Din nou catalizator
![]() ![]() ![]() |
Din nou catalizator
papillon |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 8 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
SuperNova Clima
- AG 16 XLX
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da' ai avut vreun accident? Ai dat în într-o bordură? Ai dat în într-o groapă?
Cum să-l schimbi dom'le pe CASCO? Te mai întreb? Acu', lăsând gluma la o parte, e cam imoral să-l schimbi pe CASCO... |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
papillon |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 8 December 05 ![]() |
Masina nu a avut nici un accident, insa cred ca a luat vreo bordura pt ca nu merg numai eu cu ea. Asa cum am scris mai sus, la inceput s-a simtit lipsa de putere, dupa un timp s-a auzit un zgomot dinspre motor ca la final sa nu mai mearga aproape deloc. Nu vreau sa-l schimb pe naspa, pt ca pe acest forum am mai citit ca s-au schimbat catalizatoare pe CASCO (lovite, bineinteles) si vreau sa stiu sigur daca poate sa zdrangane si din cauza uzurii (ca sa nu mai umblu degeaba pe la asigurari). Oricum, CASCO pt mine este o solutie la care sunt fortat sa apelez...
Ar mai fi solutia scoaterii lui, care cred ca e mai imorala decat schimbarea lui pe CASCO. This post has been edited by papillon: 2 May 2006, 15:51 |
--------------------
dacia
SuperNova Clima
- AG 16 XLX
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Infundarea nu apare de la borduri. Pur si simplu se infunda. De la lovituri se sparge ceramica si zdrangane. Atunci nu mai e cazul sa zici ca nu urca in turatie motorul. De ce? Pentru ca gazele trec fara probleme, ceramica fiind sparta deja.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
credeti ca un motor care a halit ulei la greu o perioada poate sa infunde un catalizator ?
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
In mod sigur poate sa-i reduca eficienta catalizatorului.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
daca fac motorul si nu mai papa ulei, catalizatorul revine la normal sau tre sa-l schimb ? sau se poate face o curatare ?
motorul il fac saptamana viitoare si probabil chestia cu catalizatorul o voi afla la itp, in martie. totusi, un raspuns m-ar ajuta pana atunci ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Catalizatorul are șanse mici să-și revină, în caz că are deja ceva.
Lasă-l așa și vezi ce iese la ITP, poate ai noroc. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dispeceru |
![]()
|
merci , Doamne ajuta
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 16:59 |