Pentru mers cu spatele, Cum sa fac sa se aprinda avariile?
![]() ![]() ![]() |
Pentru mers cu spatele, Cum sa fac sa se aprinda avariile?
ciapsacrinelsilviu |
![]() ![]()
|
||
![]() Viitor medic veterinar Group: Members Posts: 81 Joined: 8 May 06 From: Zalau ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005, laureate
- SJ-04-SCM crinel
|
|||
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Apesi pe butonul "avarii" pur si simplu....
|
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Sau semnalizezi repede stanga-dreapta!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
horiajam |
![]() ![]()
|
![]() Viitor fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 190 Joined: 16 January 05 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Fosta Europa
- 3 - IS - 4817
|
|
florinutzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 290 Joined: 6 July 05 From: Piatra Neamt ![]() |
Se poate ma ca am vazut eu la unele masini. NU mai radeti ca baba la ...
Cred ca se face pur si simplu prin legarea plusului care duce la avarii de plusul care duce la luminile albe din spate. Adica atunci cand se pune maneta pentru mers cu spatele sa fie pus contact pe ambele fire. Adica ma gandesc ca undeva este o chestie ca un intrerupator, iar acel intrerupator sa puna contact inchis, deschis pe ambele fire, unul care duce la luminile albe din spate si unul care duce la avarie. Da firul de la avarie trebuie sa fie luat de dupa intrerupatorul de pe bord. Cred ca ai inteles. Eu as putea sa fac o proba la ce am zis da am alarma, si nu am nevoie, ca la mine imi clipesc pozitiile cand dau cu spatele. Vezi mai intai daca rezista instalatia electrica care o improvizezi si daca nu trebuie ceva de protectie. Bafta si poate scrie unul din colegi care are asa ceva. |
--------------------
DACIA
BERLINA 1310L
- NT 05 XXX Cel ce pune o intrebare e prost pana afla raspunsul.
Cel ce nu intreaba e prost pentru todeauna! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
vezi ca butonul de avarie nu e simplu, are 6-8 contacte...e mai complicat..
This post has been edited by argon: 12 May 2006, 09:07 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
S-a discutat si era si o schema pe undeva, de ce nu dai o cautare?
Uite-o si am corectat schema. This post has been edited by diaconuliviu: 12 May 2006, 09:28 |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu se face mai prin metoda spusa de tin pentru ca daca s-ar proceda asa atunci cand ai pune avariile ti s-ar aprinde si luminile pentru mers inapoi; adica si reciproca ar fi adevarata. Se face cu ajutorul unui releu.
Vedeti ca s-a mai discutat. Folositi functia CAUTARE. Din cate imi aduc eu bine aminte in cadrul topicului in care se descrie cum se face treaba asta sunt puse si poze si scheme de legare a firelor si pe unde se trag; explicatii la problemele intalnite. SPOR LA CAUTAT SI CITIT. |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
De ce sunteti rai?
Pai ce, functia de cautare ("search") a forumului este pentru a fi folsita? La ce naiba sa foloseasca functia aia? Oricum, pentru cine este inca nelamurit, ii zic eu ca nu face clatite... http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...avarii*++spate* |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Se inchide. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 06:31 |