halogenele..., cum se conecteaza firele alea?
![]() ![]() ![]() |
halogenele..., cum se conecteaza firele alea?
Grigo |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 29 September 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1300
1976
- IS-05-JNR
|
|||
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
dar nu ai mufa de la cele vechi?
pur si simplu le pui in mufa soclu a celor vechi. |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
Grigo |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 29 September 05 ![]() |
QUOTE(marius-gabriel @ 9 May 2006, 15:56) cum sa-ti zic...e cam vraiste instalatia electrica.Nu stiu cum e la cfelelalte dacii da eu n-am mufa...am pur si simplu 3 fire separate...cu niste papuci in capat... ![]() |
--------------------
dacia
1300
1976
- IS-05-JNR
|
|
fnp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 5 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Grigo @ 10 May 2006, 14:36) cum sa-ti zic...e cam vraiste instalatia electrica.Nu stiu cum e la cfelelalte dacii da eu n-am mufa...am pur si simplu 3 fire separate...cu niste papuci in capat... ![]() Cele 3 mufe sunt: masa, + pe faza mica, + pe faza mare. Nu se arde nimic. Doar ca poti incurca fazele, adica tu sa dai faza scurta de la bord si sa se aprinda filamentul de faza lunga. |
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
2007 Laureate + ABS
- B
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.940 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
cel negru este masa, ar mai trebui sa fie unul albastru si verde (cred)(prin incercare cu vezi si mai sus)-nu sunt preobleme, nu arde nimic
![]() |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 23:21 |