salutari soferului B 50 KEW
![]() ![]() ![]() |
salutari soferului B 50 KEW
vladimir |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 14 February 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
- B xx xxx
|
|||
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Sper ca acest nesimtit nu este membru al acestui forum... Si e bine sa ii uram ca data viitoare sa se intilneasca cu un copac, cit mai gros posibil.
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ce te retine sa trimiti un mail la politie cu povestea asta?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
kent99 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 13 March 06 From: B ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova
- B-XX-XXX
|
|
vladimir |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
- B xx xxx
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Vladimir, s-ar putea. Dar s-ar putea si sa ai o surpriza placuta.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
asa vad cam odata pe sapt
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@vladimir: daca "stii" ca politia nu rezolva nimic, de ce te mai plangi?
crezi ca amicu' tau freaca menta pe net si o sa-l apuce remuscarile la noapte? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vladimir |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 16 May 2006, 11:18) @vladimir: daca "stii" ca politia nu rezolva nimic, de ce te mai plangi? crezi ca amicu' tau freaca menta pe net si o sa-l apuce remuscarile la noapte? Nici macar. Politia nu are ce rezolva pentru ca nu are destul personal pentru accidentele "pe bune" d-apoi pentru asa ceva. Nu vreau sa fac misto de Politie sau de angajatii sai, am prieteni si cunoscuti care lucreaza in sistem (am relatii profesionale cu Ministerul de Interne , adica Administatiei si blablabla), dar eu cred ca nu au ce face in acest caz. Sper sa citesca el sau un prieten, cunoscut ceva ce am scris si poate o sa i se faca rusine de ce a facut ![]() M-am si descarcat putin, ca am fost suparat rau atunci si inca sunt gandindu-ma la "civilizatia soselelor" in Romania. Din forumuri ca acesta sper sa se mai intample ceva in sensul educarii noastre, a reducerii POATE a evenimentelor neplacute. OPINIA CIVICA asta e foarte tare in tarile la care cu jiind ne uitam. This post has been edited by vladimir: 16 May 2006, 10:28 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
- B xx xxx
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
nu te mai supara asa, din orice, nu se merita.
cateodata stau si ma gandesc cum s-ar comporta oamenii pe strada daca da vreun cretin o bomba si se face panica sau in caz de cutremur... atuncea topicuri, nene! |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- Sibiu/North Carolina Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
logic |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 32 Joined: 11 April 05 From: Medias.Sibiu ![]() |
|
--------------------
Skoda Superb
BMW X5
2010 The fact that nobody understands you doesn’t make you an artist.
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
pentru ca e "logic"
![]() |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 16:02 |