Omologare, cine stie ce si cum
![]() ![]() ![]() |
Omologare, cine stie ce si cum
alexblondul |
![]()
|
||
![]() Membru Nedisciplinat Group: Members Posts: 335 Joined: 4 February 06 From: Lizeanu - Stefan Cel Mare ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1986 TLX
- B 12 SVE Dacia 1310, rosu imperial, si tot tacamul ... Benzina sa fie , motor avem noi !!!
|
|||
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
teoretic la RAR, practic nici cu spaga nu iti omologheaza un motor mai puternic, sau roti mai mari sau alte inventii..
poate doar daca e ceva facut serios.. pentru ca roti mai late=aderenta mai buna=>franele originale nu rezista, =>planetarele si cutia nu rezista, ambreiaju la fel), daca motoru e prea puternic.. la fel.. directia pe roti mai mari si pe viteza mai mare (datorate unui alt motor) se considera a fi periculoasa cea din fabrica, asadar se modifica cam,, tot din masina daca vrei ceva pe bune.. practic se aplica metoda nerecomandata de mine, spaga la garcea care se leaga, si alta spaga la itp-ul de toate zilele |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
alexblondul |
![]()
|
![]() Membru Nedisciplinat Group: Members Posts: 335 Joined: 4 February 06 From: Lizeanu - Stefan Cel Mare ![]() |
aici e faza nasola ... ca itp-ul e pe poze cu nasoleli de astea ... motorul nu-l schimb ... dar ma referam la modificari in sensul ca vreau 4 prezoane ... niste jenti de 14" ... turbina ... chestii simple
|
--------------------
Dacia
1310
1986 TLX
- B 12 SVE Dacia 1310, rosu imperial, si tot tacamul ... Benzina sa fie , motor avem noi !!!
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
pai ... daca-s simple si vrei sa le faci neaparat, ai grija sa le faci reversibile. inainte sa te duci la ITP pui inapoi pe cele originale
stiu un tip care re trabi, de fapt are 2, unul cu motor de TICO, jenti intoarse, alea alea, si unulperfect chel - de circuloat circula cu Tunatul iar la ITP se duce cu ala "curat" - nu stiu cum a "clonat" seriile |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
alexblondul |
![]()
|
QUOTE(tarzy @ 19 May 2006, 07:34) pai ... daca-s simple si vrei sa le faci neaparat, ai grija sa le faci reversibile. inainte sa te duci la ITP pui inapoi pe cele originale stiu un tip care re trabi, de fapt are 2, unul cu motor de TICO, jenti intoarse, alea alea, si unulperfect chel - de circuloat circula cu Tunatul iar la ITP se duce cu ala "curat" - nu stiu cum a "clonat" seriile interesant ... dar eu vreau sa fiu curat ... e mai bine ... |
--------------------
Dacia
1310
1986 TLX
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
ce ziceti, imi omologheaza jantele si farurile?
(masina era initial cu roti 145/R15 - am pus 165/R14) This post has been edited by Uncle-Sam: 23 May 2006, 13:02 Attached thumbnail(s) 119234211.img.jpg ( Size: 58.39k ) Number of downloads: 46 |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
alexblondul |
![]()
|
in talon ce scrie ???
|
--------------------
Dacia
1310
1986 TLX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 21:08 |