Vocea clientului - hahaha
![]() ![]() ![]() |
Vocea clientului - hahaha
cosmin |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 4 June 03 From: Timisoara ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Cosmin, eu recomandam oamenilor sa reclame service-urile la VC. Daca vrei sa iti comanzi piese prin VC, mai bine te duci in padure. Ca si tine, am apelat si eu la ei pentru a-mi vopsi barile de pe care voios sarise vopseaua. A iesit o incurcatura cu service-ul (vopsitoria era Renault si nu erau abilitati sa constate garantii pentru Dacia, iar constatorul Dacia era abilitat doar pentru mecanica, nu si pentru vopsitorie). Intr-un final, persoana de la VC care se ocupa de cazul meu, a refuzat sa-mi mai raspunda la telefon. Drept pentru care, am facut reclamatie la OPC si...ghici cine ma suna in ziua imediat urmatoare sa-mi rezolve problema ? VC!
In alta ordine de idei, am comandat un cheder la VC la inceputul lui Ianuarie, cheder care pina la urma l-am cumparat eu cu banii mei. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 11:29 |