rateuri la decelerare, la viteza mare...
![]() ![]() ![]() |
rateuri la decelerare, la viteza mare...
icsu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 20 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio symbol
1.4/2002
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Avansul vacumatic poate fi .
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
faptul ca lucreaza bine frana de motor e semn ca motorul are compresie, iar rateurile in frana de motor sunt normale deoarece fortezi sa mearga motorul cu un amestec sarac.
|
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
da de unde, in decelerare trebuie sa mearga lin motorul chiar si cu benzina taiata complet !!!(cazul teu economizor la carburatie, sau toate motoarele pe injectie)
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
icsu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 20 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 1 May 2006, 13:47) La asta chiar nu m-am gandit.O sa incerc sa ma joc putin la el sa vedem cum e...dar de ce cu chiloasa veche nu am avut problema asta?Avansul static l-am reglat dupa reparatie, dar la cel vacumatic nu am umblat.Este necesar ca dupa operatia care am facut-o eu sa trebuiasca reglat iar? |
--------------------
renault
clio symbol
1.4/2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:27 |