regret deloc. E parerea mea.
|
--------------------
Logan
Ambition 1.6l
noiembrie 2004
|
|
ionut232 |
![]()
|
QUOTE(Codrin @ 2 May 2006, 11:13) te cred creca de asta au bagat-o gratis... ![]() |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Bha sa mor yo de oftica ! Vreau sa-mi cump masina bun dar eu vreau sa duc rabla deci ... nu o pot lua pana la 31 mai ... deci ... nu beneficiez de garantie extinsa gratis ! ... deci ..... e posibil sa beneficiez ?? Da ce pana mea oferta este asta incepand cu 28 aprilie pana pe 31 mai ??? asta e oferta o luna de zile si acuinainte de inceperea programului !!
![]() |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
cheloo13 |
![]()
|
![]() Viata e ca paru' de la c..,scurta si plina de c.... Group: Members Posts: 7 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Si yo am luat-o tot pe 18.04 dar nu am platit garantia extinsa,ma oftic mai putin!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan DCI
- B-03579
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Poi stai putin astia ziceau incepan din 28.04 - 31.05 sa inteleg ca in cazul tau au facut o exceptie
![]() Baravo spor la condus sau cum zicea un cersetor sai ai o conducere buna ![]() Salutare ! |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Ci_co- cred ca omul se oftica ca nu a mai stat un pic sa prinda oferta, nu ca au facut o exceptie cei de la dacia, el nu a vrut garantie extinsa, la acea data se platea, corect nu?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
axabrt |
![]()
|
cineva care ma intelege...mai rar
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Ci_co |
![]()
|
Aha deci ... sa inteleg nu a luat garantie extinsa!! Eu sunt mai greu de cap
![]() |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
|
|
RADIAN TM |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 1 December 05 ![]() |
QUOTE(axabrt @ 4 May 2006, 11:22) Asta e (din pacate ) strategia Dacia .De fapt e mai mult lipsa de respect fata de client decat o strategie. 1 Eu am cumparat (depus avans) LAUREAT 1.4 iar la 1(una)saptamana se anunta aparitia motorinarului (...ghinion...) 2 La vreo 1(una) luna dupa sosirea masinii a aparut si Laureat plus(cel cu ABS) (...ghinion ...) De cate ori vedeam reclama de la TV ma enervam. (bine,...era pe piata modelul cu ABS ,dar nu doream sa platesc in plus optiuni aiurea-gen jentii aliaj ) 3 In plus BRD m-a pacalit rau.Am contract semnat pe dobanda fixa in lei de11% si la ei in sistem figurez cu 12,9 % (am postat si pe forum prin decembrie).nu am rezolvat problema cu ei nici acum ...Pierd astfel cam 15 milioane in 7 ani 4.SI EU AM PLATIT 195 EURO PE GARANTIE EXTINSA (ca multi altii) CONCLUZIA : te las pe tine |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1.4 MPI
- TM010964
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(RADIAN TM @ 7 May 2006, 14:27) 3 In plus BRD m-a pacalit rau.Am contract semnat pe dobanda fixa in lei de11% si la ei in sistem figurez cu 12,9 % (am postat si pe forum prin decembrie).nu am rezolvat problema cu ei nici acum ...Pierd astfel cam 15 milioane in 7 ani O-Pe-Ce scrie pe tine. Daca in contract scrie 11, nu au cum sa-ti ia mai mult. Nu e legal ce fac ei si se lasa cu amenzi extrem de mari. |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 23:51 |